Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

men leveransen tog tid. Inga dolda avgifter men jag fick ett mejl efter jag mottagit varan att om jag ger 5 stjärnor så får jag tillbaka 75 kr, vilket jag tycker är oseriöst. Betala för att få bra omd... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skam bolag som blankt snor pengar. Skulle köpa något för 35kr. Fick ungefär 10 olika pop ups med scam "tjänster" som jag såklart tackade nej till. När jag beställer min produkt behövs det inte godkänn... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Farligt bluff-företag!!!! Beställde en grej för ca 3 veckor sen, som betalades i samband med beställningen den 23/3. Den 13/3 drogs det ytterligare 349:- fast jag absolut inte gjort något köp!!... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde Reparationstejp för flugskärmar och nät Fick bekräftelsemail med betydligt högre avgift än den jag godkänt. Avbeställde efter ca 4 minuter. Enligt hemsidan har man 24 timmar på sig att... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,3

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oförutsedda kostnader, bedrägeri

Jag beställde 2 saker, den ena kostade 145kr & den andra kostade 85kr
Totalt 230kr (fri frakt, så inga frakt kostnader)

Jag gick vidare för att betala, godkände betalningen på 230kr
Och till min förvåning drogs det 529.5kr från mitt kort

Delsumma 230kr
Tjänster 229.5kr
Skatter 0kr
Totalt 529.5

Jag fick nyligen hem mina saker som jag beställde runt julafton, och jag fick ett mail från Ozerty där de vill att jag ska lämna en recension med bild, ge dem 5 stjärnor samt en kort kommentar, så skulle jag omedelbart få tillbaka 70kr från mitt förra köp
(Scrollar man längst ner i detta mail står det)

"*Återbetalning via värdebevis som kan användas på din nästa beställning utan minimikostnad"

Värdebevis, så dem kan scamma en på mer pengar..

Så då bestämde jag mig för att skriva denna recension istället
Jag kommer aldrig använda Ozerty igen
Och jag rekommenderar att ingen annan gör det heller

Du klickar i en vara för ett pris, 100kr tex
Och det slutar med att du kommer betala MYCKET mer än så

24. december 2024

Complete fake

Complete fake! I ordered a product of 125 sek, the amount stayed exactly the same while I was paying but my credit card was charged and extra of 189sek for "Tjänster" which was unclear what they were and they were not in the payment process either.

10. januar 2025

Bör undvikas!

Bör undvikas!
För att göra en lång historia kort:
Beställde två st av en vara för att få grattis frakt.
Betalningen krånglade (tror är en del av upplägget) och för säkerhets skull när den hade gått igenom, tog jag en skärmbild av orderbekräftelsen när den var klar. Där stämde beloppet, 250 kr.
I bekräftelsen på mejl däremot strax därefter kunde jag se att de hade plussat på 189 kr för ”tjänster”! Det beloppet fanns INTE med vid tillfället för betalningen. Det jag kunde se var 250 kr för varor samt 0 för frakt.Totalt alltså 250 kr. Ingen ”miljöavgift”, inga ”tjänster”, i varje fall inte synligt!
Jag förstår inte hur de gör, men det finns säkert de som vet. Pengarna drogs från kortet i alla fall. 439 kr.
Mejlade någon minut senare för att avbryta beställningen, men de hade redan skickat iväg den!!! Har aldrig tidigare upplevt den typen av snabbhet. Jag skulle få den om några dagar. Det tog närmare en månad.
Sedan hade jag en lång mejl växling, men som ni förstår: man ger upp till slut då det hela är inte värt pengarna och det räknar dem med.
Det bästa ni som läser detta kan göra är att undvika dem!

9. december 2024

SCAM!!

SCAM!!! Köp inte dom tar pengarna bara. Och får inget svar plus att dom har ett FEJK TELEFONNUMMER.

7. januar 2025

Varning!

Varning! Ozerty Sverige (hur svenskt är det...?) luras på pengar! Dom saltade min order m 238kr. Dom mailade till svar att det var klimatpålägg. Inte OK!

3. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Rutinerade bluffar alla med extra…

Rutinerade bluffar alla med extra summa.
Online tjuvarna
Tjuvar med flit
Banditer.
De ska skämmas att existera
Bör utrotas
Förbjuder negativa feedback på deras hemsida....bara positiva för att lura bäst

31. december 2024

Varning ‼️

Varning ‼️
Jag fyllde i alla mina uppgifter men ångrade mig sen och slutförde aldrig ordern. Ändå gick den igenom och jag får en bekräftelse. Plus att jag fick betala 238kr för varan som kostade 75kr och var fraktfritt. Får inga svar på mina mail trots att de går ut med en 24-timmarsgaranti. Ska man annullera ordern så måste man maila. Gjorde det på en gång och jag fick automatsvar med ett ärendenummer. Ändå har jag fått tre mail om att min order nu är på väg etc.

1. januar 2025

Ett lurbolag

Ett lurbolag. Först tillkommer nån avgift på nästan 200, När varan kom var det fel, men jag får ingen ny produkt eller pengar tillbaka.
Handla INTE där.
400 kr till ingenting.

30. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Förtjänar inte en en stjärna

Förtjänar inte en en stjärna. Lurar kunder med sin "miljöavgift" som inte är specificerat med belopp i det totala beloppet som skall betalas. Totalbeloppet som anges i kassan är INTE beloppet som dras på kortet. De lägger till 189kr. Sedan vägrar de svara på mail om att man kan häva köpet inom 24. De svarar bara efter 3 dagar och efter produkten skickats och då är det för sent att häva köpet. Har bett två gånger om, enligt deras returpolicy, om en returfraktsedel så jag kan returnera produkten och få pengar tillbaka. Ingen returfraktsedel har skickats.
Oetiskt företag som lurar ku der och sedan gaslightar dem med lögner.

15. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Genomförde inte ens en beställning

Genomförde inte ens en beställning, fyllde i uppgifter och såg att de tog en serviceavgift på 189kr och valde därför att inte bekräfta beställningen. Trots detta skickar Ozerty en beställningsbekräftelse till mig och vägrar avbryta ordern, utan erbjuder att returnera vid ett senare skede.

Vilket skämt.

27. december 2024

VÄRSTA SCAMFÖRETAGET NÅGONSIN

Brukar alltid läsa på Trustpilot innan jag beställer något men missade detta denna gång såklart. Så gjorde en beställning på 155 kr men när väl faktura kom stod det plötsligt 344 kr! Och avbröt genast ordern genom mail men dem sket i det mailet givetvis. Så förklarade allt för Klarna, så dem kommer hjälpa mig som tur är! Men att dem ens får lov att ha kvar detta företaget kan jag inte förstå!!! Jag avbröt ordern men dem fortsatte ändå. Så blir en polisanmälan, anmälan till ARN och Konsumentverket. Även få ut i sociala medier, tv och tidningar! Del ska bannemej veta att dem lurat liiite fel person denna gång! Hoppas folk står på sig likadant så vi kan lyckas med att dem snart får förbud att fortsätta sitt scam företag. Vi måste stå på oss och måste stoppa dem genast!

26. december 2024

Lurendrejeri

Precis som många andra uppger har jag blivit pådyvlad extratjänster (218kr) som jag inte tackat ja till. Har begärt den återbetalning på 30 dagar som de anger på Facebook att de beviljar. Det tror jag inte på.

27. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Produkten kostade mycket mer än vad som stod när jag skulle betala...

Jag köpte en sprayflaska som skulle kosta 222 kr med frakt men efter att jag hade köpt den så får jag en orderbekreftelse där summan är 411kr istället. Ingen stans stod det att det skulle kosta så mycket och när jag kollar på mitt bankkonto så ser jag att det är 411kr som har dragits. Jag har skrivit ett mail till Ozerty och hoppas på ett svar. Köp inte från den hemsidan!

25. december 2024

Lurendrejare

Precis som för flera andra så slutförde jag aldrig min beställning när jag kom till sidan för porto men plötsligt hade pengar dragits och det stod att varorna är på väg. Hör direkt av mig till kundtjänst som säger att de ska hjälpa mig med returen när paketet kommit fram. Har aldrig fått någon orderbekräftelse.
När varorna kom och jag bad om hjälp med retur får jag en adress till Kina och att jag ska betala 200 kr för att skicka dem dit.

Fruktansvärda lurendrejare är dem. Handla inte härifrån!!!

13. december 2024

Its total fake

Its total fake! Showing one amount on the shopping cart and charging higher to the card. It seems their strategy is to mislead customers by having a web url which has sverige, dk, it etc on it making it look authentic.

13. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Keep your distance from this company.I…

Keep your distance from this company.I got straight up scammed by them,extra charges for things I DID NOT click on.I actually didnt go all the way with the order but it was placed anyway with extras ,about 10 mins later.Contacted them and they basically said too bad,your not getting the money back.This is my second review on this issue which trustpilot removed.Funny that,make of it what you will.Whos doing what on this site
I will be making an official complaint to Konsumentverket.I see many people having the same issue,I dont know how its even legal to do what they do

17. december 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.