De door mijn moeder gestelde waterfilter is nooit geleverd. Bedrijf reageert nergens op. Nu na een jaar zal dat ook wel niet meer gebeuren. Ik snap niet dat dit bedrijf nog steeds aktief is gezien... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bedrijf lijkt wel een spookbedrijf te zijn. Bestelling geplaats in april en ging na enkele dagen mijn aangekochte producten thuis geleverd krijgen. Na 2 weken nog niets ontvangen dus een mailtje... Se mere
Per maart 2025 een noodradio (39,99) en een 3 in 1 noodfluit ( 11,95) besteld de radio heb ik wel ontvangen maar de noodfluit niet. Jammer dat men op deze wijze zich moet verrijken. Na herhaald m... Se mere
Bestelling geplaatst 8 november. Via Ideal betaald. Nog steeds niets binnen. 20 november bericht ontvangen van DHL-commerce dat pakketje niet geleverd kon worden dus gaat terug naar de verzender. War... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Oplichters ?
Na 2 maanden nog steeds niets ontvangen. In mijn beleving is dit een site van oplichters.
Nooit kopen. Oplichters.
Ik snap niet dat dit bedrijf nog steeds aktief is gezien alle negatieve reviews
KOOP HIER NOOIT!!! JE WORDT BESODEMIETERD.
Bestelling geplaats 2 maanden en nog niets ontvangen, ze reageren nog niet eens op mijn vraag.
Bestelling geplaats
Ondertussen bijna 2 maanden.
Ik hoor ze niet, als ik mail reageren ze ook niet. Het zijn dieven. Mensen ik wil jullie behoeden van deze crapuul die mensen in het zak zetten. Als je iets besteld krijg jij je bestelling niet maar ook je geld niet.
Bestelling inkt pennen voor koetswerk
20 maart besteld en betaald reparatie pennen voor krassen op koetswerk auto. Na ontelbare oproepen Geen reactie ,
Voel mij opgelicht.
Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling…
Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling van een noodradio en hoor maar niks! Bestelling gedaan op 3 mei en nog niks ontvangen!!! Ook geen verzendbevestiging. Heb er een slecht gevoel over!!!
R.Nieuwold
Bestelling
Bedrijf lijkt wel een spookbedrijf te zijn.
Na 2 weken nog niets ontvangen dus een mailtje gestuurd of er misschien problemen waren met de levering.
Hier wordt echter niet op gereageerd.
Vermoeden is groot dat ik deze producten niet/nooit zal ontvangen maar mijn geld ben ik wel kwijt!!
27 maart 2 Solar noodverlichting…
27 maart 2 Solar noodverlichting besteld en betaald.
Het is nu mei, en nog niets gehoord. Men beantwoordt de mails met mijn vraag niet en de telefoon is onbereikbaar.
Ik vind dit behoorlijk klantonvriendelijk en het lijkt op pure oplichting van Paraatshop.
7 april besteld en nog steeds niks…
7 april besteld en nog steeds niks ontvangen en geen antwoord op mijn mailtjes. Nu naar nietbezorgd.nl gestapt.
Na 5 weken nog steeds geen levering…
Na 5 weken nog steeds geen levering gehad. Niet bereikbaar.
Zal hier nooit meer iets bestellen. Nietbezorgd.nl is ingeschakeld.
#19929
Niks bezorgd
Niks bezorgd, en hulp ingeschakeld via nietbezorgt.nl
Bestelling niet geleverd, geen contact te krijgen.
Ik heb op 15 december een bestelling gedaan van een noodradio en twee waterzuiveraars. De noodradio heb ik na een paar weken ontvangen maar de waterzuiveraars zijn er nog steeds niet. Op mail wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Slechte zaak. Koop hier alsjeblieft niks.
Handschoenen besteld en betaald
Handschoenen besteld en betaald.
Niets gekregen ook geen verklaring.
Ben nu naar NIETBEZORGD.NL gegaan....daar gaan ze voor me aan het werk.
Noodradio niet bezorgd
Op 14 nov 2025 de noodradio van 39.95 euro besteld. In december telefonisch contact gehad, hij zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Tot nu toe 9 februari 2026 niets ontvangen. Er wordt op email en telefonisch niet meer gereageerd.
Daarom Nietbezorgd.nl ingeschakeld
Begin januari een noodradio besteld
Begin januari een noodradio besteld, maar tot op heden nog niets ontvangen. Ook geen bericht meer gehad. Oplichters!!!!
Koop hier niet!!
begin januari 2026 een noodradio betseld en betaald maar niets ontvangen. Een mail sturen naar het opgegeven mailadres( helaas mag in deze revieuw geen mailadres worden vermeld)heeft geen zin en komt retour met de mededeling dat de site tijdelijk geen mails ontvangt omdat er aan de site gewerkt wordt. Schandalig !
11/12 2025 green life outdoor filter…
11/12 2025 green life outdoor filter 1+1 gratis besteld en betaald. Tot nu toe niets ontvangen. Geen reactie op e mail. Nietbezorgd.nl ingeschakeld. Waardeloos dit.
Onvolledige levering daarna onbereikbaar
Dubbele bestelling. I deel wel aangekomen. Tweede deel niet. Staat op bestelbon in email vermeld. Daarna oorverdovend stil. Geen reactid op maila naar info. En 2 dagen bellen op een maandag en dinsdag alleen maar de melding. Deze persoon is niet bereikbaar.
Een afrader dus
Weken geleden een waterfilter besteld…
Weken geleden een waterfilter besteld en betaald. Nog niets ontvangen. Ik ga niet bezorgd.nl contacten .
Pakket nooit ontvangen
Een noodradio besteld maar deze is nooit binnen gekomen. Ik wilde contact opnemen omdat het huisnummer niet goed is ingevuld maar nergens is contact te krijgen, zowel telefonisch als per mail wordt er niet gereageerd. Ook ik ga nu vervolgstappen ondernemen als dit nu niet opgelost gaat worden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.