Leugendetectortest Anmeldelser

1. Løgnedetektorservice
  2. Kriminalbetjent

Leugendetector test voor particulieren en bedrijven. EPA gecertificeerd. Wij komen naar uw locatie en voeren een leugendetectortest uit. U kunt kiezen om de uitslag direct na afloop te ontvangen.

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

SCAM- Never received my results

I took a lie detector test on January 23rd, and unfortunately it is now 23rd March and I still have not received my results. Before the test, I was required to pay in advance, but I did not receive any receipt or confirmation of payment. I paid over 300 euros for the service.
During the appointment, I was told that I would receive the results within one week, unless I paid an extra 100 euros for faster processing. I decided not to pay the additional fee, and I was assured that I would still get my results after a week. However, that never happened.
Since then, I have sent multiple messages asking for my results, and I have received no response at all. Both my boyfriend and I tried to contact him several times, but we are being completely ignored.
This situation has caused me a lot of stress and wasted a lot of money. In my opinion, this service is very unprofessional and unreliable. I strongly do not recommend using this service, because you may end up paying a lot of money and receiving nothing in return.

23. januar 2026

Ik wordt vals beschuldigd van contact…

Ik wordt vals beschuldigd van contact hebben met mijn ex vriendin. Door de professionele aanpak en vragenstelling ben ik nu in het gelijk gesteld met de waarheid. De uitslag was dan ook dat ik de waarheid heb gesproken. De snelle levering van het rapport was een GROOT pluspunt. Felix heeft mij bijzonder goed geholpen. Een aanrader voor iedereen die in de "shit" zit. Dit werkt.

15. marts 2025

Dankzij het inzetten van een…

Dankzij het inzetten van een leugendetector test hebben wij antwoorden gekregen die wij nodig waren om verder te kunnen als samengesteld gezin Daarnaast heeft het er voor gezorgd dat er een naam is gezuiverd. Ik wil hierbij nogmaals de waarheidcoach danken voor zijn professionaliteit en voor de hulp die hij ons gegeven heeft.

5. februar 2025

Over de ganse lijn 'correct'

Omdat ik door mijn verzekeringsmaatschappij ten onrechte van een aantal feiten werd beschuldigd, heb ik spontaan een leugendetectietest ondergaan.
Zeer correcte service van begin tot eind. Alle afspraken correct nagekomen en voldoende tijd genomen om het proces uit te leggen. Zeer professionele aanpak.

25. januar 2025

Professioneel en correct

Zeer professionele aanpak en uitleg voor het starten van de test.
Bepaalde vragen kregen meer context over waarom die gevraagd werden en dat gaf ook gemoedsrust voor een verder verloop van het examen.
Achteraf werd ook een mogelijke opvolging gesuggereerd.
De afspraak zelf was professioneel en correct, de examinator deed ook een verre verplaatsing. De test werd afgenomen in ons eigen huis.

25. januar 2025

Zeker aanrader

Onlangs heb ik een polygraaftest laten afnemen door Félix en ik kan met volle overtuiging zeggen dat de ervaring van begin tot eind uitzonderlijk professioneel was. Félix straalt deskundigheid uit en weet precies hoe hij je op je gemak moet stellen. Zijn respectvolle en empathische benadering zorgde ervoor dat ik me volledig comfortabel voelde tijdens het hele proces.

3. januar 2025