https://panzerscreen.dk/ Anmeldelser 1.700

2,3

Har købt cover og skærmbeskytter men aldrig modtaget noget. Penge er selvfølgelig trukket for længe siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, da de hverken har email eller tlf nummer nogle steder... Se mere

Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk grundet mange 1stjernet anmeldelser, derfor finder jeg det faktisk endnu mere relevant, at dele min oplevelse. Og den er absolut perfekt, jeg bestilte d. 7/2 og mo... Se mere

Jeg købte et magnetcover der dækker på begge sider af mobilen (ordrenr 359387) . Efter kort tid faldt den ene knap af. Jeg har skrevet flere gange til firmaet (som understreger man skal bruge deres ko... Se mere

Opdatering: stadig intet svar fra butikken selvom jeg kan se at de har modtaget varen retur for længe siden. De beholder bare dine penge når du sender en vare retur. Vær forsigtig med denne s... Se mere

2,3

Under middel

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Absurd dårligt produkt og service

Jeg købte et cover til min iPhone xs af typen Perfect cover. Første dag med coveret på, faldt min telefon 1m og landede på et den ellers bløde overflade på et løbebånd.

Skærmen på coveret flækkede, og skærmen på selve telefonen gik helt i smadder.

Jeg kontaktede kundeservice, der informerede mig om, at jeg bare havde været uheldig, og at den slags sker. Ingen refusion.

Jeg synes personligt at det er helt absurd, at telefonen under coveret kunne gå i stykker - det er sgu godt nok et ringe produkt.

Og så til den nette sum af 300kr…

Jeg kan desuden oplyse at det koster små 3000kr at få skiftet skærmen på en iPhone xs.

Havde jeg købt et billigt gummicover den lokale junk-biks, havde jeg altså været ikke mindre end 3150kr mindre fattig.

Jeg kan på ingen måde anbefale hverken produktet eller butikken.

28. september 2022

Tyveri.

Tyveri.

Lad mig være helt ærlig. Jeg bestiller et 360 cover til min Galaxy S22 Ultra, som jeg modtager dagen efter. Jeg returnerer varen, da jeg ikke kan bruge den, men overser at bruge deres returservice. Varen leveres, men Panzerscreen nægter at have modtaget den. Her skal det nævnes, at jeg også returnerede en vare til mobilcovers.dk, men ved en fejl, kommer jeg til at sende dette cover til Panzerscreen. Jeg har track and trace på alting. Jeg sender Panzerscreen en mail og beder dem returnere varen til mobilcovers. Få dage efter får jeg en refusion fra mobilcovers! Med andre ord, de havde modtaget fejlforsendelsen og sendt den videre.

Jeg henvender mig gentagne gange til Panzerscreen ang. refusion men de svarer bare tilbage at de ikke har modtaget varen og intet kan gøre. Jeg har alle mails gemt. De seneste mails er blevet sendt med kvittering om levering (server) samt kvittering for læsning. Sidstnævnte skal læseren manuelt bekræfte. Kvittering fra server har jeg modtaget. Kvittering for læsning har jeg aldrig modtaget.

Til sidst får jeg kontakt til DAO og de sender mig en tro og love erklæring som Panzerscreen skal udfylde. Jeg sender denne til dem og modtager dernæst INTET svar. Jeg ved de har modtaget mine mails og jeg har advaret dem at jeg laver denne anmeldelse. Det er hermed gjort. Een stjerne til Panzerscreen og jeg vil rent udsagt advare alle mod at handle med dem.

Jeg kan tilmed tilføje at både jeg og DAO har sendt Panzerscreen et link til ovenstående tro og loveerklæring, som Panzerscreen ALDRIG har udfyldt. De er nogle gemene tyve hos Panzerscreen!

Track and Trace nummeret til DAO: 00057151271356730324

7. august 2022

Dårlig returnering

Jeg har returneret en vare dagen efter jeg modtog den da den ikke så ud som jeg troede. Trods jeg har fulgt vejledningsproceduren, købt returfragt gennem deres hjemmeside og kontaktet dem adskillige gange på mail så har jeg endnu ikke modtaget mine penge retur. Det er nu over 2 mdr siden og jeg har kun fået respons en enkelt gang, hvilket jeg har besvaret og endnu ikke hørt noget fra.

2. august 2022

Fremragende service

Jeg kan kun anbefale Panzerscreen.dk. Ikke nok med at de har et stort udvalg og gode priser, men varen kommer prompte allerede dagen efter. Fremragende service, jeg er stor fan.

15. september 2022

Dårlig kvalitet og ingen kundeservice

Jeg har returneret en vare for 3 uger siden (fordi den var af meget tvivlsom kvalitet), som blev leveret på PanzerScreen's adresse for 2 uger siden, men jeg har ikke set skyggen af tilbageførte penge og jeg har heller ikke hørt noget som helst fra dem omkring modtagelse af min returnering. Når jeg prøver at ringe, bliver telefonen ved med at melde "ferie", og når jeg skriver med dem på chatten, siger de, at se ikke kan tage sig af returneringer via chatten. Og så er der mail: Det svarer de heller ikke på.

Jeg ville være meget påpasselig med at bestille varer herfra.

13. september 2022

Dårligste service jeg nogensinde har…

Dårligste service jeg nogensinde har oplevet!
Jeg har skrevet til jer den 13. juli + den 4. august samt forsøgt at fange jer på telefonen. Det eneste jeg får er et automatisk svar:
Tak for din henvendelse!
Vi bestræber os på, at besvare din henvendelse ASAP. Vi har i perioder meget travlt, hvorfor du kan risikere at der kan være op til 5 hverdages behandlingstid.
Bemærk, at hvis du henvender dig flere gange på samme sag, så ryger din mail automatisk bag i køen igen.
Hav' en fantastisk dag 珞

Har lige nu et cover til 200,- der er lige til skraldespanden! Allerede fra første dag gik det i stykker (sidder på kontor og det flækkede imens jeg sad og skrev en besked!)

Ville aldrig nogensinde anbefaler dem til nogen - HOLD JER VÆK FRA AT HANDLE HOS DEM

8. juli 2022

Defekt vare ingen kundeservice

Købte et perfect cover til Iphone 12. Kvaliteten er meget ringe! Touchfunktionen virker stort set ikke, når coveret er monteret, det yder ikke beskyttelse omkring kameraet og efter 2 dage faldt knapperne til lydstyrken af. Jeg har henvendt mig flere gange vedr. reklamation uden nogen form for reaktion fra firmaet. Jeg kan hverken anbefale produktet eller firmaet.

10. september 2022

Fint nok men...

Virkelig fantastisk pris og mega fedt keyboard, passer perfect til hvad jeg skal bruge det til. Men det er dog lidt lille, så det er lidt svært at bruge og keybaord knapperne har en uderlig matriale.. men ud over alt 9/10 oplevelse hurtig levering!

4. september 2022

Køb ikke hos dem!

Køb ikke hos dem! Deres covers til Iphones er fake - ulovligt trykt apple logo på bagsiden. De giver ikke pengene retur, men svarer på en flabet måde, at siliconecovers ikke er ulovlige. Ren svindel af en dansk hjemmeside at være.

30. august 2022