PAS PÅ Har stadig ikke fået mit depositum retur (2 måneder siden festen blev holdt). De er også holdt op med at svære på mails. Min anbefaling er derfor, at du ikke benytter dem.

Vi havde en super oplevelse med Partium. Vi legede telt pakke til vores have bryllup. Vi havde leget Telt og gulv med opsætning, de var så hurtige og løsningsorienteret, da der var pakket e... Se mere

Stor anbefaling herfra. Brugt jer tidligere med slushice, hoppeborg, popcornmaskine mm. Men denne gang til konfirmation. Med fuld pakke + ekstra som køleskab. 2 mand klarede telt op og nedta... Se mere

Jeg har brugt partium 2 gange nu. Og begge gange var helt fantastiske. Alle aftaler overholdt, fragtmanden som både stod for levering og afhentning Burde få 5 stjerner for sin service. Selvom... Se mere

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Service I top!

Service I top!
Lejede en slushice maskine til min datters fødselsdag, og partium svarede alle spm, hurtigt, gav gode råd og vejledning og pris og levering og service var helt i top!! Bedste anbefaling. :)

22. marts 2022

Varm anbefaling!!

Super fede fyre, som er lette at lave aftale med om både levering og afhentning! Max flexible og hjælper gerne med at sætte op og tage ned! Billigt og så står de endda for både rengøring og hente/bringe! ;-) Varm anbefaling herfra!

27. februar 2022

Navngivning

Vi bestilte en pakke med slush-ice, hoppeborg og candyfloss maskine til en navngivningsfest.
Det hele spillede og vi fik en fantastisk service. Prisen var god. Jeg synes det er skønt at finde er firma der levere samtidig med at det er til at betale.

Endnu et stort tak til partium for at skabe fantastiske rammer for børn og voksne 👏🏽🥳

16. november 2021

Utroligt service

Utroligt service
Bestilte en sluch ice og soft ice maskine sammen med deres popcorn maskine de kunne svare på div. Spørgsmål som jeg gav dem og forklarede hvad jeg skulle gøre klar i god tid festen blev fantastisk og ville helt klart anbefale dem og bestille der igen

9. oktober 2021

Lejede en hoppeborgspakke til mit barns…

Lejede en hoppeborgspakke til mit barns navngivningsfest med hoppeborg, slush ice og candyfloss, som var et kæmpe hit for børnene, men også for de voksne.

Jeg har tidligere benyttet andre firmaer, men da jeg så Partiums priser, så var jeg nødt til at undersøge dette nærmere, da deres priser var væsentligt under de andre virksomheders priser. Jeg var derfor lidt nervøs for, hvad der ikke var inkluderet, men de gjorde min nervøsitet til skamme, for alt har fungeret på mindst samme niveau, som de andre virksomheder, som jeg tidligere har benyttet.

Jeg har haft modtaget en utrolig god service både på Facebook, men også hos chaufførerne, som var utrolig imødekommende og venlige. Jeg var blevet informeret om, at jeg selv skulle gøre tingene, men chaufføren havde lidt tid og overskud, og hjalp os lige i gang.

Virkelig det bedste og billigste festudlejning, som jeg har haft, og vil derfor gerne anbefale dem til andre.

16. september 2021

Amatør i skal holde jer fra.

Amatør i skal holde jer fra.
Bestilte en pakke med ekstra tilbehør samt en softice maskine, slushice med 3 kammer som chaufføren fortalte mig var gået i stykker, så det blev til en med 2 kammer, uheld som kan ske, men ledningerne hænger løst ud af den, lyset virker ikke i den, og det ene kammer vil ikke fryse, øv. Candyfloss maskinen er bestilt med stativ, kommer uden som chaufføren siger det er noget skidt med de ben, den står bedre på et bord, den er helt bulet men virker trods alt, Dumbo hoppeborg kommer uden en sele så halvdelen af luften blæser ved siden af og har svært ved at holde pusten, en mindre detalje som blev løst med en snor. Softice maskinen som chaufføren fortæller har været ude hos en anden kunde hvor den ikke virkede, men han havde tjekket den og alt var ok nu, den bliver sat til og displayet virker ikke, der er ikke noget låg til softice mixen som der skal være af hensyn til hygiejne og lo…. virker ikke.
Jeg har kontakt med Partium i starten, men som problemerne hober sig op, høre jeg pludselig ikke mere fra dem, og chaufføren ringer oven i købet midt på aften for at høre om vi er færdige med tingene, for så ville de hente dem, vores fest er på højdepunktet.
Jeg har efterfølgende fået refunderet pengene for det som ikke virkede, men man har brugt en masse energi og penge til en fest, 48 gæster som skulle have af glæde af disse ting, det er fa…. ikke iorden.
Pisse amatør

16. september 2021

Mega god oplevelse

Stort udvalg og kombinations muligheder. Enormt fleksible i både betaling og levering/afhentning. God service fra både salg og fragt. Det er ikke sidste gang vi bruger Partium.

12. september 2021

Fantastisk service

Fantastisk service! Vi lejede hoppeborg, slush-ice- og popcorn- maskine. Det hele var lige til at sætte op, og så nemt at "dum og dummere" her, kunne finde ud af det!
Det er bestemt ikke sidste gang at vi lejer herfra, da ungerne elskede det og det gjorde vores pengepung også, i forhold til andre firmaers priser!
Kan varmt anbefale at bruge partium hvis man skal holde fest!

13. juli 2021