God hjemmeside, nem at navigere i. Bestillingen og den øvrige kommunikation gik hurtigt og uden problemer. Udvalget er fint og man føler sig sikker på at handle derinde.

Har netop fået min Paracon Knight Pro gamer stol hjem, og indtil videre er jeg meget tilfreds! (y) Sammenligner man stolen tilsvarende de lidt dyrere brander (L33t, secret lab osv.) får man meget s... Se mere

Vi bestilte et gamingbord en onsdag og det var leveret til hoveddøren fredag. Under transport modtog vi info m. T&T og kvittering for vores køb. Ved montering er emballage overraskende velbevaret og... Se mere

Købte en stol hos dem for 2 år siden – i går brækkede ryglænet simpelthen. Alligevel nægter de at gøre noget ved det, fordi den “er uden for reklamation”. Men en stol bør overhovedet ikke gå i styk... Se mere

4,1

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Useriøst firma!

Købte deres Brawler stol, propperne der skal dække for skruerne er for små så disse falder ud. Jeg skriver til deres kundeservice og de kan så fortælle at dette er et generelt problem med netop denne type stol! Og at de ikke har nogen propper der passer.
Det kan undre at de bevidst sælger en stol hvor der er kendte fejl.
Useriøst firma.

28. september 2020
Paracon.dk-logo

Besvarelse fra Paracon.dk

Hej Rasmus,

Jeg kan se jeg har formuleret mig selv forkert. Det beklager jeg. Jeg har talt med en kollega og er blevet lidt klogere nu. Det er ikke et generelt problem.

Vi har undersøgt det nærmere, og det kan enten være fordi propperne er ødelagte, eller fordi plastikbeslaget er spændt for hårdt. Det er nemlig meningen propperne skal sættes helt ind i plastik beslaget, så det bliver helt fladt.

Jeg har sendt dig nogle nye propper, så vi kan få din stol fikset :-)

Mvh.
Emil - Paracon.dk

Ikke pengene værd

Ikke pengene værd. Først gik en af armene (dem med hjul under) itu. Fik så en ny. Den er så så smart at når man læner sig tilbage, rykker man lige 10 cm ned, så man skal lige rejse sig og hive stolen op igen. Og nå ja så løsner skruerne sig så hurtigt så man lige pludselig ligger på gulvet. Og ja noget af plastikken mellem armlæn og selve ryggen er faldet af og skruen er knækket, der skal holde den på plads. Skøn skøn oplevelse

3. september 2020

Købte deres ''Viper Gaming Mouse''

Købte deres ''Viper Gaming Mouse''

Da jeg sætter den til ligger jeg med det samme mærke til, at sensoren under, registrere bevægelse selv om du har musen helt oppe omkring 2 cm over bordet. Hvis du er typen der laver flicks og centrere din mus, gør det musen stort set umulig at game optimalt med. Min første tanke er at det er en fejl, og tager derfor kontakt til deres support. Det eneste svar jeg får er ''Det kommer lidt an på hvilken sens man spiller på. Jeg løfter f.eks. aldrig min mus fra musemåtten, men der er vi jo alle sammen forskellige :-)''

Uprofessionelt firma med dårlige produkter, der kun er designet til deres egen gaming stil.

7. januar 2020

En virksomhed man sjælent møder

Jeg skrev til deres kundeservice om et understel til en computer stol jeg havde købt for et år siden, ville faktisk bare høre Paracon hvad et nyt understel ville koste som en reservedel.
Det gjorde jeg fordi at jeg syntes hurtigt det bliver en tung kamp at få reklamation gennem internet salgs sider.
Så inde jeg ville skrive min nød, ville jeg ligesom vide om det var kampen værd at tage eller jeg bare skulle købe et nyt. Får straks svar at de ikke sælger reservedele der fra.
Men Martin fra Paracon havde allerede slået mit navn op i deres kundekartotek og kunne se at jeg havde købt stolen hos deres søstervirksomhed og efter en mindre email og billede udveksling, får jeg en mail at en ordre er på vej fra deres søsterfirma Coolerkit A/S

Det er sgu da kundeservice der er til at mærke på.

Tusind tak Martin og som jeg skrev til dig, du gjorde min dag skide god =)

19. november 2019

Fejl på produktet

Bestilte en stol via wupti hvor der stod 1-2 dages leveringstid men fik den 5 dage senere. Derudover var der fejl på stolen som jeg har skrevet til dem for en 1 uge siden, men har ikke fået svar endnu.

27. december 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (115 anmeldelser)