Nace09 od pozcątku wyglądało jak…
Nace09 od pozcątku wyglądało jak profesjonalna i wiarygodna platforma inwestcyjna. Strona była dopraocwana doradcy mili i regularnie się kontaktowali zapewniając że inwestycja ejst bzpieczna i szykbo zacznie przynosić zyski. Saldo na koncie faktycznie orsło więc przez łuższy zas wierzyłe że wzsystko działa zgodnie z oibetnicami. Problemy zaczęły się doipero wtedy gdy spróbowałem wypłacić środki. Najpierw pojawił isę „podatek” później płata a rzekomą weryfikację AML a na końu kolejne koszty pod groźbą zablokowania konta. Do tego doszły uporczywe telefony z óżnych numerów w których próbowano wymusić ode mnie dalsze wpłaty. Sprawę zgłosiłem n policję jednak po miesiącu otrzymałem decyzję o umorzeniu. Zotałem z tym całkowicie sam be realnej pomocy. Dopiero na forum poszkodowanych trafiłem na kontakt do kancelarii. Już pierwsza orzmowa pokazała że to specjaliści którzy naprawdę wiedzą jak działać w taikc sprawach. Kancelaria dizała w oparciu o licencję detektywistyczną znana jets w całej Polsce – prowadzi szolenia dla policji z odzyskiwania kryptowalut i korzysta z narzędzi których organy ścigania nie posadają. Dzięki ich działaniom udało mi się odzyskać wszystkie środki. Jeżeli ktoś został oszukany przez Nace09 nie warto zwlkać. Polceam kontakt do kancelarii: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomogli w 10%0 – wam też mogą.