Se, hvad kunderne siger
Skam bolag som blankt snor pengar. Skulle köpa något för 35kr. Fick ungefär 10 olika pop ups med scam "tjänster" som jag såklart tackade nej till. När jag beställer min produkt behövs det inte godkänn... Se mere
Farligt bluff-företag!!!! Beställde en grej för ca 3 veckor sen, som betalades i samband med beställningen den 23/3. Den 13/3 drogs det ytterligare 349:- fast jag absolut inte gjort något köp!!... Se mere
Beställde Reparationstejp för flugskärmar och nät Fick bekräftelsemail med betydligt högre avgift än den jag godkänt. Avbeställde efter ca 4 minuter. Enligt hemsidan har man 24 timmar på sig att... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Ger ett seriöst intryck
Varumärket helt ok. Prisnivån rimlig!
Inget som sticker ut jättemycket. Skulle kunna handla igen
Varan fungerar bra
men leveransen tog tid. Inga dolda avgifter men jag fick ett mejl efter jag mottagit varan att om jag ger 5 stjärnor så får jag tillbaka 75 kr, vilket jag tycker är oseriöst. Betala för att få bra omdöme ger inget bra intryck av företaget.
Systematiska bedragare/svindlare
Systematiska bedragare, önskar jag hade läst här innan.
Ingen ny info utan samma som för de flesta.
Betalning dras innan man får välja fraktalternativ och då finns inga rimliga alternativ som utlovades i stegen innan. Antingen väldigt långa leveranstider eller extremt dyra och inte ens de dyraste motsvarar leveranstiden som först lovades.
Gick inte vidare vid fraktalternativ då det var en present som då inte skulle hinna fram.
Betalningen hade som sagt redan gjorts så ok, jag fick väl behålla presenten själv. Men sen två dagar efter första betalningen drogs 189kr extra som inte stått med i någon bekräftelse eller liknande ens.
Så de mörkar som många skrivit att de lägger till en kostnad och detta automatiskt har de sagt. Så man som kund ser aldrig detta beloppet och det dras alltså automatiskt oavsett om man bekräftat ordern eller inte. Om de hade varit seriösa så hade de skickat betalningsinfo om andra dragningen men de har ju gjort detta systematiskt länge på sina olika websiter. Så inget tvivel om att de som ligger bakom är bedragare då seriösa aktörer hade tagit de första klagomålen och sett till att dessa extra belopp skulle visas tydligt.
Inte ens då jag visat att orderbekräftelsen visar tydligt Tjänster 0kr och Skatter 0kr förutom Delsumma 155kr och Totalt 155kr så hävdar de att har rätt att dra 189kr till för att det står på deras hemsida. Så om ni råkar handla här spärra kortet så snart som möjligt.
Varning
Varning!
Detta företag har förifylda fält där du luras in i något abonnemang de har dragit pengar utan mitt medvetande om detta eller medgivande, dessutom måste man skicka returen till kina! Jag vill därför varna alla köp inget härifrån!!!!
VARNING BEDRAGARE
VARNING! Bedragare ‼️ Jag skulle beställa vitaminer men innan jag ens hann godkänna betalningen drog de mina pengar, sedan försökte de dra ännu mer pengar några dagar senare. Garanterat skräp direkt importerat från Kina utan kontroller, och dessutom vägrar de betala tillbaka mina pengar. Ångrar att jag inte kollade trustpilot innan och bara kollade deras recensioner.
Bedrägeri företag
Bedrägeri företag. Drog 189 kronor extra från mitt kort. Har inte svarat på mitt mail och det har gått 24h fast de påstår att de svarar innan det.
Spamming
They are spamming with me to try to convince me to purchase my cart without having an unsubscribe button in the email so I can't stop the emails from coming.
Det här företaget använder vilseledande…Ozerty-Sverige
Det här företaget använder vilseledande marknadsföring, bedrägliga metoder vid ”beställning” där man luras i en fälla/en sida som inte går att backa från. Trots att jag inte fullföljde ”beställningen” hade de redan dragit pengar på kontot. Då jag upptäckte det några timmar senare och meddelade att jag kände mig lurad och ville avbryta denna, de påstod då att försändelsen redan var skickad. De tillämpar inte ångerrätt, inte heller reklamation, följer inte svensk eller nordisk/europeisk lagstiftning (som man tror eftersom de använder Sverige i namnet. Den produkt de skickade avvek betydligt från reklamen och luktade starkt av kemikalier, vägde endast 3 gram (skulle föreställa rengöringsduk i metall men bestod mest av plastmaterial)! Försökte kommunicera med dem i en månad utan de godkände reklamationen, om man inte skickade tillbaka den spårbar och med hela förpackningen till en adress i Kina på egen bekostnad. Enl. PostNord skulle det kosta flera hundra kronor att skicka som spårbar/rekommenderad trots att försändelsen vägde totalt 32 gram.
Ozerty är ett rent bluff-företag
Ozerty är ett rent bluff-företag. De lägger på en "miljöavgift" på 185-189kr utan att visa detta när man gör beställningen. Det står "gratis frakt", vilket de inte har. Bank-id används inte heller vid köp. Jag spärrade mitt kontokort efter köp härifrån. Undvik!
Utan att tydligt visa det tog dom en…
Utan att tydligt visa det tog dom en ”miljöavgift” på ett 189kr som drogs från mitt konto utan att det stod med i slutsumman. Försökte få tillbaka dessa pengar men det gick inte.
Var uppmärksam på detta.
Dessutom tog det lång tid att få produkten.
Varning!
Varning!! Detta är ett bolag som lurar dig rejält! Tar inget ansvar för att de vilseleder och lurar sina kunder. 🤬
Jag lade en beställning för 55 kr
Jag lade en beställning för 55 kr, plus 39 kr för så kallad "premiumleverans". Direkt efteråt hamnade jag på en ny sida där det plötsligt stod att jag även skulle betala 189 kr i "miljöavgift" – något som aldrig framgick tydligt under själva köpet. Det var uppenbart att något inte stämde, så jag avbröt beställningen direkt och skickade omedelbart ett mejl där jag krävde att den skulle avbrytas.
Trots detta drog de ändå pengarna från mitt konto. De vägrar återbetala beloppet och försöker istället slingra sig med rena lögner och vilseledande svar. De påstår att beställningen redan var packad – vilket är en direkt lögn, då deras eget mejl visar att detta skedde efter mitt avbokningsmejl.
Det här företaget sysslar med oärliga metoder, utnyttjar konsumenter och vägrar ta ansvar. De struntar i både lagar och konsumenträtt. Detta är ren och skär bluffverksamhet – och jag varnar alla: handla inte från dem! De lever på att lura människor och borde granskas och stoppas.
Bluff och dolda avgifter
Beställde en vara för 145 kr. På sidan stod det "Fri frakt" samt "Leverans inom 72 h". Efter att i kassan ha registrerade jag mina uppgifter, inklusive betalningsalternativ, kom jag till sidan med leveransalternativ. Här visade det sig att fri leverans innebar en leveranstid på 19 - 22 dagar, inte 72 h som annonserats. Ville man ha denna leveranstid kostade frakten 189 kr. Det gick inte heller att backa från denna sida. Jag stängde sidan men detta resulterade i att ordern gick igenom ändå. 10 dagar senare har varan inte levererats.
Handla absolut inte från dessa!
Jag slutförde inte beställningen på 150…
Jag slutförde inte beställningen på 150 kr på grund av den extra avgiften på 189 kr. Jag gick inte igenom legitimation via BankID, men de debiterade mig inte bara 340 kr, utan de skickade också väldigt snabbt och slängde dessa 2 rör i brevlådan, vilket på en annan webbplats bara kostade 35 kr styck med fri frakt. Som ett resultat var jag tvungen att skriva detta brev för att kunna returnera paketet till dem:
"Hej Eva! Jag har just fått din returförfrågan och är ledsen att höra att du inte är helt nöjd med vår produkt.
Jag förstår hur frustrerande detta kan vara, så jag kommer att göra mitt bästa för att hjälpa dig i retur- och återbetalningsprocessen.
Du kan skicka tillbaka din beställning till oss på följande adress, glöm inte att ange ditt namn och beställningsnummer:
Namn: Yang Zhen Xing
Adress: cheng dian nan lu 757 hao E dong 4 lou
Stad: Yi Wu,
Län: Zhe Jiang
POSTNUMMER: 322000
Land: Kina
Du måste betala för returfrakten till en tjänsteleverantör som du själv väljer, vilket kostar cirka 200 SEK.
Glöm inte att be om ett spårningsnummer, annars kommer din retur inte att beaktas eftersom den inte kan spåras."
Om du har en liknande situation, förvänta dig inte produkter från dem som du inte beställt, gå till banken omedelbart och ordna en reklamera betalning via kort.
Dolda kostnader
Stod fri frakt och pris 145kr.
Såg sedan att det dragits mer än 300kr. Vad i h......e håller de på med.
Köper aldrig mer därifrån.
Bluffbolag
Bluffbolag, köpte en vara för 55kr fraktfritt dom lade på en frakt på 218kr. I kontakt med skojarna sa dom att det var en miljöklausus.
Bedrägeri?!
Beställde varor för 187,50 kr och det drogs 387,50 från mitt konto. Efter klagomål till Ozerty fick jag till svar att man påför en miljöavgift på köp under 265 kr. Dom påstår att mijöavgiften är tydligt angiven under faktureringsprocessen men jag påstår att den är tydligt gömd under processen. Ett tydligt exempel på att man avsiktligt har dolt avgiften och är på gränsen till bedrägeri. Jag kommer aldrig att handla där igen och kommer att informera så många jag kan om deras tillvägagångssätt.
Bluff, båg och tjuveri.
”Frivilliga” kostnader för ”miljövänlig” och ”säker” frakt lades på det ursprungliga priset med drygt 150 procent.
Efter en månad har varan ännu inte kommit. Lita i n t e på Ozerty. Skräp från början till slut.
Tillägg den 15:e juni: Efter en och halv månad har varan inte kommit. Bluff och båg.
Tillägg 2, den 14:e juli: Jag har fortfarande inte fått varan jag beställt. Tror inte det är lönt att polisanmäla. Konsumentverket lär inte göra något. Det är julafton för den här typen av företag. Var gång jag skriver till företaget svarar de artigt att varan är på väg.
Tillägg 3, det sista. Har helt givit upp hoppet om att få varan jag beställde som de tog mer än dubbelt betalt för än vad som stod i annonsen. Det har gått nästan tre och en halv månad efter beställning. Undrar hur länge de kommer hålla på att lura skjortan av folk.
Korgen checka ut sig själv när de har dit kortnummer
Man skulle köpa från hemsidan men när man kom till leverans val det stämde inte med annonsen och man gick inte vidare. Sen man fick en bekräftelse att ordern hade lagt och skickades och de drog pengar.
Jag har ingen tvivel att jag avslutade sidan utan att välja leverans.
Kundtjänsten säger jag måste har klickat okej för set kunde I te händer.
De säger man kan skicka tillbaka om man inte vill ha varorna men säger inte att de stor för kostnader.
Varorna har fortfarande inte kommit för deras leverans är så långsam hela anledningen man inte valde dem.
Tips till andra, vara försiktig med att lägga något i korgen det kan tolkas som köp.
Banken varnade mig för bedrägliga…
Banken varnade mig för bedrägliga transaktioner och det stämde hade lagt på 278 i kostnader som tur fick jag hjälp att spärra kortet. Ska nog polisanmäla bedragarna
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.