Handige app om een geboortelijst aan te maken. Je hangt niet vast aan 1 winkel. Je krijgt verschillende websites en prijzen te zien. Ook leuk dat je ook andere zaken zoals bv een babyspa of abonnement... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De mensen die de zoekfunctie gebruikten, vonden de lijst niet. Verder was "bijleggen" of "zelf kopen" niet zo duidelijk voor de oudere generatie. Ze wisten niet wat ze moesten doen en hebben dan uitei... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb lang getwijfeld welke babylijst website/winkel ik zou gebruiken. Uiteindelijk besefte ik dat ik veel spullen graag tweedehands wilde kopen en sommige zaken ook al zelf had aangeschaft vóór... Se mere
We gebruikten pakske voor de geboortelijst van ons tweede kindje en kunnen het iedereen alleen maar aanraden! Je bent helemaal vrij in keuze van producten, winkels, je kan alles io voorhand in huis ha... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Zet items van eender welke shop op je online geboortelijst.
Kontaktoplysninger
Belgien
- info@pakske.be
- pakske.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Net wat ik zocht!
Net wat ik zocht. Je kan de allermooiste of praktische (wat je zelf belangrijk vindt) zoeken en bundelen op 1 platvorm, zonder gebonden te zijn aan de merken die een winkel verdeeld.
De app crasht heel vaak
De app crasht heel vaak. De prijzen van items op onze lijst waren niet altijd accuraat en van sommige items werden we ook niet ingelicht dat het niet meer op stock was
Super website
Super website! We zijn heel erg voor tweedehands en ervaringen als cadeau. Af en toe is iets nieuws ook noodzakelijk. Hierop kunnen we al onze gesprokkelde spullen en ideetjes verzamelen.
5 jaar geleden maakten we een lijstje aan als geboortelijst. Ondertussen is hij al tig keer geüpdatet voor Sint, Kerst, verjaardagen,... Onze familie vindt het heel handig dat ze het hele jaar door kunnen kijken wat er op staat. Ikzelf vind het geweldig dat ik alles wat ik tegen kom en interessant vind voor later, er als verborgen op kan plaatsen.
Een absolute aanrader!
Zeer handig en flexibel
Keuze is reuze
We wilden geen geboortelijst in 1 winkel. Daar verplichten ze je uit het bestaande assortiment te kiezen en betaal je altijd extra. Nu waren we in de mogelijkheid alles zelf te kiezen. De kopers konden eenvoudig winkelen waar ze wilden en bijleggen of het laten opsturen. Dit werkte perfect! Je kan heel eenvoudig eigen winkels toevoegen voor Vb een kadobon. Betalen gaat heel vlot en staat dag nadien al op je rekening. Wij kozen voor de servicekost want we willen dat pakske zeker blijft bestaan!
Top geboortelijstje!
Heel makkelijke manier van verzamelen van producten, super nuttige suggesties (producten en categorieën)!
Misschien nog eenvoudiger tonen waar producten besteld kunnen worden, al dan niet met filter om te bestellen.
Gebruiksgemak qua overzicht bestelde cadeautjes en versturen van bedankje! Erg leuke personalisaties mogelijk ook.
Top!
Heel gemakkelijke site! Gemakkelijk om iets aan te kopen -> wel op een externe site want Pakske is geen shop maar Pakske geeft je wel veel mogelijkheden waar je dat bepaald cadeau kan kopen.
FAN!
Super handige website!
Super handige website om je geboortelijst in aan te maken.
Heel simpel en makkelijk voor iedereen…
Heel simpel en makkelijk voor iedereen jong en oud
Ideaal platform
Ideaal platform als je zelf spulletjes bij elkaar wil zoeken.
Ik wou vooral tweedehands kopen én zo kon ik toch een geboortelijst maken.
Bij vragen of problemen zijn de mensen van pakske goed bereikbaar.
Er zijn heel wat features in het platform aanwezig.
Commercieel neutraal en functioneert…
Commercieel neutraal en functioneert goed.
Wij zijn enorm tevreden over de…
Wij zijn enorm tevreden over de flexibiliteit van Pakske. Het liet ons toe om spulletjes uit verschillende shops te combineren, alsook veel tweedehands spulletjes te kopen. Wat toch goed uitkomt aangezien baby spullen niet altijd heel goedkoop zijn.
De app zelf is ook erg handig. Eenvoudig om iets nieuws toe te voegen aan de lijst of op te volgen wanneer een bijdrage van familie of vrienden werd gedaan. Soms kregen we de opmerking dat het niet zo duidelijk was hoe je iets bijdraagt of koopt op de lijst van onze omgeving. Dus dat kan misschien nog iets duidelijker of gebruiksvriendelijker gemaakt worden. Al waren die opmerkingen vooral van de oudere garde hoor!
Ik zou zeker opnieuw voor Pakske kiezen!
Enorm flexibel en gebruiksvriendelijk
Dit is veruit de ideale methode om je geboortelijst te plaatsen. Je kan kiezen uit allerlei webshops, fysieke winkels, ervaringen, tweedehandsspullen, enz... Je kan volledig zelf kiezen. De lijst maken én iets aanschaffen via Pakske is echt kinderspel.
Zo gemakkelijk
Zo gemakkelijk! Eindelijk zelf controle over wat je wel/niet op je lijstje zet. Daarnaast is dit een lijst waar je ook tweedehands spullen op kan zetten.
Absolute aanrader
Pakske helpt je met essentiële dingen voor je baby door een lijst aan te bieden. Het is erg fijn dat je niet vast zit aan een winkel, maar vanuit meerdere websites (en dus merken) kunt kiezen. De koper krijgt de website te zien waar het product het goedkoopst wordt aangeboden, maar ook andere opties. Als ouders komen er ook regelmatig mails als producten zijn uitverkocht, zodat je een alternatief kunt aanbieden of aanbiedingen op al gekozen producten.
Wij zijn echt heel tevreden geweest met deze manier om onze geboortelijst vorm te geven!
Pakske was voor ons het ideale format!
Pakske was voor ons het ideale format om een geboortelijst aan te leggen. Zo was er plaats voor tweedehandsspullen, diensten zoals kraamkost en reeds aangekochte spullen tijdens soldenperiodes. Ik ben ervan overtuigd dat we onze dochter meer konden geven dankzij hun systeem.
Makkelijke app
Pakske is een fijne app om mee te werken. We zijn blij met onze geboortelijst, we kunnen hem wanneer dan ook aanpassen. En eigenlijk kan je zo’n lijst blijven gebruiken, ideaal toch.
Wij hebben onze geboortelijst op pakske…
Wij hebben onze geboortelijst op pakske gemaakt en zijn zeer blij met alle mooie pakjes die wij gekregen hebben via pakske je hebt een hele grote keuze doordat je niet aan 1 winkel vasthangt!
We love pakske!
Erg blij met het flexibel systeem…
Erg blij met het flexibel systeem zonder vast te hangen aan eind data of verplichte aankopen
Niet perfect, maar tevreden van het bedrijf
Heel fijn dat je kunt op de lijst zetten wat je wil.
Bemerkingen:
De ‘laagste’ prijzen kloppen niet altijd. Ik moest steeds nog controleren door eens via google te zoeken en vaak moest ik nog zelf aanpassingen doen, wel wat tijdrovend. Ook als een product niet meer voorradig is op een website wordt dat niet weergegeven. Je merkt het pas wanneer je het wil kopen, maar dan lukt dat niet meer.
Sommige oudere mensen begrepen niet hoe de site werkte ... ook al vond ik het wel heel duidelijk.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.