Pakske Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Handige app om een geboortelijst aan te maken. Je hangt niet vast aan 1 winkel. Je krijgt verschillende websites en prijzen te zien. Ook leuk dat je ook andere zaken zoals bv een babyspa of abonnement... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De mensen die de zoekfunctie gebruikten, vonden de lijst niet. Verder was "bijleggen" of "zelf kopen" niet zo duidelijk voor de oudere generatie. Ze wisten niet wat ze moesten doen en hebben dan uitei... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb lang getwijfeld welke babylijst website/winkel ik zou gebruiken. Uiteindelijk besefte ik dat ik veel spullen graag tweedehands wilde kopen en sommige zaken ook al zelf had aangeschaft vóór... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We gebruikten pakske voor de geboortelijst van ons tweede kindje en kunnen het iedereen alleen maar aanraden! Je bent helemaal vrij in keuze van producten, winkels, je kan alles io voorhand in huis ha... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Zet items van eender welke shop op je online geboortelijst.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

76 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed maar enkele gebrekken

Goed maar lastig om lijst veel op voorhand te maken door out of stocks of prijsschommelingen. Het overzicht van wie iets van de lijst koopt en bij ons laat leveren of het bij hen levert en nadien aan ons bezorgt is ook nergens te vinden. Dat maakt het heel lastig om het overzicht te bewaren.

26. maj 2025

Besvarelse fra Pakske

Hey Amé, bedankt voor je eerlijke feedback! Wij tonen inderdaad als een product out of stock is bij onze partner winkels, zo kan je het tijdig vervangen. Daarnaast updaten we dagelijks de prijzen, zodat je steeds up-to-date bent.

Je hebt helemaal gelijk dat het nu niet overzichtelijk is. We zijn bezig om dat onderdeel te verduidelijken voor zowel de lijsteigenaars als de schenkers.

Dankjewel Amé!

Wij zijn fan!

Wij kozen voor Pakske omdat we dan al wat spulletjes 2de hands konden kopen en deze nog steeds op de lijst konden zetten. Ook krijg je steeds updates als bepaalde zaken op de lijst plots in korting staan. Enige minpuntje dat wij te horen hebben gekregen is dat: bij het kopen van 2 "zelf te kopen" cadeaus, dit soms bij 2 verschillende winkels moest gekocht worden waardoor er 2x verzendingskosten moest betaald worden. Het zou misschien wel een handige feature zijn moest er op een of andere manier aangeduid worden welke zaken in eenzelfde winkel aangekocht kunnen worden.

1. juni 2025

Besvarelse fra Pakske

Hey Michiel, fijn om te horen dat je fan bent van Pakske. Bedankt voor je feedback. Het is momenteel al mogelijk om te filteren op shop, zodat mensen cadeaus kunnen reserveren, die ze bij éénzelfde shop kunnen aankopen.

Dankzij jouw feedback, weten we nu dat dit nog niet gemakkelijk te vinden is door schenkers. We hebben alvast dit help artikel toegevoegd: https://help.pakske.be/kb/kan-ik-meerdere-cadeaus-bij-eenzelfde-shop-kopen/.

Daarnaast gaan we bekijken hoe we dit proces nog meer kunnen vereenvoudigen en verduidelijken.

Thanks Michiel! 🫶

Aanrader!

Super handige website om je geboortelijst aan te maken, zonder vast te hangen aan een bepaalde winkel/prijsklasse, je kan toevoegen wat je wil, al gekochte (2e hands spullen), spullen die je nog wil kopen… De optie om andere mensen dingen te laten kopen vind ik minder handig, je weet niet wanneer pakjes worden toegestuurd met de post, gaat verloren…

30. maj 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Handig maar nog verbetering mogelijk

Iedereen kan het vakje voor "gekocht" af en aan vinken. Hierdoor zijn dubbele aankopen snel gebeurd.
Niet gebruiksvriendelijk op gsm om de lijst bij te werken.

16. december 2024

Besvarelse fra Pakske

Hey Lien, bedankt voor je feedback! Zou je ons meer details kunnen geven aub? Zeker met name dat eerste puntje, dat begrijpen we niet helemaal. Dat mag op info@pakske.be. Dankjewel Lien!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Pakske is handig

Pakske is handig in gebruik en leuk dat je de beste prijs krijgt. misschien wel moeilijker voor oudere mensen. Deze gaan hulp moeten inschakelen.

14. maj 2025

Reset wachtwoord

Ik ervaarde problemen bij het wijzigen van mijn wachtwoord. Dankzij de goede hulp van werknemer Thomas was het probleem op 1-2-3 opgelost. Top service!

25. april 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel gemakkelijk.

Heel gemakkelijk.
Wij zijn fan.
Het zou alleen handig zijn moest je bijvoorbeeld per winkel/shop kunnen sorteren. Of dat je zou kunnen aanduiden via welke webshop je wel of niet wilt kopen.
Voor de rest mega handig. We konden er tweedehands items tussen zetten en items die we al aangekocht hadden.
Centjes worden rap (dag zelf en na het weekend) gestort.

10. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bijzonder gebruiksvriendelijk en megahandig!

Bijzonder gebruiksvriendelijk en superleuk dat je van overal een artikel kan inladen. Geen verplichting tot aankoop meer bij dure winkels, gewoon makkelijk webshoppen!

De enige minpuntjes:
- Als je een artikel inlaadt raakt het systeem soms in de war en stelt die allerlei andere artikels voor, behalve hetgeen jij koos. Dan moet je het artikel volledig handmatig ingeven in Pakske
- De voorgestelde webshops, prijzen en deals bevatten ook resultaten van webshops die het artikel niet meer hebben of waar de webshop niet langer actief is.
- Voor gasten lijkt het niet altijd duidelijk dat de ouders meer dan een exemplaar van een item willen.

Naast die drie dingen: topsite!

2. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben fan! Zeker een aanrader

Heel fijne website.
Meermaals gebruikt, makkelijk te gebruiken voor zowel de maker van de lijst als de gebruikers. Bij vragen wordt je ook snel, goed en vriendelijke geholpen. Ik ben fan! Zeker een aanrader!

1. april 2025

Tevreden klant

Initieel een lijst gelegd bij een grote babywinkel, maar uiteindelijk, na een tip van een collega, met Pakske aan de slag gegaan. Eenvoudig en handig in gebruik, leuk dat je zelf al zaken kan aankopen en deze toch nog op je lijst kan zetten. Voor ons was de belangrijkste meerwaarde het toevoegen van 2de hands items.
Daarnaast is het verdienmodel van pakske ook transparant en eerlijk. Wij zijn dus in totaliteit zeer tevreden, ik kan geen minpunten verzinnen.

1. april 2025

Goede geboortelijst

Goede geboortelijst. Je hangt niet vast aan 1 winkel. Je ziet altijd waar het product het goedkoopste is op dat moment. Mensen kunnen kiezen om het bedrag te storten of aan te duiden dat zij het zullen kopen, deze keuze was zeer handig!

30. marts 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.