men leveransen tog tid. Inga dolda avgifter men jag fick ett mejl efter jag mottagit varan att om jag ger 5 stjärnor så får jag tillbaka 75 kr, vilket jag tycker är oseriöst. Betala för att få bra omd... Se mere

Skam bolag som blankt snor pengar. Skulle köpa något för 35kr. Fick ungefär 10 olika pop ups med scam "tjänster" som jag såklart tackade nej till. När jag beställer min produkt behövs det inte godkänn... Se mere

Farligt bluff-företag!!!! Beställde en grej för ca 3 veckor sen, som betalades i samband med beställningen den 23/3. Den 13/3 drogs det ytterligare 349:- fast jag absolut inte gjort något köp!!... Se mere

Beställde Reparationstejp för flugskärmar och nät Fick bekräftelsemail med betydligt högre avgift än den jag godkänt. Avbeställde efter ca 4 minuter. Enligt hemsidan har man 24 timmar på sig att... Se mere

1,3

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Varning!

Varning!! Handla inte! De lägger på extra avgifter som inte syns förrän de dragits från ditt konto. Fick betala 264 kr för en vara som kostade 115 kr.

10. juni 2024

Svin dålig sida

Svin dålig sida. Avbröt en order. Men fick den ändå. Dom drog mer pengar på banken änn vad eet skulle kosta också. Värsta scam asså. Köp inte från de hemsidan!

7. juni 2024

Rekommenderar EJ.

Dolda extraavgifter som ej tydligt framgår förrän man kollar summan som dragits från banken.

Mailade direkt i ett försök att avbryta ordern och få pengarna tillbaka. Inget företaget var intresserade av..

Synd man inte läste omdömen här innan.
Avråder alla från att handla här.

31. maj 2024

Bedragare som bör polisanmälas

Bedragare som bör polisanmälas. Mitt köp bekräftades på deras hemsida, helt i sin ordning, 125 kr med noll tillägg (tog gratisalternativ för frakt). När sedan bekräftelseMEJL kom fanns ett påslag på mer än det dubbla (149 kr, miljöavgift av något slag).

2. juni 2024

VARNING för dessa!

KÖP INGET från detta företag!
Det är ett rent lurendrejföretag.
(läs även alla omdömen på "Ozerty Norge")
Jag fick klicka bort samma popupsidor typ 5 gånger där de ville ha transportförsäkring mm.
Sedan ville de ge mig en "gratisgåva" då det var första ordern. Den lade de till 77:- för för "hantering" Varan kostade inte ens så mycket att köpa!
Jag lade ändå ordern, och när kvittensen kom på email hade de lagt till 230:- för "Miljöavgift"
Till saken hör att jag bara köpt för 155:-
Och det vägrar de att ändra.
Varning alltså. HÅLL ER BORTA från Ozerty!

11. maj 2024

Lurendrejare

Lurendrejare. Beställer vara (fraktfri) för 85 kr, men de drar 313 kr. När vi fick varan visade den sig vara obrukbar. Varning för detta företag.

15. maj 2024

Positiv erfarenhet

Hej Väldigt kortfattad info.
Gjorde en beställning men när jag kom till frakttiden så stämde inte denna med som stod vid varan och jag avbröt köpet.
Varan dök upp ändå. Gjorde en reklamation
och efter ett par Mail så kom vi fram till lösningen. Var orolig pga många kommentarer men enligt min erfarenhet så vart jag bemött extremt snabbt och bra.

Mvh Jan Wikström

2. april 2024

Mina beställningar ändrades av dem

Jag beställde en vara. Valde gratis post försändelse.
När jag hade gett dem mitt konto och bekräftat köpet fick jag erbjudande om att få en extra gratis. Svarade ja. De drog ändå för två , dubbla priset. Trodde alt var väl.
Jag beställde nästa dag en annan vara omså bara en. De skickade två med 365 kr i postavgift.
Jag skulle ha betalat 500 kr men de har dragit 1130 kr från mitt konto.
De säger att de redan har skickat paketen och att de kan ge mig 79 kr tillbaka. Går inta att ändra. Du har knappat in dina val och får stå för det. Oerhört dålig service!
Det hade varit lätt för dem att bara rätta till beställningen och inte plötsligt lägga på 365 kr i postavgift varnar alla för att här kan man inte lita på dem. De svarar inte i telefon heller. Skriver meddelanden, men lyssnar inte.

24. april 2024

Mycket dåligt

Mycket dåligt, skulle beställa en vara för 65kr men slutade med att jag fick betala 413kr då summor inte framgick förrän att beställningen var klar. Väntar nu på en återbetalning men tvekar ens på om den kommer gå igenom.

27. april 2024

Akta er för dem

Akta er för dem! De skickar saker ni i te bekräftat att ni säkert vill ha och lägger på kostnader de "glömmer" upplysa om!

17. april 2024