PAS PÅ Har stadig ikke fået mit depositum retur (2 måneder siden festen blev holdt). De er også holdt op med at svære på mails. Min anbefaling er derfor, at du ikke benytter dem.

Vi havde en super oplevelse med Partium. Vi legede telt pakke til vores have bryllup. Vi havde leget Telt og gulv med opsætning, de var så hurtige og løsningsorienteret, da der var pakket e... Se mere

Stor anbefaling herfra. Brugt jer tidligere med slushice, hoppeborg, popcornmaskine mm. Men denne gang til konfirmation. Med fuld pakke + ekstra som køleskab. 2 mand klarede telt op og nedta... Se mere

Jeg har brugt partium 2 gange nu. Og begge gange var helt fantastiske. Alle aftaler overholdt, fragtmanden som både stod for levering og afhentning Burde få 5 stjerner for sin service. Selvom... Se mere

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Absolut kæmpe anbefaling herfra.

Absolut kæmpe anbefaling herfra.
Svar på forespørgsel angående pris og ledighed med det samme, levering aftenen før det skulle bruges, afhentning formiddagen efter. 2 forskellige og mega søde og hjælpsomme chauffører begge gange.
God service hele vejen igennem - vi er så tilfredse. Og ovenikøbet til en rigtig fin pris for kæmpe hoppeborg, slush ice og popkorn.
Kan kun anbefales 🤗

24. august 2024

En ærgerlig børnefødselsdag

Jeg havde desværre en yderst utilfredsstillende oplevelse med Partium i forbindelse med leje af en slushice-maskine og en popcorn-maskine til min børns fødselsdag.

Leveringen skulle finde sted dagen før arrangementet, men maskinerne blev ikke leveret som aftalt. Efter at have sendt en e-mail kl 19.00 fordi jeg ikke havde hørt fra dem, blev jeg kontaktet telefonisk kl. 23 om aftenen, hvor jeg blev informeret om, at leveringen var på vej. På dette tidspunkt var jeg dog allerede på vej i seng.

Det blev herefter lovet, at leveringen ville finde sted inden kl. 10.00 dagen efter, men igen blev denne aftale ikke overholdt.

Jeg kontaktede fragtmanden som ringede kl 23 dagen før som oplyste, at han ikke var på arbejde og henviste mig til et andet nummer. Ved opkald til dette nummer befandt personen sig i Netto og henviste mig videre til et tredje nummer. Endelig fik jeg kontakt til fragtmanden, som oplyste, at han ventede på sin kone og først kunne levere mellem kl. 12.30 og 13.00. da han sad med en baby om armen... Mange mange mange ligegyldige undskyldninger for jeg bare ønsker at få den slushice maskine klar til min børns fødselsdag. Selvom fragtmanden var venlig og hjælpsom ved den længe ventede ankomst, kunne jeg desværre ikke nå at forberede slushice til gæsternes ankomst.

Fragtmanden tilbød mig at beholde maskinerne en ekstra dag samt en ekstra maskine, men da jeg ikke havde brug for dem, blev det aftalt, at de skulle afhentes dagen efter. Denne aftale blev dog heller ikke overholdt.

Efterfølgende aftalte jeg to gange et tidsinterval for afhentning, men begge gange udeblev afhentningen da jeg ikke var hjemme. Jeg blev lovet, at firmaet ville kontakte mig personligt, da de var klar over, at servicen/oplevelsen ikke havde været tilfredsstillende. En uge senere har jeg stadig ikke hørt noget, desværre.

Det er meget skuffende, da jeg tidligere havde hørt godt om firmaet faktisk. Jeg havde også tidligere anmodet om et tilbud på teltleje og service til min egen fødselsdag næste år i forbindelse med denne bestilling, men har heller ikke modtaget svar på denne forespørgsel. Det virker desværre som om, der er alvorlige problemer med virksomhedens interne processer.

Den ene stjerne gives udelukkende på grund af fragtmandens positive attitude og forsøg på at afhjælpe situationen, selvom hans tilbud ikke tilførte værdi til børnefødselsdagen. Jeg kan desværre ikke anbefale Partium som leverandør, og er rigtig skuffet over hele forløbet fra A-Z.

17. august 2024

Hej Dennis,

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi selvfølgelig er rigtig kede af at læse om din oplevelse med os.

Vi havde rigtig gerne ønsket at leve op til de mange anbefalinger, som du har fået om os, men vi erkender desværre også, at vi må være enige i, at vi desværre ikke har været gode nok i forbindelse med levering og fragt til jeres arrangement, og dette har haft indvirken på jeres tid med vores udstyr til jeres arrangement :-(

Vi er dog glade for, at vi (efter vores telefonsamtale i dag) har fået mulighed for at prøve at give det en chance mere til jeres næste fest, og der vil vi gøre alt for, at vi leverer op til de mange positive henvendelser, som du har fået fra andre steder, og så bytter vi denne oplevelse ud med en oplevelse, der gerne skulle være "en flot 5 stjernet oplevelse".

Kæmpe anbefaling af Partium.

Kæmpe anbefaling af Partium. Vi lejede en hoppeborg og en slush-ice maskine til vores søns navngivning. Alt forløb gnidningsfrit og var en kæmpe succes hos både børn og voksne! Tak til Nicklas og Thor for en god oplevelse. Bestemt ikke sidste gang at vi benytter Partium til vores fester! 🥳

10. august 2024

Kæmpe succes

Jeg var så heldig at vinde:

⭐️ PARTIUM FESTPAKKE ⭐️

Til en dobbelt børnefødselsdag i går🙏🙏

Og sikke en dejlig fest vi havde, godt nok kunne vi ikke bruge hoppeborg i går grundet regnvejr, men vi fik det allerede leveret i tirsdags og havde heldigvis haft glæde af det og knægten syntes det var en fest og får leveret en hoppeborg på hans fødselsdag 🇩🇰🇩🇰

Tusind tusind tak til:

partium

For en fantastisk fest og mulighed for at gør det til den bedste fødselsdag🙏❤️

Jeg vil helt klart både anbefale jer og bruge jeg en anden god gang🙏

Af ❤️ tak, for denne fantastiske mulighed til drengene 🙏

13. juli 2024

Udstyr som ikke fungerede..

Udstyr som ikke fungerede..
Vi havde bestilt slushice, popcorn og candyfloss maskiner.
Den ene halvdel af slushice maskinen fungerede ikke. Popcorn brændte på og det blev til næsten ingen candyfloss.

Jeg henvender mig til dem efter festen på mail og informerer herom. Og ønsker ændring i min regning da vi har fået et produkt som ikke fungerer.

Deres begrundelse for ikke at give et afslag i regningen er at eftersom jeg ikke har kontaktet dem under festen i mens vi benyttede os af produkterne, så kunne de ikke give afslag i den dyre regning.

Det er dyrt og deres produkter virker ikke. Der er ikke afsender med vedkommende man mailer med. Vi finder en anden udbyder næste gang. Og vi vil bestemt ikke anbefale dette firma, som på ingen måde lytter ril deres kunder.

Det er vores ord mod deres. Mistet kunde herfra og mange tabte anbefalinger.

Jeg vil anbefale jer at finde nogle andre. Der er mange mere som laver det samme til meget billigere priser.

6. juli 2024

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse, også selvom den ikke er positiv, så var den også ventet, da du bl.a. havde truet med en anmeldelse på Trustpilot, hvis vi ikke gav dig kompensation.

Vi deler ikke det synspunkt på det forløb, som du beskriver. For os har det overordnet fremstået som, at det har handlet om at bruge forskellige værktøjer til at opnå en kompensation. Eksempelvis har du i en mail skrevet at du kunne give os mange anbefalinger, og til sidst har du truet med en dårlig anmeldelse på Trustpilot. Disse ”trick” indgår ikke i vores bedømmelse af at give refundering ved fejl og mangler.

Kristian har kontaktet os efter hans arrangement, og fortalt, at slush ice maskinen ikke virkede på det ene kammer. Vi svarer kort efter, at vi er ærgerlige over, at Kristian ikke har henvendt sig i forbindelse med ibrugtagelse, som vores chauffører altid nævner ifbm. Aflevering, da vi så både kunne verificere og forhåbentlig hjælpe ham med hans problem.

Kristian skriver i sin 3. mail til os, at han også har haft problemer med både popcorn- og candyflossmaskine, uden han dog fortæller yderligere. Vi er ærgerlige over, at Kristian slet ikke har kontaktet os, hvis intet har virket efter hensigten. Ud fra hans beskrivelse i hans anmeldelse, så kunne det tyde på, at Kristian ikke har tømt popcorngryden rettidigt, da popcornene ”popper” ud af gryden, når de er klar, og de resterende skal tømmes ud af gryden, da de ellers brænder på i gryden. Ved candyflossmaskinen tyder det på, at Kristian ikke har lagt nok sukker i maskinen, da den varmer det sukker til candyfloss, som den får i varmeelementet (sukkeret kan ikke forsvinde). Dette kunne vi helt sikkert have afhjulpet, hvis Kristian havde kontaktet os, eller kigget i fremsendte guides.

Vi har lyttet til Kristian, og fortæller Kristian, at vi kigger på det pr. kulance, da Kristian ikke har kontaktet os, da han havde problemer, som både foreskrevet og fortalt. Det betyder, at vi gennemgår maskinerne, og hvis vi kunne konstatere fejl og mangler, så ville vi indgå i dialog med Kristian om refundering.

Vi har lavet grundige tests for at sikre vores inventar har virket. Både for at kunne give Kristian et ordentligt svar, men også for at sikre, at vores inventar virker til fremtidige udlejninger. Vi har lavet færdig slush ice i maskinen uden problemer, ladet maskinen stå for at sikre mod lækage samt lavet færdig slush ice igen helt uden problemer. Popcorn og candyflossmaskiner er ligeledes testet helt uden problemer a 2 omgange. Dette har vi også fremlagt for Kristian.

Samlet set er vores vurdering, at vi har testet maskinerne inden levering, vi har intet hørt i forbindelse med ibrugtagelse, og vi har ikke kunne konstatere fejl og mangler, da inventaret er kommet retur.

Vi håber, at Kristian fremover finder sig den ønskede og rigtige festleverandør for ham til sine mange fester, selvom vi naturligvis havde ønsket et andet forløb.

De bedste i København

Har lejet nu 3 gange hos partium
Været 100 procent tilfreds hver gang. Holder alle aftaler og super hurtig og god service🙏
Tak endnu engang for et vellykket arrangement og den flotte nye hoppeborg SLOTTET
Vi bestiller helt sikkert hos jer igen👍🥰 alt var perfekt

29. juni 2024

En kæmpe anbefaling herfra!

Vi lejede en unicorn hoppeborg og popcorn maskine til en børnefødselsdag og det var et kæmpe hit! Derudover fik vi god service under bestilling og nogle rigtigt flinke mennesker på besøg til aflevering og afhentning. De får en kæmpe anbefaling herfra :-)

15. juni 2024

Stor stor anbefaling herfra 😀

Stor stor anbefaling herfra 😀
Vi havde lejet den fedeste hoppeborg (dumbo), som underholdte børnene hele dagen. Det var både nemt og billigt at leje slush ice og popcornmaskine samt telt og hoppeborg, og det hele blev leveret og hentet igen.. vi vil klart bruge Partium igen

16. juni 2024

Så god løsning

Så god løsning.
Vi aflyste forsamlingshus da denne løsning var billigere og mindre stressende. Telt, service, borde og stole ankom 2 dage før og først afhentet 3 dage efter festen. Depositummet røg tilbage hurtigt på kontoen. God kundeservice og super søde chauffører. Ud fra karakterskalaen et klart 12 tal 😍😍

11. maj 2024

Stor anbefaling herfra.

Stor anbefaling herfra.
Brugt jer tidligere med slushice, hoppeborg, popcornmaskine mm.
Men denne gang til konfirmation.
Med fuld pakke + ekstra som køleskab.
2 mand klarede telt op og nedtagning,inkl gulv.
Perfekte pakker at vælge imellem med alt leveret til døren.
Specielt bemærkede gæster de gode stole, så man sagtens kunne holde ud at sidde der i mange timer.
Tøver ikke med at bruge jer igen.

Pålidelig totalleverandør til konfirmation

Man kan måske godt være en smule nervøs ved at lægge alle sine æg en i kurv, når man skal holde konfirmation for 50 gæster. Men vi valgte at stole på Partium som leverandør af alle rammerne for festen. Med det mener jeg telt inkl. opsætning og nedtagning, service til 50 samt borde og stole - alt pånær pynt i praksis.

Partium skuffede ikke. Teltet stod klar i haven 2 dage før, så vi havde god tid til at dække borde m.m. og alt blev hentet, 4 dage efter festen (da de vist ikke kunne komme til lageret i Køge pga et skib der brændte). Samtidig har alle, involverede dvs backend til at svare på mails, chauffører og telt folkene alle været enormt venlige og servicemindede. Jeg tøver ikke med at hyre Partium igen.

Meget tilfreds.

I forbindelse med konfirmation, har vi lejet telt-festpakke, hvor alt er inklusiv, vi valgte at opgradere porcelæn og bestik, så det passede til konfirmandens ønsker.
Det har fungeret fint, leveret i god tid og afhentning et par dage efter festen.
Vi synes de gør det til en yderst rimelig pris.

Partium hjalp os

Partium hjalp os, da vi blev brændt af, af anden leverandør. De fandt hurtigt en løsning, og kom med alt udstyr samt mandskab.
De redde vores arrangement, som kunne glæde en masse mennesker.
Vil absolut anbefale at bruge Partium en anden gang,

5. august 2023

Virkelig en ringe oplevelse

Virkelig en ringe oplevelse. Vi lejede i august 2023. Bordene var flækkede, der var søm ud af stolene, manglende dele. Når man skriver og ringer til dem, så skal man rykke for svar. Den sidste mail jeg venter svar på, det er 2 måneder siden jeg skrev. Har endnu intet hørt. Måtte rykke for at få pengene tilbage for uåbnede produkter som lovet. Ekstrem ringe service. Gør jer selv en tjeneste og gå væk fra dette firma. Det er SÅ RINGE og kun diskussioner frem og tilbage.

SVAR PÅ PARTIUMS SVAR
Til Partiums svar har jeg bare at sige, at det igen ikke passer. Jeg har gentagne gange besvaret fra hvilket nummer billederne og korrespondancen er fra. Jeg kontakter dem løbende torsdagen og fredagen før arrangementet, men det er korrekt, at jeg ikke kontakter dem mens mit arrangement er i gang. Vi er løbende i dialog med dem efter arrangementet, da de ikke afhenter deres ting og det står hos os i næsten en uge efterfølgende. Deres regler siger, at så længe tingene er hos os er vi ansvarlige hvis der sker noget. Derfor var vi selvfølgelig ikke interesserede i at have det længere tid end højst sandsynligt. Efter afhentning af tingene, giver jeg partium et par uger for at give dem en chance for at svare og forventer faktisk at de vender tilbage til mig, da bl.a pengene for uåbnede produkter skulle retur til mig. De aner ikke hvad de har fået retur og spørger mig, hvad det nu var jeg havde af uåbnede produkter. Jeg har besvaret alle Partiums spørgsmål, enten læser de ikke mine svar eller også ønsker de ikke at svare. Deres sidste (undskyldning) for sen besvarelse var at de havde haft sendt mail til mig. Sjovt nok intet bevis for dette med en dato eller lignende og den var ikke i hverken indbakke eller spamfilter hos mig. På trods af det skriver jeg, at jeg lader tvivlen komme dem til gode og tror på dem. Så IGEN (med chance for partium bliver fornærmede over jeg skriver med store bogstaver) må jeg sige at de forsøger at komme udenom denne sag ved at give mig skylden. Jeg håber andre tjekker på nettet, da jeg kan se, at jeg ikke er den eneste med en ekstrem ringe oplevelse.

19. august 2023

Besvarelse fra Partium

Charlotte har haft lejet en teltpakke af os den 17. august 2023.

Charlotte henvender sig den 11. september (3 uger efter), og fortæller om hendes utilfredshed. Charlotte forlanger kompensation, hvortil hun kræver, at vi har undersøgt sagen og svaret hende inden for 2 dage, ligesom hun også indleder med trusler om bl.a. at gå til medier mm.

Vi forsøger at indgå i dialog med Charlotte, og svarer hendes mail den 13. september. Vi skriver, at vi selvfølgelig er kede af, at hun har haft en dårlig oplevelse, da vi kæmper hårdt for at give gode oplevelser til markedets absolut bedste priser.

Vi forsøger at tage sagen op pr. kulance, da Charlotte har overskredet fristen for at nævne fejl og mangler, da Charlotte har henvendt sig mere end 3 uger efter arrangementet, og dette skulle ske inden ibrugtagelse. Vi prøver at indgå i en konstruktiv dialog med Charlotte for at undersøge tingene, og tage sagen op pr. kulance frem for at afslutte sagen, da vi netop gerne vil høre både gode og dårlige oplevelser, og også gerne påtager os et ansvar, hvis vi har et ansvar, selvom vi ikke behøvede. Vi har flere hundrede kunder årligt, og heldigvis er næsten alle meget tilfredse, og vi prøver også at indgå i dialog med dem, der måtte være utilfredse, da vi kan bruge dette til at udvikle os, ligesom vi også gerne beklager, hvis vi har lavet fejl og mangler.
Vi har fortalt Charlotte, at vi har tjekket vores platforme (dvs. mails, sociale medier samt telefoner), og vi kan ikke se nogen dialog med hende omkring dette, ligesom vi også har spurgt vores team, som heller ikke har erindringer om, at de skulle være i dialog med Charlotte herom. Vi har derfor spurgt, hvor hun har haft denne dialog, og hvor hun har sendt disse billeder til, da vi ikke er i besiddelse af det. Dette har vi desværre ikke kunne få oplyst af Charlotte. Vi har i vores dialog også måtte fortælle Charlotte, at vores ejer måtte overtage dialogen, da Charlottes sprogbrug har været meget hårdt, ligesom Charlotte gentagende gange har sendt krav om svar på forskellige platforme, mens vi er i gang med at undersøge sagen med både teamet og vores platforme.

Vi har afleveret vores inventar i ugen op til arrangementet, og afhentet vores inventar i ugen efter arrangementet, som vores koncept foreskriver. Hvis Charlotte havde et behov for levering eller afhentning på en specifik dag og tidspunkt, så har Charlotte haft mulighed for at betale for dette, ligesom Charlotte også kunne spørge for dato og tidspunkt, hvortil vi gerne vil prøve at planlægge efter dette.

Charlotte skriver, at hun har ventet 2 måneder på svar fra os. Dette er ikke korrekt. Charlotte har fået svar på hendes henvendelser inden for ca. 3 dage inkl. Weekend og helligdage, hvilket vi også har oplyst Charlotte om, da en del af hendes utilfredshed også omhandlede meget lange svartider fra os. Charlotte har i hendes sidste mail skrevet, at hun ikke har fået svar, og der er gået 2 måneder. Vi har fortalt Charlotte, at vi har haft sendt hende et svar, og gensendte derfor svaret, hvor vi igen spurgte ind til, hvor hun har haft denne dialog, og hvor hun har sendt billeder til, hvilket hun ikke svarede på i hendes svar.

Vi har ikke forsøgt at give Charlotte skylden, og vi har ikke forsøgt at diskutere sagen eller lignende. Vi er faktisk ærgerlige over, at Charlotte har haft en dårlig oplevelse, og har prøvet at indgå i dialog med hende. Vi har forsøgt at undersøge sagen pr. kulance, men det har desværre ikke været muligt at få en konstruktiv dialog med Charlotte og få besvaret vores spørgsmål til undersøgelse, ligesom vi har været af den opfattelse, at det i højere grad handler om at true med medier, Trustpilot og lignende frem for at indgå i dialog og hjælpe os med at undersøge sagen.

Derfor har vi også måtte fortælle Charlotte, at vi må betragte sagen som afsluttet, da vi ikke kan se, at vi har været bekendt med fejl og mangler, og vi ikke kan få oplyst, hvor hun har været i dialog med os.

Perfekt perfekt perfekt!!!

Kontaktede jer og fik svar inden for få minutter, der gik ikke længe før alt var aftalt og på plads. ALT var perfekt. Slush ice maskine, candy floss og hoppeborgen. Kæmpe hit for børnene! Bruger jer igen næste fødselsdag.
Tusind tak for alt!

15. juli 2023

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Til Partium/ Nicklas
Vi har brugt jer de sidste år til vores sommerfester og det er klart jer,
vi vil blive ved med at bruge og vil til hver en tid anbefale Partium til andres fest mm.

Vi håber at i får flere sjove ting man kan leje med👌🏻

26. august 2023

Vi havde bestilt en teltpakke til 50…

Vi havde bestilt en teltpakke til 50 Pers. Teltet blev leveret to dage forud for vores arrangement og afhentet igen to dage efter. God og billig udlejning. Vi kunne dog godt ønske os en bedre kommunikation særligt ifht. Info omkring leverings- og afhentningstidspunkt af teltpakken

19. august 2023