WAARSCHUWING! Bestel hier niet!! Het zijn de grootste oplichters. Beloven van alles, met excuses... Maar helaas komt er niets van terecht. 14 april '26 lampjes besteld, netjes binnen de tijd terugg... Se mere
Virksomheden har svaret
Pantinoshop is een grote oplichtingssite. Ze verkopen bijvoorbeeld spullen van Temu voor het dubbele en als je dingen wilt terugsturen moet het naar China gestuurd worden wat enorm hoge kosten met zic... Se mere
Virksomheden har svaret
Net als m’n voorgangers er ingetrapt! Jas besteld en pas na 3 a 4 week ontvangen… verpakking was open en de jas lag er verfrommeld in. Kwaliteit; waardeloos! Poging tot retourneren; je bent 2 weken ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn ervaring is: dat de levertijd wat aan de lange kant is aangezien de producten uit het buitenland gehaald worden. Maar daarentegen was de communicatie prima. Mijn mails werden keurig beantwoord.... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Pantinoshop.nl streven we ernaar om een breed scala aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends, handige elektronica, stijlvolle huisdecoratie, of accessoires voor huisdieren, bij Pantinoshop.nl vind je het allemaal. Ons platform is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en snel het product kunt vinden dat je nodig hebt. Wat Pantinoshop.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan klanttevredenheid. We bieden niet alleen een divers productaanbod, maar zorgen ook voor een veilige en betrouwbare winkelervaring. Onze betaalopties, waaronder iDeal en PayPal, bieden gemoedsrust bij elke transactie. Bovendien geniet je van gratis verzending op al je bestellingen en een flexibel retourbeleid, zodat je zonder zorgen kunt winkelen. Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om je te ondersteunen bij vragen of problemen. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel antwoord te krijgen, vooral wanneer je online winkelt. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op een snelle en behulpzame respons van ons team. Kortom, Pantinoshop.nl is jouw go-to bestemming voor al je online aankopen. Met onze focus op kwaliteit, gebruiksgemak, en klanttevredenheid, streven we ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek ons vandaag nog en ontdek ons uitgebreide assortiment
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vreselijk genept. Product was niet zoals de foto, hele slechte kwaliteit en ze boden mij geen goede oplossingen. Ik mocht wel ruilen maar most daar zelf EXTRA voor betalen. Belachelijk, trap er niet in.

Besvarelse fra Pantinoshop
Wederom een slecht dropshipping bedrijf.
Super slechte kwaliteit en dito service of tewel geen service
Koop niets bij deze oplichters
Al kapotte tas bij levering !!!!
Geef een naam en telefoonnummer in Nederland dan kunnen we communiceren
Een door AI gemaakt bericht uit China werkt niet.
Telefoon ummer op de site is nooit bereikbaar.

Dit is oplichting.
Producten komen uit China.
Terugsturen is duurder dan de aankoopprijs.
Mails worden ook van daaruitbehandeld.

Besvarelse fra Pantinoshop
Het is heerlijke zachte deken ik ben super blij ermee! En het was optijd bezorgd helemaal top!

Besvarelse fra Pantinoshop
Shipping was a bit slow but was delivered at the promised time. The product is beautiful.

Besvarelse fra Pantinoshop
Schandalig!! Let op dat je er niet in trapt.
Mooie website ziet er heel netjes uit. Spullen komen gewoon in een verpakking rechtstreeks uit China. En als je retour wil sturen maken ze het heel moeilijk. Eerst vragen ze of je waarom. 5 dagen later of je een ander product wil. Weer week later willen ze foto's van het product en de verpakking. Er gaat nu al weken overheen en heb nog steeds niks retour kunnen sturen. Nog even en we zijn zo lang aan het heen en weer mailen dat de retour termijn al verstreken is.
Ze proberen je met allerlei mailtjes zo te ontmoedigen dat vele waarschijnlijk afhaken. Daarbij vragen ze buitensporig hoge retour kosten...
Echt schandalig!

Besvarelse fra Pantinoshop
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet gekregen, hoewel deze op 1 mei werd bevestigd

Besvarelse fra Pantinoshop
Een zadel gekocht volgens de website, bleek later alleen een hoes te zijn die je over je zadel moet doen, maar die is stuk dus dat heeft geen nut. Email gestuurd kreeg te horen dat de verwarring begrijpelijk was. Was geen verwarring er stond duidelijk zadel en op het plaatje ook een zadel. Ik kan hem ruilen voor iets anders, maar dan moet ik wel 13€ bijbetalen.
Ik wil hem dus retourneren en dat kost om en nabij de 16 euro en dan maar hopen dat je je geld terug krijgt.
Eens maar nooit weer. Een grote vergissing.

Besvarelse fra Pantinoshop
Beter zicht kan beter het verkeer aankomen

Besvarelse fra Pantinoshop
Dropshippers met een fancy website. Domme fout gemaakt om hier te bestellen. Achteraf precies dezelfde zonnebril op Temu gezien voor 2 euro, die zij voor 40 verkopen. Retourkosten zijn zo hoog dat het niet waard is om terug te sturen.

Besvarelse fra Pantinoshop
Alles goed geregeld inclusief de status van het transport. Het product was ietsje minder dan we verwachtten maar dat kan ook aan onszelf liggen

Besvarelse fra Pantinoshop
Redelijk vlug ontvangen. Is een topzadel! Is een beetje wennen om op en af de fiets te komen in het begin maar is zalig. Geen zadelpijn meer.

Zéér ontevreden. KOOP NOOIT BIJ DEZE WEBWINKEL
Artikel was niet goed en retour zenden leek onmogelijk.
In eerste instantie proberen ze je te verleiden om andere aankopen te doen tegen ongunstige voorwaarden. Na 12 e-mails heen en weer, is het me nog steeds niet gelukt om het artikel terug te sturen. De door hen verstrekte gegevens om retour te zenden klopten niet.
Toen ik van hen de juiste gegeven heb gekregen bleek dat het retour zenden van mijn artikel van €39,95 mij nog eens €55,50 zouden gaan kosten om dat het naar China gestuurd moet worden. Op jullie website wekken jullie de indruk dat jullie bedrijf in Amsterdam zit terwijl alles uit China komt.
Dit is misleiding en ondanks hun vriendelijke woorden en excuses ben ik nog geen stap dichterbij een oplossing. Ik ben bang dat ik gewoon €39,50 kwijt ben.

Besvarelse fra Pantinoshop
Webshop doet zich voor alsof het in Amsterdam gevestigd is, blijkt echter een Chinese webshop te zijn!
Lange verzendtijd, product is van slechte kwaliteit (anders dan de afbeeldingen op de website doen vermoeden.) Bij verzoek om retour worden er eerst allerlei inferieure voorstellen gedaan, uiteindelijk na diverse mailtjes en toesturen van foto's krijg je een retourformulier toegestuurd met een link voor terugzending maar ...., dan blijkt dat het product naar China teruggestuurd moet worden tegen exorbitant hoge verzendkostenverzendkosten (in mijn geval €62,50) bij een aanschafbedrag van €89,=.
Bij het bellen van de klantenservice (Nederlands telefoonnummer) wordt de telefoon niet opgenomen.
Wat ik overigens bijzonder vind is dat pantino wel de moeite neemt om in no time op de reviews op trustpilot te reageren.

Besvarelse fra Pantinoshop
Ongelofelijk dat dit bedrijf nog bestaat. Je moet toch wel heel naiëf zijn om hier nog te bestellen. De prijs bij Patino is 4x zoveel als je het zelf besteld bij de leverancier. Leuk voor het idee die ze aanleveren, maar hier kopen is niet zo slim

Besvarelse fra Pantinoshop
OPGELET – OPLETTEN VOOR OPLICHTING!
Bestel hier NIET. Mijn bestelling is nooit aangekomen en er is geen enkele manier om contact op te nemen met deze zogenaamde webshop. Geen e-mailreactie, geen telefoonnummer, geen klantenservice. Dit is pure oplichting.
Laat je niet misleiden door een mooie website – dit is een val!
WARNING – THIS IS A SCAM!
DO NOT order from this webshop. My order never arrived, and there is no way to contact them. No email replies, no phone number, no customer service.
This is straight-up fraud. Don’t be fooled by a nice-looking website — it’s a trap!

Besvarelse fra Pantinoshop
Dropshipping!! Contact gegevens op de site bestaan niet!!

Besvarelse fra Pantinoshop
De site staat vol met leugens ik door stie 1 product 3 keer besteld en zel helpen heel moeilijk retour label en kosten zelf betalen telefon is niet bereikbaar ik raad niemand van deze site iets te kopen

Besvarelse fra Pantinoshop
Het verkeerde model werd geleverd maar geen probleem , direct vervangen door het juiste model en daar ben ik super blij mee. Voldoet ook aan al mijn verwachtingen en meer....Bedankt, ik ben fan van jullie

Besvarelse fra Pantinoshop
Læs mere om andre typer anmeldelser.