Jeg har haft fornøjelsen af Paloma af flere omgange nu. Første gang var til en klarsynsaften, hvor Sebbastian også var med. Her var jeg så heldig at få kontakt til min afdøde bror igennem... Se mere
Jeg vil gerne starte med at sige at jeg har været til en hel del forskellige mediumer med henblik på at få kontakt med min far, men ingen har formodet at få "klart signal" eller har ikke kunnet læse/f... Se mere
Jeg har haft fornøjelsen af Palomas evner flere gange. Bl.a. til store klarsyn arrangementer men også et par gange som intim arrangement i privaten. Dér hvor Paloma har hjulpet mig allermest var d... Se mere
Fantastisk menneske, fantastiske energier. Troværdig, inspirerende, omfavnende. Min mand har taget sin reiki uddannelse her og det har boostet ham så meget som menneske. 🙏🙏 Samt har jeg selv oplev... Se mere
Paloma Zendings ( tidligere Jeanie-Marie ) tilbyder bla. Professionel clairvoyant rådgivning, afdøde kontakt, healing, Regressionsterapeut & Sjælerejser samt undervisning, workshops, kortere og længerevarende kurser/ uddannelser. Palomas virke, foregår i hele Danmark samt England/ udland. Hvor hun afholder Klarsynsaftener, private sessioner og workshops. Paloma har tidligere medvirket som clairvoyant medie I Tv3 programmet Forsidefruer ( under tidligere navn Jeanie Marie Solberg)
Jernbanegade 12G , 4000 , Roskilde , Danmark

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Samt har jeg selv oplevet hende flere gange til afdøde kontakt og er på ingen måder i tvivl om hendes evner. ❤
Kan kun give de varmeste anbefalinger og stod det til mig skulle der være 10 stjerner. 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Mine varmeste anbefalinger. Paloma er dygtig, hun udstråler venlighed og omsorg. Jeg har stor tillid til hende.
Melina Pedersen

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Paloma er varm, rolig og skaber en dejlig atmosfære. hun er nærværende under de workshops som jeg har deltaget i, og har en beroligende virkning.
Paloma brænder for det hun gør og jeg vil anbefale hende til enhver tid.

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Paloma er omsorgsfuld, empatisk og nærværende❤️
I Shanti centret er der en varm, rolig og skøn atmosfære, som har en enorm afslappende virkning🙏
Man mærker at Paloma “brænder” for sit virke og holder af kontakten til mennesker (og ånderne),hvilket giver en tryghed og RO🌟❤️
Jeg vil varmt anbefale Paloma🙏
Kærligst
Zita🥰

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Jeg kan kun sige, jeg anbefaler Jeanie af hele mit hjerte. Jeg følte mig så tryg. Alt hvad der blev sagt var så præcist så det næsten var uhyggeligt, på den gode måde. Det er nok en af de bedste gaver jeg har givet mig selv.

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Paloma er ærlig, kærlig og sympatisk. Besøger du Paloma er du i gode hænder. Både hvad angår healing og clairvoyance. Absolut et besøg værd.

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Paloma er en dygtig clairvoyant og en sød og naturlig kvinde. Jeg følte mig velkommen og godt modtaget da jeg mødte op til en fælles clairvoyance. Vil ikke tøve med at vælge Paloma næste gang jeg føler behov for at bruge en clairvoyant.

Besvarelse fra Shanti Spirit Center v. Paloma Zendings
Har flere gang oplevet, det hun kommer med er spot on. Hun forklarer på en empatisk og let forståelig måde og krydderet med en portion humor❤️
Man er i trygge hænder👍🏻❤️