Jeg læste trustpilot efter min bestilling, hvilket var lidt dumt. Jeg skrev straks til firmaet at jeg fortrød mit køb,og troede naturligvis mine penge var tabt. Men jeg fik venlige svar og pengene er... Se mere
Jeg har i sidste uge bestilt en ordre hos Pango Deal. Har hverken modtaget ordrebekræftelse eller varerne. Synes at mange skriver, at de modtager varerne dagen efter. Pengene er trukket fra mig. Det e... Se mere
ADVARSEL - ADVARSEL - ADVARSEL Bondefangeri - svindel… Mindes ikke at have modtaget noget, - ej heller indgået en aftale om et abonnement ☹️ Alligevel har de siden november hver måned tru... Se mere
Laaaangt nede på siden står: "Dette er en 7-dages prøveperiode for vores tjeneste. Efter den 7 dages prøveperiode er overstået, begynder dit abonnement. Månedsprisen for dit abonnement hos Pangos.d... Se mere
Pangos.dk er en medlemsklub hvor du kan købe alt fra personlig pleje, parfume til legetøj til dine kæledyr. Alt sammen til kostpris som medlem.
65 London Wall, EC2M 5TU, London, Storbritannien
Har bestilt 2 skumrens og modtaget dem men jeg har aldrig modtaget et ordrenummer. Jeg blev først opmærksom på efter mit køb, at man automatisk har oprettet et abonnement til mig. Dette ønsker jeg IKKE så det vil jeg gerne have annulleret. Har samtidig med denne anmeldelse også sendt en mail som jeg lige har fået besked på ikke kan sendes grundet mailadressen ikke eksistere.

Besvarelse fra Pangos
Jeg har også været i kontakt pr. Mail med Pangos og Louise, som højt og helligt love de at slette mit medlemsskab, som jeg heller ikke havde bedt om at blive mellem af.
Men den blev ikke afmeldt, så jeg har på netbank selv været inde og afmelde betaling og fået bekræftelse fra banken, at den var afmeldt.
Kan I ikke selv anulerer betalingen på netbank, så kontakt Jeres bank og de hjælper.
DET ER ET FUPFIRMA. KAN IKKE SIGES TIT NOK😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Besvarelse fra Pangos
Modtog mine papirkurve til Airfryer allerede efter få dage 👍 jeg har fået den bedste behandling hos Pangos. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner herfra 😀

Besvarelse fra Pangos
Jeg har en gang købt et produkt, og bliver nu trukket 139 hver måned.
Kan ikke komme i kontakt med Pangos.dk eller på hej@pangos eller deres telefon nummer. Det er et fup firma.
Da jeg ikke kan komme i kontakt med jer, bedes i rette henvendelse til mig.
Og slette mit “medlemskab”

Svindel firma
Bestilte 2 flasker skumrens som jeg fik længe efter de 1-3 dages levering. Betalingen blev trukket længe inden levering. En ordre bekræftigelse på bestilling fik jeg rent faktisk heller ikke.
Senere kan jeg se jeg tilsyneladende også er blevet medlem og yderlig trukket 139kr som jeg på ingen måde hverken er gjort opmærksom på eller har ønsket. Komme i kontakt med jer og framelde medlemskab kan jeg jo heller ikke for fik aldrig ordre bekræftigelse på mail eller spam.
Iøvrigt har jeg brugt produktet på emhætten hvor alle mærker til betjenings panel blev fjernet !
Erstatningskrav for emhætte og tilbageførsel af beløb for ikke ønsket medlemsskab, har jeg desværre ikke de store forhåbninger om.
HOLD JER LANGT VÆK
Vedr. Svar
Hvis det nu engang er så tydeligt som det standard svar i kommer med til rigtige mange kunder syntes jeg i har et alvorligt problem mht troværdighed og tillid. Problemet er jo netop at der slet IKKE er tydeligt via bestilling og kunden IKKE får ordrebekræftigelse fra jer og som man skal oplyse for afmelding at medlemskab inden for 7 dage som i skriver. Det er jo umuligt når man ikke er bevist om det.
I har et problem og det bliver anmeldt uanfægtet det relativt lille beløb.

bentriisjensen
Tusind tak for 2 stk Universal skumrens - som jeg har modtaget i dag - håber ikke jeg bliver oprettet som medlem - og der trækkes 139 kr. pr.md. Er fuld tilfreds med handlen
________________________________________________
Ved køb for 79 kr. for en uge siden - 2 stk Universal skumrens - har jeg læst på Trustpilot at man skal være medlem for 139 kr. pr md for køb
Jeg havde ikke læst jeres oversigt
Jeg ønsker på ingen måde at blive medlem for 139 kr. pr.md - bedes sendes til mig at jeg ikke bliver oprettet som medlem - sendes på mail til mig
Mangler også mail på køb af de 2 Universal skumrens
Håber jeg får de 2 Universal skumrens jeg har betalt for
Vh. Bent Riis Jensen - i har min mail adresse

Besvarelse fra Pangos
Jeg har for ca 4 mdr siden købt en vare i denne virksomhed Pangos. Dk jeg mente selv at have læst deres betingelser men det viste sig de har oprettede mig som medlem og trækker 139 kr hver mdr. det er nu sket 4 gange jeg har kontaktede Louise der lovede at slette mig men det skete aldrig jeg har skrevet flere gange men der sker ikke jeg føler jeg er blevet fuppet for 139 hver mdr er mange penge Hilsen Pia Helsengreen

Besvarelse fra Pangos
Opsagde mit abonnement og fik ethurtigt svar👍

Besvarelse fra Pangos
Jeg havde ikke læst at man skulle betale 139,- kr. pr.md., og blev faktisk lidt sur da de blev trukket, men da jeg skrev og bad om at blive meldt ud, skete det omgående uden problemer👍

Besvarelse fra Pangos
Ud fra hvad jeg kan læse, så skulle jeg ikke have bestilt en varer. Snyder de mig, så falder der brænde jeg har selv en internet butik, og mine kunder får god behandling.. jeg har også rene linjer, med advokat i ryggen, og ham bruger jeg hvis nogen snyder mig... Man kan ikke bare trække af folk konto. Fordi at de køber en vare .

Besvarelse fra Pangos
Tilslutter mig den efterhånden lange kø af dårlige anmeldelser.
Varen der blev leveret var ok til prisen.
Men det efterfølgende abonnement er bondefangeri.
Man kan ikke få lov til at logge ind for at slette medlemskab. Har nu prøvet på pr mail.
Nets virker som eneste mulighed for at komme ud af et ikke ønsket medlems skab.
Kim Frederiksen

Besvarelse fra Pangos
Jeg har tidligere opsagt mit medlemsskab, men kan se at pangos igen den 14/11 har trukket penge, mon jeg fåe beløbet igen ???????????
Jeg har igen i dag skrevet en opsigelse igen og bedt
om bekræftelse på opsigelse så vi jeg se om jeg bliver slettet ???????? ellers går jeg til Nets og beder om at få pengene retur !!!

Besvarelse fra Pangos
Hold jer langt væk fra dette firma !
Man bliver svindlet for 139 kr om måneden uden at vide det.
Får man omsider opsagt det, kan man ikke logge ind selvom man er trukket penge for en måned.
Sjovt nok er deres voicemail fuld så telefonisk kontakt er ikke mulig.
Til gengæld svarer de dog på mails.

Besvarelse fra Pangos
kunne man give 0 men desværre dårlige produkter . ingen kundeservice, villedende annoncer. i mine øjne rent bundefangerri.

Besvarelse fra Pangos
Magen til fupfirma, skal man lede længe efter.
Bestilte 3 x skruetrækker à 9 kr. stk.! Nu efter 3 mdr. opdager, at der oven i prisen er trukket 139 kr på netbank pr. mdr. Har skrevet til min bank og har spært mit dankort. Banken melder tilbage, at der er lavet en abonement. Det gør Bangos umidelbart automatisk under Handelsbetingelser. Det er da Bondefangeri. En Stjerne er alt for meget, man burde have muligheden for minus stjerner på siden her, således at gennemsnittet ikke bliver 2 plus, men 4 minus i stedet for!
Fupfirma man kan ikke framelde abonnement da man skal have en kode for at komme ind og det får man ikke. Standard svar på al henvendelse. De er umulige at få fat i på mail og telefon!
PAS PÅ MED AT HANDLE HOS DEM! MAN BLIVER SNYDT!
Og til dig "Louise Pangos" Du behøver ikke skrive dit standard svar herunder. Men svar mig, der er hævet 3 x 139 DKK. fra mit konto Hvad har jeg fået for de penge I har hævet?
INTET

Besvarelse fra Pangos
Havde en længere diskussion med dem sidste år omkring deres medlemsklub. Jeg fik nogle sf mine penge tilbage og blev meldt ud, TROEDE jeg.
Nu har de hævet penge på mit kort IGEN. Det er umuligt at komme ud af, så nu har jeg spærret mit kort, jeg gider simpelthen ikke skulle bøvle ned dem igen. Større bondefanger firma skal man lede længe efter…

Besvarelse fra Pangos
Svært at afmelde. Men via mail gik det godt. Måske, må se min bank konto næste måned.

Svindel firma
Man vil bare købe noget og vupti så hæver de bare selv 139 kr for nu syntes de ( Louise ) at man skal være medlem
Jeg ville ikke være medlem af noget for at købe
Hold jer langt væk , som i langt væk .

Skrækkelig hjemmeside!
De er umulige at få fat i på mail og telefon! Ingen hjælp at hente og derfor suger de bare pengene ud af en!
Umuligt at komme ud af abonnementet da de ikke er nogen hjælp og man ikke kan modtage mails fra denne lor** hjemmeside!
PAS PÅ MED AT HANDLE HOS DEM! MAN BLIVER SNYDT!

Besvarelse fra Pangos
Kan ikke logge ind og det skal man for at fortryde sit køb eller opsige abonnement!
Fik hjælp på mail og fik opsagt abonnement.
Modtaget efter 4-5 dage.