Absolut et svindel foretagende. Jeg bestilte en kølemaskine engang før vinter, og da den ikke kom kontaktede jeg firmaet. Hver gang man ringer siger den, at alle deres medarbejder er optaget.... Se mere

A D V A R S E L - Hold Jer langt væk fra dette firma, det er svindel og flere har iflg. det oplyste politianmeldt firmaet. Hvis man er så heldig, at modtage de bestilte vare og de evt. er forkerte el... Se mere

Totalt ubrugelige varer. Når man henvender sig er der standard svar/spørgsmål og de spørger f.eks. efter hardprint af samme betaling minst 3 gange for at trætte køber. Trækker beløb, som IKKE er god... Se mere

Skandale firma eller kan jeg nu ikke engang kalde det. Det er det rene fup og fidus. Det er meget længe siden jeg bestilte fra dette selskab. Varen er endnu ikke kommet frem. Nej hold jer l... Se mere

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Min skepsis blev gjort til akamme!

Hvor godtroende må man være?
Jeg kan ikke længere huske, hvornår jeg bestilte min vare, og kan nu se, at jeg skulle ha´ læst her, før jeg bestilte.
Har opgivet at skrive mere til dette fup-firma og kan kun tilslutte mig
KØB ALDRIG HOS DETTE FIRMA!

JEG HAR MODTAGET MIN VARE OG I OVERENSSTEMMELSE MED FIRMAETS MAILS. DE VAR LÆNGE OM DET, MEN TÅLMODIGHED ER EN DYD, SÅ JEG TØR GODT KØBE DER IGEN!

12. juli 2020

Bestilte sko d.6 maj..

Bestilte sko d.6 maj... har ikke modtaget dem endnu 9 uger efter☹️ Har bedt om tilbagebetaling, uden held...
Jeg får den ene mail efter den anden med beklagelser og lover min ordre er på vej.
Kan bestemt ikke anbefale dette firma☹️☹️
Jane Holt Jensen. DK

7. juli 2020

Dette firma skulle slet ikke have en…

Dette firma skulle slet ikke have en stjerne, men jeg kunne ikke skrive denne anmeldelse uden at give en stjerne
Jeg har bestilt en taske i firmaet og der er nu gået næsten 2 1/2 månede og jeg har ikke fået mit produkt
Jeg har skrevet til firmaet 5 gange og hver gang får jeg en standardskrivelse at min ordre er ved at blive sendt.
Pengene for produktet blev trukket den første uge

6. juli 2020

A D V A R S E L

Hvis man er så heldig, at modtage de bestilte vare og de evt. er forkerte eller skal byttes, så skal man selv betale returfragten til Kina - og her snakker vi om flere hunrede kroner og ingen sikkerhed for pengene

2. juli 2020

Fup og fidus

Fup og fidus, svindel vil jeg kalde det. Varer bestilt 2.5.20 Aldrig ankommet, kun undskyldninger fra Maja P kundeservice. Istedet for husk fluks at tilsende nyt.
Heldigvis anlægger PayPal nu sag an mod Ozerty.
Køb der aldrig, det er det Aller ringeste, jeg. nogensinde har oplevet
Kun advarsel

26. juni 2020

Efter lang tids venten på mine bestilte…

Efter lang tids venten på mine bestilte sneakers og efter at pengene forlængst var trukket, får jeg tilsendt nogle sneakers af meget ringe kvalitet, de er ikke pengene værd!! så desværre må jeg tilslutte mig de øvrige anmelderes skuffelse over firmaet og deres produkter.

16. juni 2020

Efter at have bestilt 1 vare hos…

Efter at have bestilt 1 vare hos Ozerty, dukkede der pludselig 3 andre varer op på min ordre bestilling som jeg ikke havde bestilt. Jeg aflyste alle mine bestillinger med det samme. Fint en til videre, fik så en mail fra firmaet hvor der var et billet af en person(Maja P) der fortalte , at mine penge ville blive refunderet.Pengene var ikke indbetalt månedenen efter. Ingen en mail til firmaet med besked om at tilbagebetale mit udlæg. Så viser det sig at de 2 gange har trukket beløbet, og er så kloge at de ved at hvis man have tilbage betalt beløbet skal bruge mange oplysninger omkring deres ordre.
Nu har jeg så skulle bekræfte tilbagebetaling af ca 250,- kroner igennem PAYPAL, og så er jeg så blevet hacket af firmaer der forlanger at jeg skal godkende indkøb fra forskellige firmaer.
Jeg trot ikke på dette firma

6. juni 2020

Hold jer langt væk......

Hold jer langt væk....... ikke nok med de trækker pengene med det samme, så har de også trukket for 3 stk og ikke kun 1......har aldrig set skyggen af det jeg bestilte og nu er det efterhånden flere mdr siden. De er enormt lang tid om at vende tilbage og svære at komme i kontakt med, lover guld og grønne skove men der sker ikke en skid.
Fusk og svindel.......

4. juni 2020

Politianmeldes for svindel

Nu har jeg ventet i mere end en måned. For det første, hæver de pengene, ligeså snart man har bestilt. Så spammes man med standardmails og der kommer INGEN varer.
Jeg har givet dem til tirsdag for at tilbagebetale mine penge ellers anmelder jeg dem til Politiet for svindel OG for at hæve pengene før afsendelse.
KAN NATURLIGVIS IKKE ANBEFALE DEM og de burde have minusstjerne i stedet for 1, men det kan desværre ikke vælges.

30. maj 2020

De burde slet ikke få en stjerne

De burde slet ikke få en stjerne. De sender mig igen og igen et pakke nummer der ikke kan spores. Og påstår pakken er på vej. Det er nu næsten 2 måneder siden de træk pengene på min konto. Og jeg bliver forsat hold hen med dårlige standart svar. Brug aldrig dine penge her :-(

1. maj 2020

Det værste svindel jeg nogensinde har…

Det værste svindel jeg nogensinde har været udsat for.. Har i november bestildt en vare som jeg stadig ikke har fået, har været i dialog flere gange via mail, hvor de kommer med en masse søforklaringer, og bedt om mine penge tilbage, men der er ikke sket noget som helst.. Jeg siger det bare hold jer langt væk fra dette firma..

4. marts 2020

Det værste humbug jeg nogensinde har…

Det værste humbug jeg nogensinde har været udsat for. Har bestilt ortopæd støvler med rågummi såler efter (billede og tekst) modtager det værste plastic bras ( må desværre ikke bruge værre ord på siden) fra Kina 😝 skriver så til dem at jeg vil have pengene tilbage. Det kan jeg få hvis jeg sender støvlerne retur til Kina. Det vil jeg ikke. Så får jeg af vide at jeg skal lave en video af mine støvler så de kan se hvad der er galt. Som om de ikke er klar over det. Diskuterer stadig med dem om at få penge retur.

18. februar 2020

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Får tilsendt et par støvler der vejer 360 gram, de skriver i reklamen det er ortopæd, skindstøvler med lammefor og på billedet er der syet Dansk flag i støvlen, og der er rågummi som sål. Jeg klager over dem og får at vide, deres kvalitetsafdeling mener jeg har fået den vare jeg har bestilt. Det er muligt, men så har de sat et forkert billede på nettet. Hvis du vil snydes, så skal du bare handle her. Meget utilfreds kunde

26. januar 2020

Lever ikke op til det de sælger

Lang lang leveringstid og så modtager man slet ikke det man har bestilt. Kontakter dem så mht dette, og de kan intet gøre.. jo jeg kan sende det retur på MIN regning og så vil jeg få pengene tilbage 🤬
Så de lyver om farverne/produkterne de sælger og så skal JEG betale for fejltagelsen🤬Kan på ingen måde anbefale, at man køber noget hos dem

21. januar 2020