De er ikke uvildige og jeg mistanker på det stærkeste at de er bestukket af parkeringsselskaberne. De venter med at behandle sager indtil at parkeringsselskaberne har sendt deres svar ind selv o... Se mere
Ikke uvildig nævn, da 2 ud af 3 såkaldte dommere er ansat i parkerings firmaer. Har haft 3 sager med forskellige karakter 1- ciffer forkert i indtastning af nummerplade 2- app betaling vs d... Se mere
spild af tid dommerne er næsten altid på selvskabenes side :( så det var endnu en 2-1 til selvskabet. Samtlige afgjorte sager i 2024 Klageren fik medhold i 21,79 % Parkeringsselskabet fik me... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sløvsind
I Jan 21 indbetalte jeg et gebyr for behandling af en p-afgift
Modpart og undertegnede skrev 2 gange til hinanden, senest 21.03.21. I Jan 22 rykkede jeg Parkeringsklagenævnet forcen afgørelse
I dag 14.06.23 får jeg brev om, at de nu har afsluttet sagen mere end 2 år efter seneste bemærkning i sagen
Samtidig skriver de, at de skal bruge 90 dage til at finde en afgørelse
Det er sløvsind
Deres afgørelser er ikke juridisk bindende hvorfor jeg bl.a. på baggrund af ovennævnte fraråder alle at klage over p-afgifter til Parkeringsklagenævnet
I 2020 blev jeg påkørt af en anden…
I 2020 blev jeg påkørt af en anden bilist, og min bil blev alvorligt beskadiget på hele højresiden. Jeg kontaktede Falk for at få bilen transporteret til et værksted, da den ikke længere kunne køre. I et øjebliks uopmærksomhed blev der udstedt en parkeringsafgift på min forrude, selvom det var tydeligt, at bilen ikke kunne flyttes. Jeg accepterede ikke bøden og indgav en klage til Parkeringsankenævnet. Efter 3 år, hvor jeg intet hørte fra Parkeringsankenævnet, skrev Cityparkning til mig og meddelte, at de havde fået medhold i deres afgørelse. De bad mig om at betale bøden inden for 14 dage. Jeg undrer mig over, at jeg ikke har modtaget noget fra Parkeringsankenævnet, så jeg har kun Cityparknings ord for, at de har fået medhold. Jeg har gentagne gange henvendt mig til Ankestyrelsen for at få en kopi af afgørelsen, men har ikke fået svar. Gennem yderligere undersøgelser fandt jeg ud af, at Parkeringsankenævnet er ejet af forskellige parkeringsfirmaer, og afgørelsen synes at være forudbestemt. Jeg undrer mig over, at Forbrugerstyrelsen og andre myndigheder ikke griber ind over for dette mafiøse firma. Det er skræmmende og frustrerende, at intet kan gøres. jeg sydes ikke politikerne er deres opgave værdi ved ikke
overvåge og håndhæve regler og lovgivning for at beskytte borgerne mod virksomheder, der udviser tvivlsom praksis eller opfører sig på en måde, der skader borgende.
Parkeringsankenævnet er top dollar !
Parkeringsankenævnet er top dollar ! Hvis man da kan vente 2-3 år på at genopleve en traumatiserende oplevelse med at blive taget bagi igen .....
Hver sin lyst, men 2-3 år er lang tid ?
Gætter på, at det er en bebumset jura-studerende hyret ind af DK's parkeringskarteller der i sin fritid afsiger kendelser med afsæt i regelsættet gældende for "cosa parkering".
Spøg til side: Ankenævnet er en joke og ikke værd at spilde tid på.
Er nu gået ind i 3rd år uden afklaring.
Undlad at betale førend ankenævnet har behandlet sagen, og gør indsigelse overfor parkeringsselslsbet.
På dén måde undgår du at spilde tid på at rykke ankenævnet.
Forbrugerombudsmanden involveret sidste år, fortsat intet sket
Ikke uvildig nævn
Ikke uvildig nævn, da 2 ud af 3 såkaldte dommere er ansat i parkerings firmaer.
Har haft 3 sager med forskellige karakter
1- ciffer forkert i indtastning af nummerplade
2- app betaling vs digital parkerings skive
3- dårlig skiltning
Alle blev tabt med stemmerne 2 mod 1
Spild af tid og penge
Spild af tid og penge, brugte næsten 3 år og 175kr. på en vanvittig afgørelse, som tydelig bære præg af at det er de private parkeringsfirmaer der sidder med som repræsentanter.
Jeg parkerede ved Bellacenter og betalte 150kr. for et par timers parkering. Desværre havde automaten en fejl hvorved en forsinkelse ved indtastning gjorde at et tal blev gentaget, så en ellers korrekt indtastet nummerplade blev fejlregistreret (dette burde være umuligt ved kameragenkendelse eller andet).
På trods af at al dokumentation for betaling og de resterende bogstaver/tal i nummerpladen var korrekte, valgte parkeringklagenævnet af støtte Europark i deres vanvittig agressive opkrævningsmetode. Utroligt der ikke er mere regulering mod de private parkeringsfirmaer.
Det endte med en betaling på 1.075kr. til Europark og klagenævn, for de 150kr. der blev betalt for selve parkeringen bliver ikke tilbagebetalt på trods af kontrolafgiften på 750kr....
Spild af penge!
Fik 2 P-bøder (for samme forseelse) mens jeg var kunde hos APCOA med fast månedlig betaling af en p-plads. Når man skifter til ny P-licens (den skal fornys hvert kvartal) kan man lægge den nye licens i bilens forruden et par dage inden sammen med den gamle licens, hvis man ikke kan være der på selve dagen hvor p-licensen skal skiftes. Det gjorde jeg så, men p-vagten påstår at de ikke kunne se den nye licens, og de har så taget billeder hvor de 2 P-licenser "skygger" for hinanden så man kun kan se den ene. Helt med vilje, og helt i stil med de metoder P-vagter bruger i programmet Kontant hvor de blev afsløret i at snyde med billeder mm. Jeg mente derfor selv at det var en klokkeklar sag og at med de billeder jeg selv tog, og velage Parkeringsklagenævnet hvor man tydeligt ser at der er snydt med billederne fra P-vagtens side, ville jeg vinde. Det gjorde jeg ikke! I begge sager fik jeg ikke medhold og ingen begrundelse hvorfor. ALLE parter ved at parkeringsselskaberne snyder så vandet driver og INGEN gør noget ved det!! Det er mig en gåde hvordan parkeringsselskaberne stadig kan lave deres helt egne og voldsomt urimelige regler, og at et klagenævn netop lavet for at få noget lov og orden tilbage, er i lommen på selvsamme parkeringsselskaber!! Så spar dine penge - det tager dem 2-3 år at komme med en afgørelse til parkeringsselskabernes fordel og du får ikke engang en en begrundelse.
Spild af tid og penge
Vi ville ønske, at vi havde læst nogle af anmeldelserne herinde, inden vi valgte at bruge Parkeringsklagenævnet. De brugte 3 år på at komme frem til en afgørelse, helt tydeligt uden at have læst vores side af sagen. Afgørelsen baserede på et billede fra Q-Park, som kun kan være falsk ift. dato og tidspunkt. Man begynder at tvivle lidt på vores retssamfund. Hvis vi kunne, ville vi have givet 0 stjerner.
Hiver penge ind takket være manglende skiltning
Fedt nok at kræve p-afgifter fra folk, når I ikke har sørget for skiltning på p-pladsen. Jeg parkerede min bil på p-pladsen i 638 Winsløwparken ved Odense sygehus, hvor man kan parkere gratis i 2 timer i venstre side og skal have tilladelse eller betale med app, hvis man parkerer på højre side. Alle steder er der sat tydelige skilte op. Lige til højre for indgangen til p-pladsen er der så to små båse, hvor der ikke er nogen skiltning overhovedet, så det ser ud, som om det er en forlængelse af den gratis p-plads. Her fik jeg en bøde for at parkere uden billet — det samme gjorde den stakkel, der havde parkeret ved siden af min bil, højst sandsynligt i samme tro som jeg. ParkCare høster sikkert en masse dejlige penge fra denne fælde hver dag takket være manglende skiltning. Men det er sgu da ulovligt!!
Jeg ville gerne klage, har også taget billeder. Men det koster 175 kr i gebyr at indsende en klage, og mon ikke de nægter at give mig medhold i klagen. Eller også hører jeg først fra dem om 3 år, som andre har oplevet. Føj hvor jeg hader jer parkeringsfirmaer.
Gennemgår ikke sager inden afgørelse
Wow hvorfor bruger de ikke bare 5 min på at læse sagen igennem.
Jeg fik en afgift på en plads hvor der var dårlig skiltning. Dette lagde jeg også billeder op af. Da områdekode ikke fremgik af skiltning
Ca 2 måneder senere er alt skiltning skiftet på pladsen, og jeg opdatere sagen med nye billeder og skrive samtidigt, at der må have været dårlig skiltning, da skilte nu er skiftet.
Disse nye billeder bruger Parkeringsklagenaevnet som om den skiltning var der på tidspunktet for afgiften. Og derfor skal jeg nu betale afgiften !!!
NNNEEEJJ disse skilte med område kode, var der jo ikke da jeg fik afgiften.
Hold da op nogle amatører
Parkeringsklagenævnet er da en kæmpe…
Parkeringsklagenævnet er da en kæmpe joke.. .
Griner stadig
Parkeringsklagenævnet er for ulovligt…
Parkeringsklagenævnet er for ulovligt udstedte afgifter, hvad "bæredygtigt Landbrug" er for konventionelt landbrug, - et foretagende skabt til at bedrage omverdenen. Her foregår ingen objektiv vurdering af din sag, her foregår ingen opfølgning, her foregår ingen sagsbehandling.
Uanstændigt foretagende.
Update: Som et teaterstykke fra fjerne himmelstrøg afsluttede dette farceagtige og lattervækkende svindelforetagende deres afgørelse – til min fordel. Det skulle man tro var positivt, men grundet deres gennemgribende uduelighed er det ikke ligetil at få sine penge tilbage.
For at sætte sagen i perspektiv: Vi har haft en flerårig krig på europæisk grund, Trump var stadig præsident, da jeg modtog den ulovlige bøde, og hele verden væltede sig i Covid. Alligevel er sagen først nu afsluttet.
Førsteklasses fuskerrøve
Fik en bøde ved et defekt p-anlæg i København- havde forsøgt at trække billet, men automaten kunne ikke spytte billetter ud.
Det var 1/11-2019.
Efter indsendelse af dokumentation, bl.a. fra banken, hvor automaten beviseligt havde reserveret penge på mit kreditkort - samt daterede fotos af automaten med fejl på skærmen - sendte klagenævnet 3,5 år senere (juli '22) besked om at min sag var tabt.
Og så kom regningen på bøden, meget hurtigt derefter.
Afgørelserne træffes i en hyggeklub bestående af folk fra branchen, og angiveligt også repræsentanter fra Forbrugerrådet Tænk.
De sidder og gnaver ben og sylter ens beviser indtil de håber at man har opgivet sin sag.
De er nogle fuskere.
3 Års ventetid koster 1550 kr.
3 Års ventetid koster 1550 kr.
Har fra 10.3.2019 haft en sag kørende i nævnet og sidste gang de var aktive på sagen var 9.3.20
Har ikke siden hørt fra dem og betragtede sagen afsluttet/lagt i bero/forældet. Modtager 27.7.1922 skrivelse fra nævnrt hvor de beklagelse den lange sagsbehandling - 3 år, hvor de meddeler at sagen er opgivet.
Modtager nogle dage senere faktura fra europark på
1550,00 kr.
Helt uhørt behandling fra næcnet hvilket jeg også skriftligt har meddelt dem.
Erik Matthissen
FUP FUP FUP
FUP FUP FUP
Beskriver grundigt sagen, forløb og årsag til klage. Parkeringsklagenævnet svarer 1½ år efter med en standardskrivelse. De har slet ikke behandlet klagen og årsag til henvendelse efter urimelig bøde fra Onepark. Hold jer langt væk
Det er rent fup og fiduser
Det er rent fup og fiduser, jeg har snart skrevet mig til blods i kommentare, og bilag.
DET NÆSTE JEG VIL SKRIVE TIL ER FORBRUGER OMBUDSMANDEN!
Afgjorte sager i 2021 klager medhold Ca 20%
Hold dig væk
Hold dig væk. Betal ikke til dem. Det er fup og fidus.
Alene det at man ikke kan ringe til dem, burde have fået alle mine alarmklokker til at ringe.
Hrrrrmm
Hrrrrmm - selvfølgelig vil scoren her være delt afhængigt af om man vinder eller taber.
Jeg er dog mest skuffet over at nævnets svar bære præg af at de ikke har læst hvad jeg skriver. De har ellers haft god tid til at kigge på det - sagen blev nemlig oprettet i marts 2019.
Hvorfor eksisterer i?
Hvorfor eksisterer i?
Fuldstændig tankeløs virksomhed, som udgiver sig for at være en klage instans, men det viser sig at de må være i lommerne hos især Q-Park, og blot tager et gebyr for at opretholde ukorrekte bøder, til trods for et hav af stråleklare beviser.
Helt ærligt
Helt ærligt, hvad skal man med et parkeringsklagenævn der nægter at tage imod klager, fordi det ikke er et kontrolgebyr man klager over. Men et parkerings selskab der gentagne gange bare ud af den blå luft hæver gebyrer på ens konto. Apcoa Parking hæver bare efter for godt befindende, man kan ikke komme i kontakt med Apcoa, kun på via deres webside og indgive en klage, som det tager dem 1,5 måned at svare på, og de afviser at have hævet på konto. Når man så klager afvises klagen, med henvisning til at man selv må køre sagen i retten.
Dette klagenævn er bare i lommen på parkeringsselskaberne, og man kan aldrig vinde sine penge retur, uanset hvor ulovligt Apcoa Parking har opført sigt. Det er direkte tyveri, og klagenævnet giver lov til at selskaberne kan gøre dette.
Man kan ikke bare hæve på min konto, og da slet ikke når jeg ikke har været i nærheden af en parkerings automat, det er direkte tyveri.
Behøver jeg at fortælle, jeg er rasende.
Ole