Papillon Teelen Anmeldelser

4,8

Antoinette is betrokken en persoonlijk geïnteresseerd. Zo heeft ze de cursusavond op onze situaties (met kleine kinderen) afgestemd. Ze had o.a. een AED bij zich waar we mee hebben geoefend en handige... Se mere

Antoinette is enthousiaste vrouw, makkelijk in contact en heeft een bak aan (praktische) kennis die zij graag deelt om anderen ook beter te laten worden. De AED cursus wordt duidelijker door... Se mere

Antoinette past de lesstof perfect aan op haar doelgroep. Hierdoor is de groep gemotiveerd om aan de slag te gaan. Door haar rijke kennis en ervaring uit het werkveld, maakt ze het tot levensecht lere... Se mere

De herhalingscursus reanimeren en AED was wederom heel leerzaam. We hebben zelfs een aantal extra handelingen kunnen oefenen. En dan blijkt maar weer hoe belangrijk het oefenen in de praktijk is. Juis... Se mere

1. Beredskabsuddannelse
  2. Beredskabsuddannelsescenter

Sinds 2008 is Papillon Teelen als bedrijf actief in het geven van cursussen en trainingen binnen de gezondheidszorg. Ver voor het moment van oprichting was trainster en oprichtster Antoinette Teelen echter al actief in het geven van reanimatie- en AED cursussen. Bovendien vervulde zij jaren lang functies als intensive care verpleegkundige, ambulance verpleegkundige en verpleegkundige in een technoteam binnen de thuiszorg. Er moesten praktische en vooral efficiënte trainingen komen die de theorie naadloos zouden verbinden met de vaak confronterende praktijk. Het motto van het bedrijf luidt dan ook: ‘Je moet snappen wat je doet, regeltjes onthouden gaat nooit lang goed!’

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

29 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Balans tussen kennis en praktijk

Heldere en inhoudelijk goede uitleg. Werkt met verschillende soorten poppen waardoor de realiteit goed wordt nagebootst. Attractieve lessen door combinatie van serieuze informatie en humor.

3. november 2021

Zeer leerzame training

Zeer leerzame training. Geen kunstje aanleren, maar goede uitleg over de situatie's zoals je die kan aantreffen en waarom je de handelingen doet zoals je ze gaat doen . Hierdoor beklijft de stof en ben je in staat om echt te helpen in noodsituaties.

3. november 2021

Goede cursus

Goede cursus, duidelijke uitleg en prettige begeleiding bij AED/reanimatie. Zeker voor (jaarlijkse) herhaling vatbaar!

12. oktober 2021

herhaling kinder ehbo

woensdag 29 sept. heb ik een herhaling van de kinderen ehbo gehad.
Dit werd op een heldere en fijne manier gegeven. Veel praktijk en werden er vragen gesteld waardoor jezelf gedwongen wordt om na te denken wat er gebeurd in een lichaam en wat te doen.
Ook bij de vragen" quiz" op het eind kon je je kennis nog eens testen op alle gebied en werden de antwoorden uitgelegd.
Het was een zeer nuttige en fijne avond.

11. oktober 2021

Maatwerk en gezelligheid

Zeer fijne cursus die gericht is op wat jij in de praktijk tegen komt.
Het is dus geen standaard verhaal maar er wordt echt gekeken naar jouw eigen werkveld of situaties die je op je werk bent tegengekomen.
Daarnaast is het gezellig en voel je, je daardoor veilig om de oefeningen gewoon te doen.

5. oktober 2021