Op 15 mei heb ik 2 artikelen besteld via de website. Op 18 mei ontving ik bericht dat mijn bestelling was overgedragen aan DPD. De levering zou de volgende werkdag plaatsvinden. Inmiddels is het 21 me... Se mere

Dit is de tweede keer dat ik bij Oxigo spullen heb besteld. Na de eerste keer dat de vervoerder een fout had gemaakt, dat perfect opgelost is. Nu ook meteen na vraag van mijn zijde uit via een a... Se mere

I had a great experience with Oxigo! The delivery was fast and hassle-free. When I tried to connect my mask, it didn’t work at first—I hadn’t realized I still had the old connector in place. I reached... Se mere

This is a great company, 1st question Sunday evening, answer 10 minutes later super. To any question, swift answer, purchase: swift follow up with all info's concerning transporter, and deliver... Se mere

1. Leverandør af medicinsk udstyr
  2. Leverandør af udstyr til handicappede
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Leverandør af iltudstyr

Oxigo is dé expert op het gebied van ademhaling. U kunt bij ons terecht voor apparatuur en accessoires voor zuurstoftherapie, slaaptherapie en nog veel meer!

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Goedemiddag, masker

Goedemiddag,
Ze hadden mij verteld dat het masker de Löwenstein Lena geen lekkage zou geven bij en dat hij de druk van 40 aan zou kunnen, ik heb een druk van 15 maar echt ik moet het masker heel strak doen en dan lekt hij nog, en dat vind ik heel jammer ik had op dit masker echt de hoop 🙏 gezet.
Vriendelijke groeten Ria Verwer

25. maj 2024

Besvarelse fra Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet zo tevreden bent over het masker! Het vinden van een goed passend masker is helaas erg persoonlijk, welk merk en model masker het meest geschikt is verschilt per persoon. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Prima website Snelle afhandeling

Prime website. Telefonisch bruikbare info over te bestellen product. Snelle afhandeling.

20. maj 2024

Besvarelse fra Oxigo

Bedankt voor de beoordeling! We wensen u veel profijt van het bestelde product. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle en nette levering

Heldere communicatie van bevestiging bestelling en verzending, snelle en nette levering, voordeliger dan andere leveranciers

15. maj 2024

Besvarelse fra Oxigo

Heel erg bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling! Dat vinden we fijn om te horen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle en vriendelijke service

Onze pup had het neusmasker kapot gemaakt, en hadden dus zo snel mogelijk een nieuwe nodig, op donderdag was het Hemelvaartsdag, dus was bang dat hij op vrijdag pas binnen zou komen. Na telefonisch contact bleek er nog 1 op voorraad te zijn, gauw besteld en was de volgende dag al binnen!

11. maj 2024

Besvarelse fra Oxigo

Super bedankt voor uw 5 sterren beoordeling, dat vinden we fijn om te horen! Met vriendelijke groet, Oxigo

Betrouwbaar en goed advies

Betrouwbaar en goed advies. Snelle levering van de bestelde artikelen.

3. maj 2024

Besvarelse fra Oxigo

Hartelijk dank voor de beoordeling! Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Graag tot ziens, het Oxigo team

Top bedrijf

Alles wordt zoals afgesproken Verwerkt en geleverd !!!

30. april 2024

Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snel

Snel, accuraat en proactief

10. april 2024

Besvarelse fra Oxigo

Hartelijk dank voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snelle reactie en alles op voorraad

Snelle reactie en alles op voorraad. Apparaat licht in gewicht en geruisloos. Masker moet ik nog beter afstellen.

20. marts 2024

Besvarelse fra Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Neem gerust contact met ons op als we u kunnen ondersteunen met het masker. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering, met vooraf nog wat vragen om het toestel juist te kunnen instellen. Wel spijtig dat er enkel een Franse, Spaanse en Italiaanse gebruiksaanwijzing werd meegeleverd. Gelukkig is er het internet

21. marts 2024

Besvarelse fra Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Vreemd dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij het product zat, deze sturen we vandaag alsnog per post naar u toe! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Snel geleverd

Snel geleverd

16. marts 2024

Besvarelse fra Oxigo

Fijn dat de bestelling snel geleverd is, bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Geen poespas. Gewoon snel en goed.

Een overzichtelijke site met veel keuze. 11-03 besteld en 12-03 verzonden. Prima shop waar ik zeker nog wel eens wat zal bestellen.

11. marts 2024

Besvarelse fra Oxigo

Goed om te horen dat uw bestelling naar wens is afgehandeld! Bedankt voor de beoordeling. We zien u graag weer verschijnen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team

Veel onderdelen voor apneu maskers/ aparaten

Een goede webshop met spullen die je niet snel zult vinden bij andere webshops. Ik heb hier losse onderdelen voor m'n apneumasker kunnen bestellen. Deze kon de verstrekker van mijn aparaat niet leveren.

12. marts 2024

Besvarelse fra Oxigo

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij proberen inderdaad een zo compleet mogelijk assortiment aan te houden en voegen nog steeds nieuwe producten toe. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, het Oxigo team

zeer tevreden, snelle levering

Ik kreeg zeer snel een antwoord op mijn vraag rond een specifiek product, er werd ook zeer snel geleverd, communicatie zeer vlot. Product ook veilig en stevig verpakt.

12. marts 2024

Besvarelse fra Oxigo

Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, het Oxigo team