Ontdek Rabeko: puur van smaak, licht in calorieën en perfect voor jouw gezonde levensstijl. Genieten zonder schuldgevoel was nog nooit zo makkelijk. Breed assortiment met: sauzen, spreads, confituur en cooking sprays.

4,5

Ik heb sinds een paar maanden de…

Ik heb sinds een paar maanden de diagnose diabetes type 2(zonder medicatiegebruik)gekregen en moest dus nog meer aanpassingen qua voeding doen.Dus ben ik gaan zoeken naar alternatieven en kwam Rabeko tegen wat voor mij perfect werkt.De smaken zijn heerlijk al was het in begin wennen omdat ik gewone mayonaise enzo gewend was.. Al met al,ik ben zeer tevreden,ook over de levertijd en hoop dat ik nog lang van jullie sauzen mag genieten.

4. februar 2026

De sausen zijn heerlijk

De sausen zijn heerlijk , ik heb ze bijna allemaal, enkel nog de cesaer saus chocolade saus en de laatste nieuwe die nog maar laatst zijn uitgekomen.
Ik zal ze zeker nog bestellen. Echt een aanrader

27. marts 2026

gezonde lekkere sauzen zowel koud als warm

Snelle en correcte levering, gevarieerd gamma aan 'gezonde' sauzen. Passen ook perfect in ons trainings/voedingsschema. Ondertussen denk ik dat wij bijna het hele gamma aan sauzen hebben aangekocht en zijn wij hier vooral fan van de Teriyaki en de BBQ saus, deze kan je zowel koud als warm eten. Onze plaatselijke winkel heeft niet alle sauzen in hun gamma dus zeer blij dat een online bestelling altijd snel verloopt.

1. marts 2026

Confitures délicieuses

On a testé 3 confitures, elles sont délicieuses ! Les meilleures confitures lights qu'on ait mangées ...
On va sûrement goûter tous les goûts :-P

10. december 2025

Lekkere sauzen

Lekkere sauzen
Geen schuldgevoel van veel kcal
Gewoon top
Zelfs op mijn pudding vanille de chocoladesaus
Pasta met kaassaus

3. december 2025

Super lekkere en veel gezondere…

Super lekkere en veel gezondere sauzen!! Wij hebben een wielrenner in het gezin en om de calorieën te beperken op de momenten dat het moet, zijn deze sauzen Top!! Zo toch genieten van sausjes zonder schuldgevoel nadien!! Niet alleen omdat ze gezonder zijn, maar ook omdat ze super lekker zijn 😁

5. november 2025

Heerlijke sauzen

Heerlijke sauzen en weinig calorieën en ze smaken heerlijk en ook de spuitbussen om te bakken zijn geweldig om te gebruiken voor mij geen andere sauzen meer in huis 😃

15. oktober 2025

Ik was zeer sceptisch.

Ik was zeer sceptisch over dit. Een zogezegde suikervrije saus? Dat ik als diabeet kan eten? Klonk te mooi om waar te zijn. En toch, ik werd aangenaam verrast. Als suikervervanger kan dit wel tellen bij een frietje.

15. september 2025

Heerlijke sauzen zonder “schuldgevoel “

Wij waren benieuwd hoe deze sauzen zouden smaken en hebben gebruik gemaakt van de 4+1 aanbieding. Gisteren besteld en vandaag hadden we ze al in huis.
Deze sauzen zijn zo ontzettend lekker en smaakvol en dan laag in suiker en calorieën! De prijs is een beetje aan de hoge kant maar zeker waard. Wij gaan hier vaker bestellen!

4. juli 2025

zeer lekkere sauzen

zeer lekkere sauzen , weinig calorieen , niet, de goedkoopste maar per 8 kopen is een aanrader en goedkoper , de yoghurtdressing is al een tijdje niet voorradig , spijtig voor de zomer op een slaatje erg lekker .IK ben al jaren een tevreden gebruiker

29. juni 2025