Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

men leveransen tog tid. Inga dolda avgifter men jag fick ett mejl efter jag mottagit varan att om jag ger 5 stjärnor så får jag tillbaka 75 kr, vilket jag tycker är oseriöst. Betala för att få bra omd... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Farligt bluff-företag!!!! Beställde en grej för ca 3 veckor sen, som betalades i samband med beställningen den 23/3. Den 13/3 drogs det ytterligare 349:- fast jag absolut inte gjort något köp!!... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde Reparationstejp för flugskärmar och nät Fick bekräftelsemail med betydligt högre avgift än den jag godkänt. Avbeställde efter ca 4 minuter. Enligt hemsidan har man 24 timmar på sig att... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,3

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Köp inget här

Köp inget här. Har du råkat köpa något är det viktigt att du omedelbart spärrar ditt kort annars kommer de att tömma ditt konto. Rent bedrägeri!

15. marts 2025

Inte ett seriöst företag

Inte ett seriöst företag. Fick visserligen min vara i tid och inga oförutsedda avgifter (än i alla fall) men de mailade mig efter att jag fått varan och erbjöd mig 70 kronor tillbaka om jag lämnade ett omdöme med 5 stjärnor. Detta känns oerhört oseriöst och säger att alla 5-stjärniga omdöm du ser på deras sida är helt fiktiva.

15. maj 2025

Reklamation?

jag har gjort som många av er gjort mot Ozerty, och fått betala 250 kronor i "miljöavgift" som dock inte utgår på deras första sidan, plus betalat frakt trots reklam om att frakten är gratis!!
Undrar om någon/några av er har tagit legala åtgärder mot företaget?
Om nej, och ni vill vara med och försöker tillsammans att få våra pengar tillbaka svara här, tack.
Jag har pratat med konsumentombudsman som rekommenderar reklamation hos Allmänna Reklamations Nämnden. Har någon gjort det?
Om inte låt oss göra det tillsammans.

1. maj 2025

Köp aldrig där någonting

Köp aldrig där någonting! Skriver att det är fri frakt men lägger på 180kr för ”tjänster”!!! Jag ångrade köpet 4 minuter efter jag fått bekräftelse på beställningen men dem följer inte lagen om distansavtal!! Skickar massa mail med idiotförklaringar! Handla aldrig där! De tjänar pengar på att lura sina kunder!

24. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köpte ett par glasögon för 75kr valde…

Köpte ett par glasögon för 75kr valde det billigaste alternativet för leverans fick sedan se att det drogs 264kr en miljöavgift jag hade lika gärna kunnat köpa dom på stan billigare.
Köpte först två aktivitetsklockor som var kass visar helt fel steg så nu raderar jag allt från ozerty bara bluff.

29. april 2025

Lurad på 361 SEK. Tveksamt om jag får produkten

Kontaktade företaget och bad om råd! Mycket snabbt svar, och ombads skicka foto! Därefter fick jag diverse råd om sökord, men dessa var verkningslösa! Därefter fick jag ytterligare ett mejl från Sarah, att hon med sina kollegors hjälp gett mig garanti om fri leverans om jag beställer det som ligger i min varukorg inom 24 timmar! Jag gjorde så! En vara för 75:- slutade på 436:-. Frakt express 97:-, tjänster 264:-! Har förgäves försökt kontakta företaget per telefon, samt 4 obesvarade e-mail! Min bank råder mig att kontakta Konsumentverket för råd och hjälp, för att senare polisanmäla

5. maj 2025

Se tidigare kommentarer

Se tidigare kommentarer, lägger på extra avgift, 189 kr för ”tjänster”, som syns först när betalningen gått igenom. Går ej att avbryta beställningen efter att betalningen gått igenom.

1. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skam bolag som blankt snor pengar

Skam bolag som blankt snor pengar. Skulle köpa något för 35kr. Fick ungefär 10 olika pop ups med scam "tjänster" som jag såklart tackade nej till. När jag beställer min produkt behövs det inte godkännas med Bank ID och dras direkt. Kollar mot konto och ser hur det har dragit 189 kr extra för "tjänster". Har hört av mig direkt om en refund och skulle starkt avråda alla från att handla hos dem.

27. april 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dolda extrakostnader 😠

Samma problem som många andra beskriver. De lägger på en fraktkostnad som man tidigast får upplysning om i ordermailet där den summan står under en kostnad för "tjänster" och kortet redan är debiterat. I mitt fall var den dolda avgiften 189 sek. Detta är lurendrejeri. Får bara hoppas att varan kommer...
Så kom varan och det tog inte allt för lång tid och är helnöjd med produkten. Hade det inte varit för den dolda kostnaden så hade jag kunnat handla här igen men såklart inte nu när man inte vet vilka extrakostnader som kommer till.
Jag blir även bombad med reklam och rabattkoder från detta företag.

25. april 2025

Scam

Scam!

I ordered products for 250kr, it was showing the cost 250kr in the payment process but got the order confirmation that it charged 439kr! Because 189kr is ”tjänster” cost! WTF!?!

I tried to contact customer service but no answer!

25. april 2025

196 kr för mycket har dragits

Jag beställde två varor för sammanlagt 202 kr men de drog 398 kr och jag får inget svar från dem om detta. Om detta inte löser sig kommer jag att gå vidare till ARN eller konsumentombudsmannen.

18. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.