Paraatshop Anmeldelser

1,5

Blijf van deze winkel zo ver mogelijk vandaan. Bestel niets. Je krijgt niet wat je besteld en ook je geld niet terug. Het zijn afrippers. Ik begrijp echt niet dat ze gewoon mensen afrippen en z... Se mere

Per maart 2025 een noodradio (39,99) en een 3 in 1 noodfluit ( 11,95) besteld de radio heb ik wel ontvangen maar de noodfluit niet. Jammer dat men op deze wijze zich moet verrijken. Na herhaald m... Se mere

Bedrijf lijkt wel een spookbedrijf te zijn. Bestelling geplaats in april en ging na enkele dagen mijn aangekochte producten thuis geleverd krijgen. Na 2 weken nog niets ontvangen dus een mailtje... Se mere

Bestelling geplaatst 8 november. Via Ideal betaald. Nog steeds niets binnen. 20 november bericht ontvangen van DHL-commerce dat pakketje niet geleverd kon worden dus gaat terug naar de verzender. War... Se mere

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Besteld, betaald, maar nooit ontvangen

Begin december de noodradio besteld en betaald. Nooit ontvangen. Volgens een mail heb ik 21 december ontvangen en ondertekend voor ontvangst. Maar dat is dus niet zo. Helaas reageren ze nu niet meer. Bewijs van ondertekening is blijkbaar niet te leveren.

17. februar 2025

Op 16 december noodradio en waterfiler

Op 16 december noodradio en overlevingsfilter besteld en betaald. Radio is na 3 weken geleverd echter het filter nog niet. Men reageert niet op mails en het mobiele nummer daarvan zit de mailbox vol. Waarschijnlijk zeer veel bellers zoals ikzelf om te vragen waar het bestelde product blijft

12. februar 2025

Mijn bestelling

Hallo vr de 6de keer stuur ik een mail ,om te melden dat ik een bestelling heb geplaatst 2maanden geleden het gaat om een radiootje maar nog niets ontvangen mijn geduld is op ik eis me geld terug ,anders ga ik verdere stappen ondernemen nr bestelling7436 hopelijk wordt die nog opgestuurd mvg sibylle,wanneer wordt me bestelling nu uiteindelijk geleverd het loopt de spuitgaten uit ,bende oplichters ,nu is de maat vol ,ik laat het hier niet bij!!!

9. februar 2025

BESTEL HIER NIET!

Leveren niet!!! Zeer slecht na 4 weken nog steeds niet ontvangen. BESTEL HIER NIET!!!!!!!
Tevens geen reactie op mail, Facebook, telefonisch niet bereikbaar en voicemail zit vol.
Update: na 6 weken is één van de twee bestelde producten onderweg. Kreeg een track en trace nummer uit China.....en dan nog beloven binnen 24 te kunnen leveren. BELACHELIJK!!!!

1. februar 2025

Ik moet even wat recht zetten.

Ik moet even wat recht zetten.Had op 29 december2024 een noodradio besteld/betaald maar kreeg hem maar niet binnen,gemaild gebeld(nam niet op)had de moet al op gegeven dacht weg geld maar ziet op maandag20 januari binnen gekregen! bedankt werkt perfect!!

20. januar 2025

Ik kreeg na 21 dagen mijn bestelling…

Ik kreeg na 21 dagen mijn bestelling eindelijk binnen maar had ook een brandblusdeken besteld en die hebben ze weer niet geleverd maar is wel betaald.
2 mails gestuurd maar tot nu toe geen reactie. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

19. januar 2025

Ik heb mijn bestelling totaal niet…

Ik heb mijn bestelling totaal niet gekregen Ik krijg geen antwoord nog via mail nog via de website Ze negeren mij gewoon weg Ik vroeg om terugbetaling van mijn geld want dit is gewoon diefstal tot op heden heb ik geen enkele reactie gekregen pure oplichterij

10. januar 2025

Noodradio besteld

Noodradio besteld dec 2024 met 3 / 4 dagen levertijd werd uiteindelijk medio Jan 2025.
Kontakt gezocht via mail reactie geen
Kontakt via telef geen reactie persoon niet aanwezig
Kontat via meldings formulier op de site geen reactie
Kontakt via tel met terugbel verzoek geen reactie
Mijn reactie is dus niet meer bestellen etc.

15. januar 2025

De paraatshop

De paraatshop, uiteindelijk bezorgt , helaas dat ze niet hebben gereageerd op onze mails , en elke keer je emailadres blokte , daardoor kwamen je mails niet meer aan. Ik heb uiteindelijk 4 emailadressen gebruikt. Telefonisch totaal onbereikbaar. Dan is het logisch dat je denkt dat je opgelicht bent. Dus aan klantenservice is nog veel te doen.

8. januar 2025

familie T. Ruijgrok

Op 2 Januari 2025 heb ik de noodradio teruggestuurd. Het was niet helemaal wat ik verwacht had. Men is amper tot niet te bereiken middels telefoon en/of mailtjes. Ook zo goed als geen reactie terug. Nu na ruim 11 dagen nog geen geld terug gehad van mijn retournering. Bijzonder slecht dus!!

13. januar 2025

Noodradio

Ik heb op 18 december een betaling en bestelling gedaan voor een Noodradio.Vlak voor kerstmis kreeg ik een mailtje dat ik geduld moest hebben wegens de drukte en vandaag het pakje met de radio aangekregen. Werkt prima !!👍

8. januar 2025