Na maanden wachten op mijn geld wat retour zou worden gestort nog steeds niets ontvangen! Nogmaals dan maar een waarschuwing aan iedereen om hier niets te kopen! Je krijgt nl geen bestelling gelev... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Spel besteld (€35,-), maar in plaats daarvan een goedkoop namaakproduct ontvangen dat je op Temu voor nog geen €4 kunt kopen. Dit lijkt puur dropshipping van inferieure producten. Koop hier niet!... Se mere
Virksomheden har svaret
Na diverse mailtjes, waarop nooit antwoord kwam, over een verkeerd en beschadigde bestelling een review geschreven. Toen werd er gezegd, we gaan via de site Trustpilot je gegevens achterhalen en het... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij Ouder en Kind Plezier vind je inspirerende producten die echt helpen om mooie herinneringen te creëren. De combinatie van educatie en plezier in hun aanbod is uniek en waardevol. De klantenservice... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Ouder en Kind Plezier geloven we dat de band tussen ouder en kind een van de meest waardevolle relaties is die er bestaat. Onze missie is om deze band te versterken door middel van leuke, educatieve en interactieve activiteiten, zodat ouders en kinderen samen mooie herinneringen kunnen maken.
Kontaktoplysninger
Doesburg, Holland
- info@ouderenkindplezier.nl
- ouderenkindplezier.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ademend knuffeltje.
Veel te laat binnen gekomen babyshower cadeau.. wat lijkt op een knuffeltje.
Toen ik contact had gezocht dat ik hem terug wil sturen, kreeg ik een optie. Of 30% korting en houden of terug sturen maar dit dan wel op eigen kosten helemaal naar China! En dan bij een Nederlandse site.. terug sturen kost net zo veel als het ademhalende knuffeltje zelf. Echt belaglijk.

Nep product ontvangen
Dit lijkt puur dropshipping van inferieure producten. Koop hier niet!
Contact opgenomen met het bedrijf: ze erkennen dat het product niet klopt, maar bieden geen redelijke oplossing. Inmiddels reageren ze helemaal niet meer. Zeer teleurstellend. Probleem inmiddels 2 maanden later nog steeds niet opgeslost

Luiaard knuffel
Ik heb de luiaard ademknuffel besteld. Ik had uiteraard gezien dat er ook knuffels te bestellen waren voor de helft van de prijs uit China. Aangezien ik de knuffel binnen een week nodig had voor een verjaardag en ik liever voor kwaliteit ga en vanwege de invloed op het milieu als je uit het buitenland besteld..heb ik toch voor deze site gekozen. Helaas was de knuffel er een stuk later, dit kwam omdat het gewoon regelrecht uit China besteld is. Op de website staat, vandaag besteld, morgen verzonden. Dit is misleidend. Bij de levertijden staat wel eerlijk dat de levertijd afhankelijk kan zijn van locatie en duane. Dit had ik niet gezien. Vandaar nog twee sterren en niet 1. Maar ging er eigenlijk vanuit dat mijn artikel uit Doesburg zou komen. Kwaliteit valt tegen, het wordt geleverd zonder doos of gebruiksaanwijzing. En een klein kaartje als bedankje, maar niet in het Nederlands. Dus tip voor iedereen, bestel hem dan gewoon zelf voor de helft van de prijs in China. Dit is zonde van je geld.

Kapot speelgoed
Ik vraag me af of dit bedrijf bestaat…. speelgoed dat ik bestelde kwam uit China en was kapot. Geen oplossing van ouderenkindplezier gekregen. Ronduit slecht. Bestel hier nooit meer.

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
De beer (otter) is binnen; rotzooi!
De beer (otter) is binnen. 24 februari besteld; 19 maart geleverd. Waar ik al bang voor was, zeker na het lezen van alle reviews (en dan niet die van 5 sterren, want ik ben er van overtuigd dat die niet kloppen!), is het een heel goedkoop knuffeltje dat dan wel ademgeluiden maakt, maar hele rare! Ook de rustgevende muziekjes zijn waardeloos. Kortom, nog niet bij benadering de helft van de 30 euro waard die ik ervoor betaald heb. En hoezo was de oorspronkelijke verpakking helemaal gescheurd. Het is zo'n waardeloze kwaliteit dat ik het zeker niet aan mijn kleinkind zou durven geven. Dit belandt in de vuilnisbak en zadelt mij op met een schuldgevoel over hoe dit soort rotzooi de wereld vervuilt alleen maar omdat een bedrijf zich verrijkt middels dropshipping en het belazeren van goedbedoelende (groot)ouders. Triest!

Slechte service.
Slechte service.
Niet hier kopen!
Knuffel was binnen 1 week kapot.
Word geen nieuwe opgestuurd moeten zelf de kapotte knuffel retour toen en zelf voor betalen.
Of je krijgt maar 30% van je geld terug.

slechte service!
meer dan een maand geleden een cadeautje besteld, op vandaag nog steeds niet toegekomen!!
slecht één keer reactie gekregen dat er iets tekort was in het pakje voor levering, vanaf dan geen antwoord meer op chatbox of per mail of telefoon!!!!
ondertussen ook een terugbetaling aangevraagd maar helaas ook nog geen reactie!!!!!

KOOP HIER NIET !!!
KOOP HIER NIET !!!
Geven alleen via computer antwoord !
NEP telefoon nummer .

Niet bestellen!
Wat een onbetrouwbare bende is dit! Krijg niet het product geleverd waarvoor ik heb betaald. Dan wordt het pakketje zo in mijn vuilcontainer gedeponeerd met melding dat het is bezorgd. Als oplossing wil ANNA mij 30 % vergoeden en mag ik het pakketje houden. Ik geef aan dat ik mijn geld terug wil. Dan een mail met twee opties, een vergoeding van 50% en pakketje houden, of een retourformulier invullen en totaal bedrag terug. Ik kies voor het laatste. Bij het inleveren moet ik een bedrag van 8,25 betalen. Pakketje weer mee maar huis genomen en weer gemaild. Mijn advies is; Nooit en dan ook nooit hier iets bestellen. Ik zal hoe dan ook mijn geld terug krijgen. Het is nu een principekwestie geworden!

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Ik schijf nooit een review maar deze…
Ik schijf nooit een review maar deze was het waard!!! Net het ademende beertje binnen gekregen na 8 week.. rechtstreeks uit china regel recht rommel hij maakt zoveel lawaai dat je je kind er niet mee laat slapen 30,- hij is nog geen 5 euro waard.

Niet bestellen!
Dit is een hele rare website, bad eentjes besteld die op een bootje kunnen en water spuiten. Echter komt dit uit China, dit staat nergens vermeld. En duurt het dus ongeveer 2 weken voordat je het pakket ontvangt. Toen ik zag dat het uit China kwam, contact opgenomen om de bestelling te annuleren, dit zouden zij doen. Toch kreeg ik het pakket twee weken later binnen. Nu ik het terug wil sturen, krijg antwoord, maar moet telkens een foto sturen. Ook de aanbieding gekregen om 30% van het aankoopbedrag retour te krijgen en het item te houden. De mails worden AI geschreven, of in ieder geval dat gevoel krijg je als je de mails leest. Deze website verkoopt echt troep!

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf! Hier NIET bestellen mensen!!
Kreeg een chinese troep kinderspeelgoed die voor een verjaardag bedoeld was. Deze moest uit China komen, duurde 12 dagen tot hij binnen was. Had er niets meer aan, wilde hem retouren, wilden ze niet accepteren. Geen retourformulier, mail contact alsof je met een robot praat. Ze vroeg hele rare vragen en bood 30% van het geld te retouren. Al met al, begin hier niet aan, je wordt echt op gelicht. Ze verkopen hier troep!!

Beer besteld
Beer besteld, vond t een armoedig scharminkel. Geen retourformulier. Gemaild, wel antwoord, maar iedere keer de vraag om een foto, en zelfs 2 maal aanbieding om 30 of 50% korting te nemen ipv terugsturen. Volgehouden en teruggestuurd. Wel geld ontvangen. Hele rare website

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Eigenlijk niet eens een ster waard.
Eigenlijk niet eens een ster waard.
Support vindt ik niet goed. Elke keer hetzelfde weer en wat niet gevraagd is uitvoeren. en vervolgens krijg ik maar 30% van de gehele bedrag terug, terwijl de fout aan jullie kant ligt.
Ging om een defecte product. In de voorwaarden staat. Als de product defect is, kan het kosteloos retour gestuurd worden en geld retour. In het proces van jullie werd het niet nageleefd. Eerst na lange “overleg” geen update. Vervolgens krijg ik weer eenzelfde product toegestuurd, terwijl ik al had aangegeven niet dezelfde product wilde hebben, ( Alie of Temu product). Dat wist ik omdat ik originele zelfde product heb gekocht.
En nu kreeg ik in een keer de keus om de product terug te sturen op mijn kosten of naar 30% van de bedrag van het product retour krijgen. Belachelijk!!!!!
Niet aan te raden en service dus heel slecht

Besvarelse fra Ouder en Kind Plezier
Je kan beter op ali of shein…
Je kan beter op ali of shein bestellen.... en het email adres klantenserive @ ouderenkindplezier.nl wat eerder in de reviews is gedeeld is ook niet meer te bereiken.
Jammer dat mijn bestelling al betaald is en ik niet eerder op Trustpilot heb gekeken...
Kleine toevoeging: ik heb het verkeerde artikel binnen gekregen..

Pure oplichting!
Pure oplichting!! Een artikel zogenaamd afgeprijsd aanbieden, terwijl het voor een prikkie uit China komt! Helaas heb ook ik niet eerst op trustpilot gekeken, wijze les geleerd! En die zogenaamde empathie reactie hoef ik ook niet en de zogenaamde positieve reacties zullen wel van familie en vrienden zijn! Ronduit schandalig, snap niet dat je met een gerust geweten kunt slapen terwijl je ouders gewoon oplicht!

Barış Çakmak uit Doesburg
Zelden zo'n slechte, malafide webshop meegemaakt dat ik maar even het KvK register ben in gedoken om de eigenaar te achterhalen.
Beste Barış Çakmak uit Doesburg,
Stop met deze zwendel. Je levert producten waar niemand op zit te wachten zoals je kunt lezen in de reviews. Ze voldoen ook niet aan Nederlandse voorschriften van de ACM en NVWA.
Dit is bovendien gewoon gevaarlijk voor deze hele kwetsbare doelgroep van babies en zeer kleine kinderen.
Ga lekker verder met zzp'en in de zorg. Ik hoop dat je dat met meer integriteit doet.