Att beställa här ifrån var så lätt och produkterna var av sjukt hög kvalitet som lovat, speciellt latex ballongerna. Detta var till min födelsedag och allt blev bara magiskt. Jag är otroligt nöjd med... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Beställt flera olika produkter för kalaset, banderoller, konfetti, girlanger, dukar och ljus. Det var väl packad och paketerat. Något som jag skulle rekommendera om man verkligen vill ha stort utbud... Se mere
Varorna kom försent, 1-3 dagars leverans stod det på hemsidan och dom skickade 1 vecka efter lagd order. Skulle haft till ett speciellt event. Försökte skriva och kontakta dom för att stoppa leverans... Se mere
Wow, jag är så imponerad! Allt jag beställde var precis som på bilderna, till och med bättre. Leveransen var supersnabb och gästerna älskade detaljerna på festen. Jag kommer definitivt beställa härif... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Partylagret
Skrevet af virksomheden
Partylagret är stället där du hittar allt för festen! 🎉 Oavsett om du planerar ett minnesvärt bröllop 💍, en kul födelsedagsfest 🎂 eller ett proffsigt företagsevent 🎈, har vi det som behövs för att festen ska bli lyckad! 💃🕺
Vi erbjuder ett stort utbud av ballonger 🎈, miljövänliga konfettikanoner 🌿🎊, isfacklor 🔥, tomtebloss ✨ och LED-skumstavar 🌟. Här hittar du allt du behöver för att fixa festen precis som du vill ha den. 💥
Vi vet att ingen vill vänta på festprylar – därför satsar vi på snabba leveranser 🚚💨 och bra service 👏, så att du kan lägga tiden på det roliga istället. Våra produkter håller hög kvalitet och vi hjälper gärna till med tips för att festen ska bli en succé! 🎉
Beställ enkelt online och få dina favoriter hemlevererade. På Partylagret är varje dag en fest och varje fest blir något att minnas! 🎈 Bra kvalitet, snabb service och massor av festglädje – allt på ett ställe!
Kontaktoplysninger
Bojvägen 6, 945 33, Rosvik, Sverige
- 0920-550620
- info@partylagret.com
- partylagret.com
Har besvaret 36 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabbaste leveransen jag har varit med…
Snabbaste leveransen jag har varit med om! Wow!

Mycket bra service
Bra saker till festen! Och mycket bra service! Kommer handla där igen 😍

Besvarelse fra Partylagret
Snabb leverans och varan var vad jag…
Snabb leverans och varan var vad jag förväntade mej

Besvarelse fra Partylagret
Handlade stora tomtebloss och lite…
Handlade stora tomtebloss och lite nyårspynt! Mycket nöjd!

Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Välpaketerat och ordentligt. Bra och snabb leverans, kan verkligen rekommenderas! Bra priser!
Lasse

Besvarelse fra Partylagret
Supersnabba och bra produkter!
Roliga tips till festen
Roliga tips till festen. Riktigt snabb leverans och utbudet var bra.

Mycket bra utbud
Mycket bra utbud. Tomtebloss och konfettikanoner gjorde succe på fotona, tack för tipset.

Perfekt sida
Perfekta sidan att hitta partygrejer till festen, dessutom snabb leverans🤩

Besvarelse fra Partylagret
Här hittar du allt till festen
Här hittar man allt till bröllopsfesten, babyshower el nyår. Stort urval av produkter och enkelt att botanisera i sortimentet.

Bra party prylar
Schyst utbud med massor av tips till festen. Dessutom snabb leverans.

Bra sortiment
Bra sortiment, Kvalité på produkterna. Snabb leverans

Enkel och stilren sida
En enkel och stilren sida. Hittade lätt det jag sökte efter. Nu vill jag ha många fler partyn!

Snabb och smidig leverans

Besvarelse fra Partylagret
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.