Palletdeal.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Loungeset keurig op tijd geleverd. Ook altijd direct antwoord gehad op vragen. Super tevreden met het resultaat! Enige opmerking: omdat de rugleuning iets naar voren op het bankje word geplaatst, pa... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het bestellen ging gemakkelijk en binnen de gestelde tijd werden de bank, tafel en kussens gebracht (al in elkaar geschroefd). Heel blij mee totdat ......... de set een aantal dagen buiten stond, zon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via Klarna 6 pallets gekocht en de volgende dag opgehaald in Den Ham. Mooi bedrijf die eigen en tweede hands pallets verkoopt. Ze wisten dat ik kwam en hielpen mij de gekochte pallets netjes op mijn k... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Palleleverandør
  2. Tømmerhandel
  3. Savværk

Skrevet af virksomheden

Palletdeal.nl is onderdeel van MS Pallets en heeft een breed assortiment nieuwe én gebruikte pallets. Wij leveren snel en hanteren scherpe prijzen tegen een uitstekende kwaliteit. Met eigen mensen produceren we de pallets in onze moderne fabriek in Den Ham en vervoeren deze met ons eigen wagenpark. Verder leveren wij boxpallets, opzetranden, legborden voor in magazijnstellingen, stophout, kunststof pallets en de wel bekende Europallets (EPAL). Onze producten voldoen waar nodig aan de eisen conform ISPM-15.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg slecht

25 stuks voor medium zwaar gebruik pallets besteld. Bij levering 3 pallets gebroken en missende blokken. Twee waren voor zeer licht gebruik. helft van de pallets had gespleten liggers. Superslecht voor die prijs.

7. oktober 2024

Beste Martin,

Wat vervelend om te horen. Wij streven er altijd naar dat al onze klanten tevreden zijn.

Zou u contact met ons op kunnen nemen? Kan u ons een mailtje sturen (info@palletdeal.nl) of kunnen bellen met 0620645225. Dan kunnen we de problemen oplossen.

Excuses voor uw negatieve ervaring en we horen graag van u!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service en goede kwaliteit…

Snelle service en goede kwaliteit pallets

4. december 2023

Beste medewerker van de Transporters,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling van Palletdeal.nl! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het is altijd geweldig om feedback van klanten te ontvangen en het is een motivatie voor ons om onze service op hetzelfde niveau te houden en nog verder te verbeteren waar mogelijk.

We zijn blij dat u onze pallets van goede kwaliteit vond en dat onze levering snel en efficiënt was. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en het is fijn om te horen dat dit is gelukt.

Als u in de toekomst nogmaals gebruik wilt maken van onze diensten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste pallets die aan uw behoeften voldoen.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en wij hopen u binnenkort weer van dienst te kunnen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bestelde pallets waren anders dan op…

De bestelde pallets waren anders dan op de foto. Nadat ik had gemaild werd het probleem gelijk opgelost. De service is uitmuntend! Echt na tevredenheid! Snel, keurig en accuraat. Nogmaals mijn hartelijke dank voor jullie snelle super service.

13. juli 2023
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik had mooie (bijna dichte) pallets…

Ik had mooie (bijna dichte) pallets besteld, 16 stuks, maar kreeg er 2 volgens foto en de andere 14 waren de ‘goedkopere’ versie. De bestelling was verder keurig verpakt en kwam op tijd. Geleverd door een nette vriendelijke man.

6. juli 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De pallets waren extreem slecht.

De pallets waren extreem slecht.
Maar blijkbaar was dit een uitzondering.
Maar top en netjes opgelost !!👍

14. maj 2023

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review.

We doen bij Palletdeal.nl altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Helaas is dat bij uw bestelling, door beschadiging van de pallets tijdens het transport door onze externe transporteur niet gelukt.

Nogmaals onze excuses en bedankt voor het meedenken in het bieden van een gepaste oplossing.

snel en goed

snel en goed. mooie pallets en erg tevreden

11. april 2023

Beste Magreet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Einde van de middag besteld en volgende…

Einde van de middag besteld en volgende ochtend om 8:30 werden er 85 pallets geleverd!!

5. april 2023

Goedemiddag,

Helemaal tevreden

De website is duidelijk, je kunt bestellen zonder account te maken, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling, ze bezorgen snel, de chauffeur denkt mee en is vriendelijk. En de pallets mooi.

2. april 2023

Beste Kitty,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service voor de kleine klant

Als particulier twee opzetranden besteld. Willen we een compostbak van maken. Had er vragen over, die werden snel in de chat beantwoord. Ik woon in de buurt dus kon ze wel afhalen. Een vriendelijke medewerker hielp me ze in mijn kleine Suzuki te krijgen. De opzetranden zagen er prima uit. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En het is mogelijk altijd later nog een rand bij te bestellen.

8. februar 2023

Læs mere om andre typer anmeldelser.