Snelle levering om op te halen. Telefonisch goed bereikbaar. Product: bouwpakket: slechte beschrijving om in elkaar te zetten.
Had grasmaaimachine online besteld. Bleek er in de doos twee schroeven te missen. Door de service van Julius meteen geweldig opgelost. Hij doet ze vandaag op de bus . Bedankt leuke Julius
Prima op tijd geleverd tegen een schappelijke prijs. Helaas is iets van aan zienlijk formaat in een plastic zak versturen niet geheel goed gegaan en is de draagzak doorgeschuurd. Even bekijken hoe die... Se mere
Het bedrijf heeft het prima gedaan. Behalve dpd die de regenton zou bezorgen. Ik had de regenton vrijdag 24 mei besteld voor de verjaardag van mijn schoonvader die zondag 26 mei jarig was. De... Se mere
Bij Outlethal vind je van alles, van stofzuigers, schoonmaakartikelen, tot tuinartikelen. Op onze website bieden wij allerlei nieuwe producten aan. Op onze website vindt je wekelijks nieuwe producten. De nieuwe artikelen zijn uiteraard ongebruikt, het kan voorkomen dat er verpakkingsschade is. Outlethal is begonnen in 2023, met als doel om jou de producten aan te bieden voor een eerlijke prijs, betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Hinmanweg 3 - BE 22, 7575 BE, OLDENZAAL, Holland
- info@outlethal.nl
- outlethal.nl
Svarer typisk inden for 2 uger
Snelle levering om op te halen
Vlot gemeld aan mij en vlot geleverd in…
Vlot gemeld aan mij en vlot geleverd in goede verpakking
Snelle verzending en mooie producten…
Snelle verzending en mooie producten voor een leuke prijs.
Levering duurt vrij lang
Levering duurt vrij lang. Verder zouden retouren gratis verstuurd moeten kunnen worden, dat is nu niet zo
Goede service!
Twee moeren was er niet bij toch nog…
Twee moeren was er niet bij toch nog goed gekomen
Goede service
2 van de 10 bakken die ik had besteld waren kapot
Ze hebben mij 2 nieuwe bakken gestuurd.
Prima service

Besvarelse fra Outlethal
Vrijdag Samsung tv gekocht .
Vrijdag Samsung tv gekocht .
Zaterdag terug gebracht niet genoeg geld in kas.
en op dinsdag pas geld terug
Uitdrukkelijk gevraagd of er google playstore op zat ivm verschillende apps.
Ja zei de verkoper op deze nieuwe versie wel .
Ik heb zelf ook samsung.
Dus niet tizen besturing.

Besvarelse fra Outlethal
Hoewel ik de oppottafel nog niet in…
Hoewel ik de oppottafel nog niet in elkaar heb gezet, was de communicatie vriendelijk.
Snelle levering.
top bedrijf met een mooie website…
top bedrijf met een mooie website outlethaltwente.nl snelle levertijd en producten zijn nieuw voor een leuke outlet prijs