Tandlæge med fokus på dig Anmeldelser 12

4,4

1. Tandlæge

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Har du tandlægeskræk og mangler en tandlæge til at hjælpe dig med dette, er Tandlægerne Classensgade det rigtige valg. Vi lover at du efter blot første besøg på klinikken har en positiv oplevelse og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig af med din tandlægeskræk. Klinikken tilbyder din fleste former for tandlægebehandling, som almindelige eftersyn, plastfyldninger og rodbehandlinger. Vil tilbyder desuden også de fleste kirurgiske behandlinger som fjernelse af visdomstænder og implantater.

4,4

Mine allerstørste anbefalinger til tandlæge Mia i Classensgade

Mine allerstørste anbefalinger til Tandlæge Mia og det øvrige personale hos tandlægerne i Classensgade. Jeg kom som ny patient, med en del der skulle laves. Blev mødt af grundighed, stor faglighed, god information, omsorg og tryghed fra Mia og alle i klinikken. Jeg fik lavet 3 huller og to kroner, og det hele gik over al forventning.

28. februar 2025

Fantastisk klinik

Fantastisk klinik med meget kompetent, venligt og smilende personale. Jeg føler mig helt tryg i deres hænder og er slet ikke i tvivl om, at de ved, hvad de laver. Jeg er så glad for, jeg skiftede fra min gamle tandlæge til Tandlægerne i Classensgade, og jeg vil anbefale dem til alle. Jeg har også selv fået dem anbefalet af andre, hvor jeg så måtte fortælle dem, at jeg selvfølgelig allerede var patient der :) Så det vidner om, at mange er glade for denne klinik.

10. maj 2024

Skøn oplevelse flot resultat…

Jeg har haft en rigtig god og tryg oplevelse med at få lavet en fortand. Fra den indledende forventningsafstemning til oplevelsen af, at der var god tid og omhyggelighed. Og så er der blevet knald godt ✌️

16. august 2023
Tandlæge med fokus på dig-logo

Besvarelse fra Tandlæge med fokus på dig

Hej Alexandra,
Tak for de fine ord! Det betyder meget for os, at vores patienter føler sig godt taget imod!
Og ja, den blev rigtig flot :-D Men sådan går det, når man arbejder sammen med dygtige tandteknikere!
Bedste hilsner
Anders Byrel
Tandlægerne Classensgade

Helt vildt trygt og omsorgsfuldt personale

Jeg blev behandlet af Else Marie i dag, hun var utrolig omsorgsfuld, grundig, empatisk og dygtig. Jeg følte mig mere tryg end jeg nogensinde har gjort hos en tandlæge. Jeg fik renset min tand, hvor hun flere gange spurgte om det var okay og sørgede for at det ikke gjorde ondt. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos dem og jeg kan helt klart anbefale dem til alle der er utrygge eller har skræk for tandlæger!!!

1. september 2021

Super oplevelse

Jeg har haft den samme tandlæge i 30 år, og han har altid haft problemer med at bedøve mig.
For 14 dage siden flækkede jeg en plastfyldning i en kindtand, og dommen var desværre, at tanden skal rodbehandles.
Desværre, viste det dig at min tandlæge gennem 30 år, selv efter 7 stik, ikke kunne bedøve min tand. Til sidst opgav han, og sagde, at hvis ikke han kunne i dag, så kunne han heller ikke næste gang.
Dermed blev jeg sendt på gaden.
Jeg kontaktede Mia, og i dag har hun behandlet mig. Det lykkedes hende at bedøve mig i første forsøg.
Den behandling, omsorg, information og grundighed jeg blev mødt med af Mia og hendes personale, var ganske enkelt fantastisk.
Mia er meget empatisk, kompetent og venlig.
Jeg kan varmt anbefale Mia i Classensgade.

28. maj 2021

Fantastisk tandlægeklinik

Fantastisk tandlægeklinik.
Mia er super sød og meget informativ når hun arbejder.
Hvis du har tandlægeskræk, så tag til denne klinik. De vil behandle dig godt.
Kunne jeg give 10 stjerner havde de fået det.

14. november 2018

Dygtighed, kompetence og ualmindeligt venlig service.

Rikke Fahrenkrug er den dygtigste og mest professionelle tandlæge, jeg har haft. Man føler sig altid mødt og budt velkommen på klinikken, og Rikke har et fantastisk sikkert greb og er god til mennesker.

For nylig fik jeg lavet en større omgang med flere sider på en tand, inklusive bedøvelse. Mærkede intet ubehag overhovedet hverken før eller efter, og bedøvelsen var lagt så sikkert at jeg - ganske vist modsat anbefaling - var i stand til at spise et kvarters tid efter.

Kender ikke hendes kolleger tilstrækkelig godt til at kunne sige noget om deres kvalifikationer, men Rikke personligt har mine varmeste anbefalinger.

15. december 2017
Tandlæge med fokus på dig-logo

Besvarelse fra Tandlæge med fokus på dig

Tusind tak for dine søde ord om os :-)
Vi sætter stor pris på din anmeldelse.
Vh Classenstand

Tandlægerne i Classensgade - Wow

Jeg hader at gå til tandlæge. Det her er den første tandlæge som har været effektiv, dygtig og alligevel kunne håndtere, at have en patient, som har tandlægeskræk. De er både dygtige og venlige - kan meget varmt anbefales

27. oktober 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (12 anmeldelser)