Da ich vorab einige Informationen hier bei Trustpilot und anderen Internetseiten sammelte, wusste ich, dass ich beim Bestellen und Zahlvorgang sehr genau die in Mikro-Version geschriebene „Nein“-Opt... Se mere

Die Abwicklung der Transaktion verlief problemlos. Die Lieferung hat etwas gedauert, aber schließlich ist die Ware gut verpackt angekommen. Das Produkt ist beeindruckend, einfach zu bedienen und ein... Se mere

I am simply wondering if the product actually does work??? All I am seeing in all of these reviews, is people being sent extra units and then unable to rectify the issues. Or otherwise they are simp... Se mere

I have been driven mad by fruit flies for weeks and no matter what I tried to be rid of them, there they were again! Your ad was like a message from Heaven with all the information about the life cycl... Se mere

4,1

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Fruchtfliegenschutz nie erwiesen oder wissenschaftlich belegt, ich habe keinen Eintrag gefunden

Leider gibt es keine erwiesene wissenschaftliche Studie, dass das Gerät wirklich Fruchtfliegen abtötet. Wenn man die KI fragt egal welche sagt die einem immer, dass das Gerät nicht gegen Fruchtfliegen hilft wenn überhaupt aber nicht erwiesen gegen Gerüche. Daher finde ich das Werbevideo und versprechen bei Wetter.online betrug

11. april 2026

Hallo Daniel,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit für Ihr Feedback genommen haben.

Wir analysieren regelmäßig Kundenfeedback, um besser zu verstehen, wie die Erwartungen mit dem Produkterlebnis übereinstimmen. So können wir die Kommunikation unserer Produktmerkmale optimieren und Produktinformationen weiterhin so klar und präzise wie möglich präsentieren, damit Sie fundierte Kaufentscheidungen treffen können.

Wir möchten gerne mehr darüber erfahren, wie Ozoori Ihre Bedürfnisse noch besser erfüllen kann. Da wir Ihre Bestellung anhand dieser Bewertung nicht finden konnten, haben wir Ihnen eine separate Anfrage mit weiteren Informationen gesendet.

Bitte prüfen Sie bei Gelegenheit Ihren E-Mail-Posteingang.

Bleiben wir in Kontakt!
Zoe von Ozoori

Have asked for a return address &…

Have asked for a return address & haven't been supplied.

19. marts 2026

Hello Gwennyth,

Thank you for your feedback.

We’re always available through our customer support channels and respond to all inquiries. While response times may be slightly longer during peak periods, we ensure every customer is assisted.

We’ve reviewed your case and can confirm it has now been resolved in the meantime.

If you need anything further, feel free to reach out anytime.

Kind regards,
Zoe from Ozoori

I ordered one, charged for three

I ordered one, you sent three. When I completed my order, I wrote what was on the order in my planner, which said $49.00 as I track my spending. I went into my bank account in less than an hour to see you already charged me $130.00 I called immediately, spoke with a man who said he would adjust it. No change, called again the next day, spoke w/ a female she also said the same. Then last week you sent me an email thanking me for my order. What order was that? Your response to my messages was to say it had been sent and could not be changed. If your company is honest at all you know you could have corrected it after my phone calls, you did not. I want a refund and it is frankly wrong for me to have to pay shipping to return what I said I did not want.

8. marts 2026

Hello Patricia,

Thank you for sharing your feedback with us. We're saddened to hear about your experience.

For transparency, no upgrades or add-ons are ever added automatically to any order. All product selections must be actively chosen and authorized by the customer before checkout is completed. While our shipping system is partially automated to ensure orders are dispatched quickly, which is why we cannot intervene once an order has shipped.

After reviewing your correspondence with our customer support team, we can see that this matter has been resolved in the meantime.

If you have any additional questions or need further assistance, please don’t hesitate to reach out. We’re always happy to help.

Best regards,
Zoe from Ozoori