festgiganten.se Anmeldelser 195

2,6

Svindel? De svarer ikke når man skriver og nu er det to måneder siden jeg bestilte ved dem. Jeg har valgt betaling igennem Klarna og betalingen står fortsat som reserveret. Festgiganten svarer ikke n... Se mere

Firmaet har ikke leveret den lovede vare, men pengene blev hævet meget hurtigt. Der kom en forklaring om, at varen lå hos toldvæsnet, men alligevel lod firmaet som om de havde varen på lager og send... Se mere

Var en smule i tvivl om jeg skulle bestille herfra med alle de dårlige anmeldelser men lov tvivlen komme dem til gode, og alt var sluppet fint og pakken kom hurtigt..

Super fin oplevelse. Jeg havde bestilt 3 sæt af en vare og var desværre uopmærksom på farven, så det var 3 ens. Jeg skrev til kundeservice og de ændrede mine farver uden problemer. Jeg bestilte fredag... Se mere

1. Festbutik
  2. Legetøjsforretning

Barnprodukter och festtillbehör till rätt pris! Välkommen till Festgiganten.se – Hos oss hittar du diverse produkter för barn och olika tillbehör för en lyckad fest. Vi älskar att göra folk glada och en fest extra lyckad!

2,6

Under middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Svindel?

Svindel?
De svarer ikke når man skriver og nu er det to måneder siden jeg bestilte ved dem. Jeg har valgt betaling igennem Klarna og betalingen står fortsat som reserveret. Festgiganten svarer ikke når jeg skriver til dem og beder om annullere min ordre og reservation af betaling.

12. december 2024

Varen dukkede aldrig op, men betalingen blev hævet meget hurtigt

Firmaet har ikke leveret den lovede vare, men pengene blev hævet meget hurtigt.
Der kom en forklaring om, at varen lå hos toldvæsnet, men alligevel lod firmaet som om de havde varen på lager og sendte en mail som bevis på at de havde bestilt transport hos Schenker. Man bestiller vel ikke transport af en vare man ikke selv har modtaget.

4. december 2024

Kaotisk købsoplevelse

Har bestilt julegaver den 9/12. Den 20/12 er varerne endnu ikke sendt og umuligt at komme igennem på mail, telefon eller chat. Brug ALDRIG denne webshop.

9. december 2024

Aldrig mere

Festgiganten i Sverige.se... efter flere mail om køb d. 7 okt.. og endnu flere skriv på på mail, Facebook og messenger.. igår den 2 dec hvor jeg også blev blokkeret fra alle indgange...modtog jeg en mail om pakken er sendt... til min forundring modtog jeg lidt senere en sms om at jeg kunne hente pakken den samme dag...tænker at hvis de havde informeret mig om afsendelsen fra Sverige ville dagen igår ikke fundet af sted.. idag den 3 dec har jeg afhentet pakken.. Jeg vil stadig ikke anbefale
at man handler der.. Næsten 2 måneder for at modtage mit køb og beskidt behandling.. dårlig information om forløbet..

3. december 2024

Skulle nok have tjekket firmaet på…

Skulle nok have tjekket firmaet på Trustpilot først inden jeg bestilte hos dem!!!! Bestilte i søndags og har i dag torsdag intet hørt fra dem…Pengene er trukket…har ringet til dem, men forgæves. Kan absolut IKKE anbefale dette firma…Krydser for jeg snart modtager min pakke…

11. juli 2024

Jeg har købt drone med camera.

Jeg har købt drone med camera.
Drone var ubrugelig , og kundeservice fik beskeden. Min ønske var at sende drone retur, men der var slet ingen respons fra kundeservice.
Jeg vil advare om, at de sælger defekt produkter. Man vil aldrig få mulighed for at bytte, sende retur, eller få penge tilbage .
Det var en rigtig dårlig oplevelse.

18. juni 2024

Svindel

Jeg bestiller en varer fra dem d. 4.april 2024 ifl. Deres side har de varen på lager, og kan modtage den indenfor 2-3 hverdage højst.
Jeg kontakter dem igen 6/4, da varen fortsat ikke er modtaget selvom fragt firmaet siger at der er genereret fragt, men de har ikke modtaget varen på deres terminal.
Denne gang er festgigantens svar boget i stil med at det er told der tilbageholder deres varer, og at de vil sende i løbet af nogle dage.
Jeg kontakter dem så igen 11/4, og deres svar er at tolden har fejl informeret dem sidst, og at de stadigvæk venter.
De bliver kontaktet igen 18. April da jeg stadigvæk ingen varer har modtaget. Og deres svar er at de forventer at få varene i løbet af ugen, og at jeg derfor kan forvente at få min varer tilsendt også.
Kontakter dem d. 21/4 og beder dem om at lave farven om på produktet, da det åbenbart kun er lyserødt sæt der er i rest ordre, og gul har de hjemme. Så jeg beder om et gult sæt. Får svar d. 22/4 om at de vil sende et gult sæt til mig samme dag, så jeg har det i løbet af ugen.
Kontakter dem for at hører status d. 24. April og de svarer d. 25. April at de pakker og pakker???

Nu har vi så d. 29. April og jeg har stadigvæk INTET modtaget!!! Og det skulle have været en gave !!

4. april 2024

Køb ikke her!!!

Der kommer ingen varer!!! Ingen tlf !!!

7. februar 2024
festgiganten.se-logo

Besvarelse fra festgiganten.se

Hej, ditt paket har tyvärr försvunnit på terminalen i Köpenhamn. Vi har skrivit mail till dig så ska vi lösa problemet.
Mvh Festgiganten

Skuffende produkt

Vi købte "Ballonløb- drevet af lufttryk"
Produktet lever absolut ikke op til det forventede. Det er svært at sætte ballonerne så godt fast at de ikke blæser af før tid og bilen/astronauten sidder heller ikke godt fast. Den 5-årige kunne ikke klare det uden hjælp fra en voksen til at holde delene på plads mens ballonen blev pustet op. De balloner, der var vedlagt sprang ret hurtigt. De kunne ikke blæses fuldt op, hvilket betød at bilerne ikke kunne køre ret langt og hurtigt. Alt i alt et rigtig dårligt produkt.

21. januar 2024