God hjemmeside, nem at navigere i. Bestillingen og den øvrige kommunikation gik hurtigt og uden problemer. Udvalget er fint og man føler sig sikker på at handle derinde.

Har netop fået min Paracon Knight Pro gamer stol hjem, og indtil videre er jeg meget tilfreds! (y) Sammenligner man stolen tilsvarende de lidt dyrere brander (L33t, secret lab osv.) får man meget s... Se mere

Vi bestilte et gamingbord en onsdag og det var leveret til hoveddøren fredag. Under transport modtog vi info m. T&T og kvittering for vores køb. Ved montering er emballage overraskende velbevaret og... Se mere

Købte en stol hos dem for 2 år siden – i går brækkede ryglænet simpelthen. Alligevel nægter de at gøre noget ved det, fordi den “er uden for reklamation”. Men en stol bør overhovedet ikke gå i styk... Se mere

4,1

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Paracon KNIGHT Pro Gamer Stol

Paracon KNIGHT Pro Gamer Stol

2000 kr kostede denne stol.

Kvaliteten svare til en stol fra Jysk...

Først faldt armlænet af.
Og kunne ikke laves.
Skulle skiftes. Kontaktede Paracon. Og fik at vide jeg skulle kontankte forhandler. De sendte mig så et brugt...Med højde forskel, fra den orginale.. Så kontaktede jeg igen Paracon. 3 hjul går i stykker på samme tid.
Alle 5 hjul er skiftet nu.
Efter jeg har haft den i 3 måneder. Hvor den i de første 2 måneder står i en kasse..... Usamlet. Nu knager og knirker den.
... Og virker som den er 10 år gammel...
Den er opgivet til 120 kg.. Havde jeg vejet det var stolen knækket sammen.
Aldrig har jeg haft så ringe en stol til de penge.. Sidste gang jeg skal have sådan en. Den er et år gammel og ender på losse pladsen nu...Min gamle stol der er 6 år holder stadig... Vil hellere anbefale et andet mærke end denne...

17. december 2023

Det er lidt mærkeligt

Det er lidt mærkeligt, at man får en mail. om man er glad for det man har købt. Men at man stadig venter på varen skal komme. Plus ikke tracking nummer fået

21. november 2023

Rådgivning, stol og levering helt i top …

Fik god rådgivning til at finde den rigtige stol til mig. Købte en Paracon SUPREME Gamer stol og er super tilfreds med den. Jeg sidder rigtig godt selv på lange hjemmearbejdsdage er det luksus hele dagen for min krop :-)
Stolen er i en god kvalitet og let at samle med medfølgende værktøj og vejledning.
Bestilte stolen mandag formiddag og den blev leveret tirsdag, altså dagen efter !
Kæmpe anbefaling herfra til Paracon.

14. november 2023

Kundeservice i særklasse som man…

Kundeservice i særklasse som man sjældent møder det idag. Opkald besvares hurtigt og personligt af en behjælpelig medarbejder.
I bør dog virkelig overveje at vælge et andet fragtfirma end FedEx som er helt håbløse. Det ødelægger oplevelsen når de ikke kan levere til tiden og de er helt umulige at komme igennem til.

30. oktober 2023

Købte en gamerstol.

Købte en gamerstol.
Ud af ca 20 maskinskruer var der kun een som ikke kunne skrues i pga et dårligt gevind i beslaget.
Det synes jeg er en rimelig succes for et billigt kina knald produkt.

6. april 2023

Dårlig stole

Jeg fik en paracon kight Pro i julegave af mine forælder. Det ene armlæn faldt af og de har nu sendt et nyt men man kan se det er brugt og er ikke det samme som der kom med stolen 1 stjerne her fra.

25. januar 2023
Paracon.dk-logo

Besvarelse fra Paracon.dk

Hej Hugo,

Det lyder ikke godt. Jeg beklager at det nye armlæn du har modtaget ikke var i orden. Jeg tror bestemt ikke at det har været brugt, men har måske fået nogle skrammer ved behandling på vores lager inden afsendelse.

Du skal selvfølgelig have et armlæn der er i orden og matcher det andet. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med det og løse problemet hurtigst muligt. Du må derfor meget gerne kontakte os på mail med et billede af armlænet og dit ordrenummer: info@paracon.dk

Jeg beklager problemerne.

Emil - Paracon.dk

Yderst hjælpsomme

Jeg skriver sjældent anmeldelser af firmaer, men det her firma fortjener en lille af slagsen for deres hjælp.

Min søns armlæn på hans gamingstol fra Paracon, var deværre gået i stykker. Efter lidt søgning på nettet måtte jeg opgive at finde en reservedel til stolen, hvorfor jeg kontaktede firmaet i håb om de kunne hjælpe. Firmaet ville gerne hjælpe mig, men havde behov for en kvittering, hvilken jeg ikke kunne finde (konekøb) - ingen problem, med et telefonnummer fandt de selv kvitteringen, på trods af den var købt hos en af deres forhandlere - 2 dage efter modtog vi et nyt armlæn - KÆMPE service, og vilje til at hjælpe kunden, tak til Emil og Michael!!!!

16. januar 2023

Fantastisk og hurtig kundeservice.

Jeg købte for 2 år siden en Paracon stol, som jeg er rigtig glad for. Materialet på det ene armlæn var revnet, jeg kontaktede Paracon med henblik på at bestille et nyt armlæn. Paracon svarede hurtigt tilbage på min mail og fortalte de ville sende et nyt armlæn med det samme, alt sammen på deres regning.

Fantastisk og effektivt kundeservice, tak!

11. januar 2023

Paracons RUSH mussemåtte for ringe

Købte Paracons RUSH mussemåtte efter jeg læste i et review at det skulle være den bedste. Overfladen er som sådan fin, men den skøjter rundt på bordet og er efter min mening af lav kvalitet og for dårlig antiskrid, desuden hænger syning langs kanten i min mus hvis jeg ved et uheld skulle ramme den :( Købte i stedet steelseries QCk heavy der er bedre med længder. Den koster lidt mere, men er helt sikkert også det værd. Paracons er simpelthen for dårlig generelt.

6. januar 2023
Paracon.dk-logo

Besvarelse fra Paracon.dk

Hej,

Det forstår jeg ikke helt, da vi har aldrig hørt noget lignende omkring denne musemåtte. Musemåtten har en anti-skrid underside, som er magen til mange andre musemåtter.

Kan bordpladen den har lagt på have været støvet eller beskidt? Kan du se nogen tegn på defekt, hvis du kigger på bagsiden af musemåtten? Som regel kan det hjælpe at skylle bagsiden af musemåtten.

Vi vil meget gerne tage et kig på den og se om den er defekt og selvfølgelig ombytte eller refundere, hvis det bliver nødvendigt. Kan jeg få dig til at kontakte mig på mail: info@paracon.dk med dit ordrenummer?

Emil - Paracon.dk

Jeg havde en JYSK gamerstol før og den var jeg mere glad for

Jeg havde en JYSK gamerstol før, ved ikke om jeg ville sige den var bedre, men var mere glad for den. Paracon knight stolen købte jeg sidste år i julegave til mig selv, efter 0.5 år kan den enten stå vinkelret, eller være lænet helt tilbage, den der holder den i de andre grader er simpelthen ikke stærk nok til at holde mig i 45 grader f.eks. ps. jeg vejer 70kg, udover det sænker stolen af og til helt ned så man hele tiden skal hæve den igen. Kan ikke anbefales herfra.

17. november 2021

Jeg fik en Paracon KNIGHT gamer stol…

Jeg fik en Paracon KNIGHT gamer stol for et par år siden og vil virkelig gerne anbefale den men kan simpelthen ikke. Da den ankom manglede armlænene (hvilket kundeservice var så flinke at eftersende), og flere steder måtte skruerne tvinges ind, da det ikke virkede som om, de passede. Flere ting er gået i stykker på den efter normal brug; hjulbasen knækkede, armlænene er begyndt at gå op, og hydraulikken i cylinderen fungerer ikke længere. Derudover er flere af skruerne nødt til at blive efterspændt med jævne mellemrum.
Hvor godt jeg end vil kunne lide stolen, har den bare ikke været problemerne værd. Stjerne nr. 2 kommer kun af, at kundeservice har været yderst hjælpsomme de gange, jeg har henvendt mig til dem.

28. september 2022