Dårlig kundeservice
Jeg har skrevet en reklamation for 14 dage siden, og har stadig ikke fået svar på den. Maden var veltilberedt, men ikke nytænkende.
Frokost med smørrebrød.
Lækker mad - men prisen er langt over niveau.
Dejlig dejlig mad både for øjne og mund
Fantastisk betjening…
Sublim vine
Dejlig rolig og hyggelig restaurant hvor man kan hyggesnakke ❤️
Har i dag været på Pasfall i deres vinkælder. Vi er en vinklub på 5 mænd, som sætter pris på god vin, samt tilhørende mad. Alle vores forventninger er blevet indfriet, og kan varmt anbefale Pasfall. Det lækreste mad og vin 🤩
Vi havde booket bord til 7 personer en tirsdag aften for at fejre at vores datter blev student. Så en meget vigtig aften for hende. Ugen før får vi en mail om at vi desværre ikke kan komme alligevel da de har valgt at lukke restauranten den aften. Ok. Vi booker en anden restaurant. Ca 3-4 dage før den oprindelig booking får vi sms om at vi skal bekræfte vores booking?!?! Jeg går ind på restauranten og taler med en mand der fortæller at de alligevel har valgt at holden åben og vores booking til tirsdag er helt fin. Vi afbestiller så den anden restaurant. Tirsdag eftermiddag får vi en sms om at restauranten er lukket om aftenen alligevel !!! Samme dag som vi skal fejre vores datter!!! Jeg ringer og spørger hvad det nu skal betyde og får at vide at de alligevel har valgt at lukke restauranten den aften og at han beklager meget. HAR ALDRIG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE !!!!!
Maden var fantastisk, men vi fik serveret en frossen appetizer. Tjeneren var decideret uhøflig, og der var ingen kompensation for den frosne ret.
Lækker mad og i skal roses for den gode betjening. En dejlig oplevelse
Aldrig i hele mit liv har jeg fået så lækker mad og vanvittigt betjening.
Jeg havde Christian Holden Bernth som primær tjener.
Og han er virkeligt mester til hans håndværk.
Jeg var på date med en sød pige, og med det samme begynder Christian at være den vildeste wingman.
Giver hjenedød god service, han gjorde virkeligt min aften helt unik.
Maden var fantastisk.
Service var i top.
100% anbefaling fra min side af
Og Kæmpe tak til Christian Holden Bernth
Fantastisk oplevelse.
En madoplevelse, som kun en af Danmarks bedste kokke kan levere.
Vi fik 7 retters menu med vinmenu.
Eminente vine, super service.
Glæder os allerede til næste besøg.
Bedste mad og service i byen
Vi fik det ypperste mad serveret. Det var både smagfuldt og vanvittigt flot anrettet.
Blev guidet rundt i passende vine.
En udsøgt fornøjelse.
Vi besøgte Pasfall, hvor vi blev taget pænt imod og fik vores reserverede bord.
Vi blev tiltalt både på Engelsk og Dansk hvilket godt kan være forvirrende.
Pasfall bør holde sig til et af sprogene for alle gæster.
Vi bestilte deres 5 retter med tilhørende vin menu.
Som en start kom der lidt aperitif serveret og maden forklaret på gebrokken Dansk.
Da vi kom til forretten var der ingen vin til, da de tilsyneladende havde glemt at servere den? Og jeg måtte selv spørge efter om der ikke hørte vin til den ret.. Fik jeg afvide at der nok skulle komme vin til maden.
Inden anden ret blev serveret fik vi 2 forskellige slags hvidvin til, da de ville kompensere for det forglemte.
Ellers forløb maden gnidnings frit og vinen kom som den skulle.
De tre første retter smagte så og sige af det samme.
En gang kammuslinger, 2 gange sejfisk på forskellige måder.
Maden var okay, men ikke en wow oplevelse af nogen art.
jeg har intet imod at betale for maden og servicen hvis den ellers bare fejer benene væk under mig.
Når man betaler over 4500kr for 2 personer skal den sidde i skabet hver gang.
Det smagte godt, men utrolig dårlig kunde service 😬
Jeg fik jeres take away Nytårs Menu, jeg skrev til jer inden Nytår med et spørgsmål, men ikke noget svar.
Efter Nytår skrev jeg igen til jer, fordi jeg ikke synes jeres hovedret levede op til det i havde lovet, igen ingen svar 😬
Vi besøgte restauranten d. 9/7, hvor vi begge fik deres skaldyr til dkk 595,-. Maden smagte umiddelbar ok, men var rodet anrettet. Hvad der straks var værre var, at ca. 2 timer efter vi var kommet hjem blev jeg meget dårlig og kastede op flere gange, hvilket min kone ringede til restauranten og gjorde opmærksom på. Min kone blev senere på aftenen også dårlig, uden dog at kaste op. Alt i alt en øv oplevelse, som måske i virkeligheden ikke en gang fortjener de 2 stjerne. Den ene stjerne er for maden og den anden for betjeningen der var god.
Tak! Bare tak! For den bedste, hyggeligste, gastronomiske oplevelser. Alle pengene værd. Vi oplevede 5,5 time exceptionel god værtsskab med kærlighed til smagsløgene.