Har købt cover og skærmbeskytter men aldrig modtaget noget. Penge er selvfølgelig trukket for længe siden. Man kan ikke komme i kontakt med dem, da de hverken har email eller tlf nummer nogle steder... Se mere
Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk grundet mange 1stjernet anmeldelser, derfor finder jeg det faktisk endnu mere relevant, at dele min oplevelse. Og den er absolut perfekt, jeg bestilte d. 7/2 og mo... Se mere
Jeg købte et magnetcover der dækker på begge sider af mobilen (ordrenr 359387) . Efter kort tid faldt den ene knap af. Jeg har skrevet flere gange til firmaet (som understreger man skal bruge deres ko... Se mere
Opdatering: stadig intet svar fra butikken selvom jeg kan se at de har modtaget varen retur for længe siden. De beholder bare dine penge når du sender en vare retur. Vær forsigtig med denne s... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
HOLD JER FRA AT HANDLE MED…
HOLD JER FRA AT HANDLE MED PANZERSCREEN.DK. Deres varer er af dårlig kvalitet og deres kundeservice er ikke eksisterende.
DÅRLIG KVALITET
Jeg har købt et magnet panzer cover til en Huawei P 20 Pro. Det så rigtig lovende ud. Men jeg var så uheldig at min mobil med det nye cover på, gled ned fra mit sofabord der er 40 cm højt. Det resulterede i at coveret revnede flere steder, og faldt af min mobil. Sku ikke i orden. I lover det er sååå stærkt, og 100% brud sikkert!!!!!!
Bestil ikke skærmbeskyttelsen‼️
Bestilte skærmbeskyttelse til min iPhone 13, skærmbeskyttelse fungerer ikke sammen med cover til telefonen, da skærmbeskyttelse køre for lang ud til kanterne, så cover til telefon trykker på skærmbeskyttelse og forårsager luft under skærmbeskyttelse
Helt klart ikke en anbefaling‼️
Nem bestilling og hurtig levering..
Bestilte i weekenden og modtog pakken i postkassen onsdag morgen. 👍alt pakket forsvarligt ind.
Ingen kundekontakt!
Ingen kundekontakt!
Returnering koster 79,-?
Refundering tvivler.
Sidste gang jeg køber her.
Super hurtig levering
Hurtig levering og ser ud til at tastaturet er fint.
Hurtig levering, dag til dag, kun et lille minus, ingen brugsanvisning til trådløst tastatur. Men fik det ordnet.
Jeg syntes i gør et godt stykke arbejde…
Jeg syntes i gør et godt stykke arbejde med og beskyttes vires telefoner 🤗🤗
Fusker firma har bestilt en varer jeg…
Fusker firma har bestilt en varer jeg aldrig har fået og de har trukket pengene, man kan ikke finde telefon nummer på deres hjemmeside.
Finger touch virkker ikke
Finger touch virkker ikke. Det er besværligt at skrive. Knappen til frem ogtilbage virkke heller ikke. Hvis jeg skal sendt retur skal man batele mere end selv vare.
Umulig at kontakte.
Bestilte forkerte varer.
Læser på deres hjemmeside at jeg skal ringe til dem med det samme, da min varer ikke er pakket endnu.
På telefonnummeret får jeg at vide at telefonen er midlertidigt lukket og jeg skal kontakte dem gennem mail eller chat. Ingen af delene kan findes via. deres hjemmeside.
Dårlig service.
Verdens dårligste kundepleje
Afsindig dårlig service de svarer ikke de tager ikke telefone
Ingen svar, hvis forkert vare
Bestiller et ipad cover, modtager et iphone cover,
Udfylder reklamation på hjemmeside, og forsøger ringe dem men ingen svar,
Jeg er yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds med butikken. Fik præcis hvad jeg bestilte og lyn hurtigt 👍👍
Gode priser
Jeg vil helt klart købe herfra igen 😁
I har virkelig gode priser, et mega fedt udvalg og super hurtig levering!
Ingen kundeservice.
Bestilte et GPS ur til børn, som ikke virker.
Har flere gange lavet reklamation til firmaet, i løbet af de sidste to måneder, men man får intet svar fra dem!
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet. Er glad for min skærmsbeskyttelse fra NOTAGG
Bestilte en forkert vare hos firmaet
Bestilte en forkert vare hos firmaet. Retur forsendelsen er for egen regning, hvilket jeg betaler.
Varen blev leveret til firmaet d. 7 oktober, vi har i skrivende stund d. 24 oktober og pengene er endnu ikke modtaget retur..
De er ligeledes ikke til at komme i kontakt med ..
Bestilte et iPhone cover
Bestilte et iPhone cover. Som er uoriginale. Hold jeg væk.