Packrats Anmeldelser

4,7

Packrats, Professioneel team die alles tot in de details bedenkt en uitvoerd. Dit zie je direct ook terug in de website. Hier al meerdere malen de exclusief gelimiteerde PUFFS kunnen bestellen. N... Se mere

Ik heb alle PUFFS besteld, vanaf de eerste en altijd super tevreden geweest! Als er problemen waren kon dit netjes opgelost worden. Super leuke community zit er ook nog eens bij!

meerdere puffs gekocht en echtwaar super sexy. Als je vragen hebt reageren ze altijd en snel. Mooie kaarten weten te scoren op Whatnot show. Toppers oprecht

Packrats, is more than just a hobby—it's a journey fueled by a passion for collecting various TCGs that has evolved into a love affair with nostalgia and culture. From buying that coveted base pack for a few euros at the local Pokemon store to swapping doubles in the schoolyard, we've experienced it all. Today, we see these TCGs as art, each card holding both financial and emotional value. This nostalgic sentiment is the essence of Packrats. We recognize that many collectibles are not just items but pieces of culture. Our mission is to blend contemporary culture, including streetwear, multiculturalism, and the music scene, with the nostalgia of TCGs and collector items.

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Packrats.. 5 sterren!

Packrats,
Professioneel team die alles tot in de details bedenkt en uitvoerd. Dit zie je direct ook terug in de website. Hier al meerdere malen de exclusief gelimiteerde PUFFS kunnen bestellen. Nooit problemen gehad maar om me heen gehoord dat alles altijd netjes en snel word opgelost!

Packrats heeft ook toffe livestreams op Whatnot met bijvoorbeeld de allernieuwste releases van TCGs of Sportkaarten.

Ga het checken!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Great company and also they invests a lot of time and effort in their community. Started to know about Packrats for a year now and still enjoying everything they do!

Packrats

Het bedrijf reageert snel als je een vraag hebt aan hun, altijd mijn Puffs keurig netjes gekregen en met een track & trace, altijd transparantie richting hun klanten met betrekking tot oplages van de Puffs etc etc,

PACKRATS

Vorig jaar voor het eerst in aanmerking gekomen met Packrats, en dus de unieke puffs. Inmiddels ben ik 7 puffs verder, en blijf ik mezelf verbazen over wat voor bijzonder mooie en kwalitatieve producten het bedrijf telkens weer op de markt brengt. Service heb ik altijd als extreem positief ervaren, en wanneer er problemen ontstonden konden die gemakkelijk opgelost worden. Ze reageren namelijk enorm snel, en zijn altijd vastberaden om een oplossing te vinden.

Top bedrijf!

Top bedrijf, meerdere producten besteld. Snel geleverd en goed verpakt.

Packrats staat voor unieke producten en een service van top niveau!

PUFFS

13. april 2026

Eerste en laatste aankoop van packrat

Dacht voor het eerst een packrat te kopen (chaos en order). Helaas heb ik nergens kunnen lezen dat er dit keer een grotere oplage beschikbaar is. Naar iets meer dan 3 weken eindelijk het product binnen gekregen. Ik heb het opengemaakt, hier zijn helaas een redelijk aantal fouten op de packrat. Verfspetters op de verkeerde plekken lijnen die te vroeg stoppen. Dus ik ben dubbel niet tevreden. Helaas mag mijn product niet retour omdat ik hem heb geopend.

6. januar 2026

Jullie maken het verschil🔥

Of het nu gaat om Packrats of BALLIE, de producten zijn van topkwaliteit. Je merkt aan alles dat dit met liefde en aandacht voor detail wordt gemaakt. Wat ik vooral waardeer, is dat jij en je team dit als echte liefhebbers doen.

Juist door die oprechte passie en eerlijkheid krijg je het ook gegund door veel mensen (neem Whatnot als voorbeeld). Puur en authentiek.

Ga zo door, Packrats! Jullie maken het verschil🔥

9. maj 2025