Orvelin Invest

Kontaktoplysninger

Ostrzegam przed Orvelin invest

Chciałabym podzielić się moim doświadczeniem z firmą orvelin invest. Wpłaciłam wymagane 135$, przez pierwsze dni był kontak jednak zawsze opierał sie na nakłonieniu mnie na wpłacenie większej kwoty. Jak odmówiłam zaczeły dziać się dziwne żeczy. Pozycje na platformie same mi się otwierały na początku mogłam jeszcze je zamnąć, teraz nie mogę już nic zrobić. Całe peniądze które wpłaciłam idą właśnie w stratę. Nagle zerwał się kontakt, gdzie wcześniej miałam go codziennie.
Z mojego punktu widzenia platforma nie działa uczciwie.Sprawę zgłosiłam do odpowiednich jednostek.
Zachęcam wszystkich, którzy mieli podobne doświadczenia, aby również zgłosili swoje przypadki.

23. september 2025
Orvelin Invest-logo

Besvarelse fra Orvelin Invest

Szanowna Pani Lucyno Żak,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią i doświadczeniami związanymi z korzystaniem z platformy Orvelin Invest. Zależy nam na tym, aby każdy z naszych klientów miał pełne zaufanie do usług, które świadczymy, dlatego każda uwaga jest dla nas bardzo cenna.

Z naszej strony dokładnie przeanalizowaliśmy aktywność Pani konta, a także zapoznaliśmy się z informacjami zwrotnymi od naszych analityków. Z danych wynika, że podjęła Pani decyzję o samodzielnym prowadzeniu transakcji, korzystając z platformy bez dodatkowego wsparcia eksperta. Zdajemy sobie sprawę, że posiada Pani doświadczenie w handlu na innych platformach i umiejętności obsługi swojego konta, co jest absolutnie w porządku. Szanujemy decyzje naszych klientów i rozumiemy, że nie każdy potrzebuje dodatkowego wsparcia, szczególnie jeśli ma już doświadczenie w obrocie.

Jednakże, z naszej strony zawsze stawiamy na wsparcie i pomoc dla każdego użytkownika. Jeśli podczas korzystania z naszej platformy napotkała Pani jakiekolwiek trudności – czy to techniczne, czy też dotyczące zleceń czy pozycji – pragniemy zapewnić, że nasz zespół obsługi klienta jest dostępny i gotowy do pomocy w każdej chwili. Wszelkie problemy, z jakimi Pani się spotkała, mogą być rozwiązane szybko i efektywnie, a nasze wsparcie jest zawsze po to, by zapewnić Państwu jak najlepsze doświadczenie.

Ponadto, chciałbym podkreślić, że nasza platforma jest zaprojektowana z myślą o wygodzie i bezpieczeństwie inwestorów. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest, aby użytkownicy mieli dostęp do pełnej informacji oraz narzędzi, które pozwolą im na świadome podejmowanie decyzji inwestycyjnych. Dlatego zawsze zachęcamy do korzystania z naszego wsparcia, jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania lub wątpliwości.

Jeśli w przyszłości zdecyduje się Pani na powrócenie do korzystania z pomocy naszych ekspertów, lub jeśli napotka Pani jakiekolwiek problemy, nie waha się Pani prosimy o kontakt z naszą obsługą klienta, która z pewnością pomoże w rozwiązaniu każdego problemu.

Z poważaniem, Orvelin Invest

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Orvelin Invest okazała się świetnym…

Orvelin Invest okazała się świetnym wyborem. Na początku byłem sceptyczny, ale platforma działa bez zarzutu, a system analiz rynkowych naprawdę pomaga podejmować trafne decyzje. Wypłaty są szybkie, a cała obsługa jest bardzo profesjonalna. Polecam każdemu, kto szuka solidnej platformy do handlu.

17. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Orvelin Invest od początku sprawiało…

Orvelin Invest od początku sprawiało wrażenie porfesjonalnej firmy. Strona wglądała bardzo dobrze doradcy byli mili dzwonili często i zapewniali że inwestycja jest całkowicie bezpieczna. Saldo na platformie rosło i wszystko wydawało się działać jak należy. Problemy zaczęły się dopiero w momencie gdy spróbowałem wypłacić środki. Najpierw pojawił się „podatek” później opłata za weryfikację AML a następnie kolejne koszty bez których rzekomo moje konto miało zostać zablokowane. Dodatkowo zaczęli wydzwaniać z różnych numerów nalegając na dlasze wpłaty. Zgłosiłem sprawę na policję ale po miesiącu dostałem decyzję o umorzeniu. Wtedy poczułem się całkowicie bezradny. Dopiero na forum dla poszkodowanych natrafiłem na kontakt do Pana Natana. Już podczas pierwszej rozmowy przedstawił konkrety i wiedziałem że trafiłem na profesjonalistę. Pan Natan pracue w licencjonowanej kancelarii detektyiwstycznej znanej w całej Polsce – prowadzą szkolenia dla policji w zakresie odzyskiwania kryptowalut i dysponują narzędziami których organy ścigania nie amją. Dzięki ich pracy udało mi się odzyskać wszystkie utracone środki. Jeśli ktoś został oszukany przez Orvelin Invest nie warto zwlekać. Polecam kontakt z Panem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mi pomógł odzyskać wszystko – wam też może.

19. september 2025

OSZUSTWO/SCAM

OSZUSTWO INWESTYCYJNE POLEGAJACE NA WYLUDZENIU ŚRODKÓW PIENIEZNYCH I DANYCH OSOBOWYCH !!! FIRMA TAKA NIE ISTNIEJE W ZADNYCH REJESTRACH ICH PLATFORMA HANDLOWA TO TYLKO STRONA INTERNETOWA GDZIE WPISUJA CYFERKI I POKAZUJA TO KLIENTOWI JAKO ZYSKI I NAMAWIAJA DO KOLEJNYCH WPLAT PODCZAS GDY ZAINWESTIWANE PIENIADZE TRAFIAJA DO KIESZENI OSZUSTOW ! NIEDAJCIE SIE NABRAC !! ODPOWIEDZ DO FIRMY - TYLKO NIEUMIEJETNIE PODSZYWACIE SIE PO LEGALNIE DZIALAJACA FIRME ZE SZWAJCARII ORVELIN INVEST AG, UZYWACIE STRONY INTERNETOWEJ USER.ACCESSROOM.NET KTORA PODAJECIE ZA PLATFORME HANDLOWA, TAKA PLATFORMA HANDLOWA NIE ISTNIEJE I NIE MA ZADNEJ LICENCJI, WPISUJECIE TAM TYLKO LICZBY ABY POKAZAC OSZUKIWANEMU ZYSKI I NAKLANIAC DO NASTEPNYCH WPLAT, DLA NIE WIERZACYCH PROSZE SKONTAKTOWAC SIE Z KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO A DOSTANIECIE POTWIERDZENIE MOICH SLOW !!!! CZEKAM TERAZ NA ODPOWIEDZ FIRMY 😁 NIEDAJCIE SIE NABRAC NA ICH SZTUCZKI BO STRACICIE SWOJE OSZCZEDNOSCI !

Strona wlasnie zostala usunieta ze wzgledu na przestepcza dzialalnosc jaką prowadzili !!!! moze teraz wypowie sie zespół orvelin ? czekam

15. september 2025
Orvelin Invest-logo

Besvarelse fra Orvelin Invest

Bardzo nam przykro, że wystawia Pan takie opinie, jednak chcielibyśmy sprostować kilka faktów, które mogą rozwiać Pańskie wątpliwości:

Legalność firmy: Nasza firma jest w pełni legalnie zarejestrowana w Szwajcarii, numer rejestracyjny: 1006098751, a nasza licencja została przyznana dnia 02.08.2024 roku. Posiadamy pełną zgodność z obowiązującymi przepisami i regulacjami finansowymi, a nasza platforma działa zgodnie z przepisami prawa.

Brak rejestracji użytkownika: Zgłaszamy, że nie mamy żadnego klienta o nazwisku Danny Crew w naszym systemie, a nasza firma nigdy nie miała z nim żadnej współpracy. Pańskie oświadczenia są niezgodne z rzeczywistością i mogą wprowadzać w błąd innych użytkowników. Prosimy o sprawdzenie szczegółów, ponieważ takie konto nigdy nie było zarejestrowane u nas.

Niezweryfikowany profil na Trustpilot: Pański profil na Trustpilot nie jest zweryfikowany, co oznacza, że recenzje zamieszczane przez Pana mogą być nieautentyczne. Z tego powodu nie możemy w pełni zaakceptować Pańskiego komentarza jako rzetelnej opinii o naszej firmie. Zachęcamy do korzystania z platform, które zapewniają weryfikację profili, aby oceny były bardziej wiarygodne.

Podobne opinie na innych platformach: Zauważamy, że wystawia Pan podobne recenzje na innych platformach inwestycyjnych, co może sugerować próbę negatywnego wpływu na reputację firm inwestycyjnych. Tego typu działania mogą wprowadzać niepotrzebną panikę wśród inwestorów i są nieodpowiedzialne.

Wnioski: Naszym zdaniem Pańska działalność polega na dezinformacji i celowym psuciu opinii o firmach inwestycyjnych. Chcielibyśmy przypomnieć, że recenzje i opinie, które wystawiamy, powinny opierać się na rzeczywistych doświadczeniach i dowodach. Zalecamy, aby każdy użytkownik sprawdzał opinie wyłącznie na zweryfikowanych stronach i unikał informacji pochodzących z niesprawdzonych źródeł. Dodatkowo, zawsze warto sprawdzić dane firmy na oficjalnych rejestrach, takich jak rejestr firm w Szwajcarii, a nie na anonimowych forach internetowych.

Na koniec chcielibyśmy przypomnieć, że każdą opinię należy traktować z ostrożnością, a jedynie zweryfikowane i autentyczne recenzje są w stanie dostarczyć rzetelnych informacji. Prosimy zatem, aby każdy użytkownik inwestujący w naszą firmę weryfikował dane na oficjalnych stronach i zapoznawał się z odpowiednimi rejestrami.

Z poważaniem,
Zespół Orvelin Invest

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.