En bra sida med mycket att välja på
En bra sida med mycket att välja på. Rekommenderar den.

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En bra sida med mycket att välja på. Rekommenderar den.

Besvarelse fra Min Gosedjur
Köp inte. De kan ljuga om varan och när du vill reklamera, så blir det stora problem. Fick dra in ARN för att då tillbaka mina pengar.

Besvarelse fra Min Gosedjur
Jättefin vara med tyvärr inte CE godkänd vilket inte framgick av hemsidan. Jag behåller varan själv, barnbarnet blir utan. Tyvärr.

Besvarelse fra Min Gosedjur
Jag beställde från denna sidan o är inte nöjd alls.
1. Det tog evig tid för gosedjuret att komma.
2. Gosedjuret såg inte ut som på bilden
3. Jag ville skicka tillbaka varan o fick då stå för frakten o jag betalade extra för spårbar frakt. Men när fraktbolaget skulle leverera produkten så fick jag meddelande att "företaget har flyttat". Och enligt företaget så är det bara "svårt o hitta dit för fraktbolagen". Vilket inte är okej överhuvudtaget o känns väldigt lurendrejeri.
4. Sen kom produkten tillbaka till mig. Trots att det var spårbart o jag mejlat om paketet så de skulle ha möjlighet att lösa problematiken i det landet. Men nej, det löste de inte.
5. Jag mejlar o ber o få tillbaka mina pengar för jag har ju skickat produkten. Inte mitt fel att de inte löser bra skyltning till deras företag. De måste ju haft returer innan - har de aldrig lyckats ta emot varor då eller ?
Men jag får inte mina pengar tillbaka för de säger de inte har varan hos sig. 😡
6. Tillslut erbjuder de mig 75% av pengarna tillbaka eller ett presentkort hos dem. Jag vägrar handla hos dem igen. Men fick tillslut ta 75% av pengarna. Hela detta köpet gick jag back på då frakten va dyr o sen får jag inte ens pengarna tillbaka för varan.
Tur jag kunde sälja gosedjuret privat iaf.
Men nej jag kommer aldrig någonsin handla från detta företag igen. Känns som lurendrejeri företag

Besvarelse fra Min Gosedjur
Ett sött och naturtroget gosedjur! Bra priser. Stort utbud.

Besvarelse fra Min Gosedjur
The toy was exactly as I envisaged after reading about it on the website. Super speedy delivery and very very happy daughter!

Besvarelse fra Min Gosedjur
BLUFF företag som tar betalt men inga grejer kommer och ingen som svarar på mejlen. Så dom pengarna lär jag aldrig se mer

Besvarelse fra Min Gosedjur
Alltid lika spännande att surfa runt på hemsidan, välja och vraka bland det stora sortimentet till "Min Gosedjur" priser.
Jag har lagt en beställning och dum som jag var så gick inte inte in på Trustpilot först o kollade upp företaget. Har försökt att kontakta dem för att avbryta min beställning men det går inte att komma i kontakt med dem, får bara ett felmeddelande när man försöker skicka meddelande via deras hemsida. Jag skulle absolut avråda alla från att handla via deras hemsida!

Besvarelse fra Min Gosedjur
Har nu väntat 3 veckor på leverans som har fastnat någonstans. Leveransen går inte ens att spåra. BESTÄLL INTE!

Besvarelse fra Min Gosedjur
Luras! Oseriöst företag som ej skickar efter du har betalat. Svarar ej då man försöker nå dom! Köp inget från dom!

Besvarelse fra Min Gosedjur
Bluff. Jag beställde två Frozen dockor, fick en. Så dålig kvalite. Att man kan producera så fulla dockor. Betalade 450 kr - dockan jag fick skulle jag inte lägga 1 kr på. Fick tvista med dem gm Paypal. Returfrakten gick på över 200 kr.

Besvarelse fra Min Gosedjur
Riktigt kasst företag. Dropshipping. Mycket svårt att returnera en vara. Rekommenderar ingen att handla här.

Besvarelse fra Min Gosedjur
Bluff företag. DE annullerar min beställning pga att de satt fel pris på varan. När jag ber om pengar tillbaks (betalade dumt nog med kreditkort) gör de sig onåbara. Har meilat dem FEM gånger om pengar tillbaks-inget svar. Deras telefon nummer går till Frankrike-inget svar! KÖP INTE AV DEM
Fick endast 1 av 3 betalda och beställda gosedjur. Blev utlovad återbetalning men därefter slutade kundtjänst att svara på mail.
Utlovade 3 dagar leveranstid men det tog 3 veckor för paketet att komma fram. Gosedjuret ser inte heller riktigt ut som på bilden på hemsidan och måttet i beskrivningen stämmer inte. Supporten svarar ej så det kommer troligtvis inte gå att returnera heller. Fick ingen retursedel med paketet.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.