Our Daily Bottle Anmeldelser

4,4

Ik had 3 flessen witte wijn en 3 flessen rode wijn besteld. De levering was zeer snel maar bij het openen had ik gezien dat er een missing was gebeurd bij de rode wijn. Ik heb dit gemeld via het o... Se mere

Altijd geweldig, levering netjes op tijd. Vooral de grappige mails vooraf aan je bezorging zijn zo leuk aan voorpret. Precies op tijd voor het weekend geleverd. Heerlijke wijnen genoeg variatie. Je ki... Se mere

Like the concept and the product catalogue. The online shop can be slightly improved. (being able to sort by origin/ grape variety, etc) Unfortunatly two bottles of white wine were deliverd instead... Se mere

Lekkere wijn aan superprijsjes. (Black Friday) Voordien ook al besteld, dus reeds overtuigd van Our Daily Bottle. Enkele nieuwe wijntjes uitgeprobeerd. Vlotte service. Iets langer onderweg door drukte... Se mere

1. Vinhandel
  2. også i
  3. Vinklub

Our Daily Bottle Wine Club is an online wine subscription service and wine shop. We source wines from small wineries all over the world, pay a fair price to the farmers and bring you the gems we found. We curate. You discover. We have a store in Antwerpen, The Tasting Room, where you can enjoy snacks and a fully automated wine tasting experience. We also offer wine courses here and online.

Topper

Top! Zeer duidelijke webshop en snelle levering; En vooral... heerlijke wijn!

25. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Aha Marta! Bedankt voor je review, dat helpt ons als jong bedrijf enorm. We zijn stiekem ook heel blij dat je vooral de wijn lekker vond ;) 🍷

Zeer kwalitatief

Superlekkere wijn en razendsnel geleverd

22. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Bedankt voor je review! Dat helpt ons altijd enorm en waarderen we erg! 🍷

Super lekkere wijntjes

Super lekkere wijntjes, makkelijk te bestellen en 2 dagen later in huis!

21. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Dankjewel Sofie! We waarderen de moeite die je genomen hebt om dit te schrijven. At your wine service! 🍷

Goede online bestel-tool en de dag erna…

Goede online bestel-tool en de dag erna had ik reeds mijn pakketje.

Kan niet beter!

20. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

We zouden niet willen dat je dorst hebt he ;) Bedankt voor je review, dit helpt ons erg en we waarderen het ten zeerste! Santé! 🍷

Zalige wijntjes

Zalige wijntjes, altijd op tijd geleverd, prijs / kwaliteit ook zeer goed

19. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Woohoo bedankt hoor! Een leuke review helpt ons altijd. Nog veel goeie vino'tjes voor jou toegewenst.

So good!

Every wine that I have ordered has been so good! Very reliable and consistent quality.

19. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Ah thanks Meredith! Much appreciated you took the effort to write this review. Makes us very happy.

Een aanrader!

Heerlijk wijn, prosecco,...
Verhouding prijs/kwaliteit 👍🏻👍🏻👍🏻.
Het bezorgen verloopt correct.
Vriendelijk en behulpzaam bij het stellen van vragen.
Kortom 👍🏻🔝👍🏻.

17. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Danku Jessica! At your wine service!

Súper fast and quality for price

Súper fast! The rosé was really nice, waiting to taste the monthly selection.

16. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Glad you liked the rosé Eleonora. You'll discover many other gems!

Erreur dans ma commande rosé box

Erreur dans ma commande rosé box, mais le service client a été rapide pour me répondre et me proposé un dédommagement

16. maj 2020

Merci pour votre comprehension! A la prochaine! 🍷

Altijd verrassend lekkere wijntjes in…

Altijd verrassend lekkere wijntjes in de box! Bij vragen word je zeer vriendelijk geholpen.

13. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Oh Dorien dankjewel hoor! Dit helpt ons veel en we waarderen heel erg dat je de tijd hebt genomen om ons te reviewen. We doen alvast onze uiterste best om je een 5-ster wijnservice te blijven leveren.

Tip top

Makkelijke bestelprocedure, snelle levering, heerlijke wijn.

9. maj 2020

Dankjewel Helene 🍷

De bestelling was snel

De bestelling was snel, goed ingepakt waarvoor dank.

7. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Jij bent bedankt, Jill, allereerst voor de bestelling, maar ook voor de review! 🍷

Aanrader

Zeer tevreden van mijn abonnement. Lekkere wijnen die even excellent zijn als de service van Our Daily Bottle.

6. maj 2020

Besvarelse fra Our Daily Bottle

Dankjewel Jonas, wij hebben ook excellente klanten natuurlijk ;) Here's to you! 🍷