ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21) Anmeldelser

1.231

Slotsgade 21, 5000 Odense, DK

Stor ros til Oris tandlægerne i Odense I Slotsgade. Receptionisterne er imødekomne, smilende og hjælpsomme. Min tandlæge Jørgen Darling samt hans klinikassistent, formåede i dag at gøre mig tryg, via... Se mere

Man bliver altid mødt at søde og venlige ansatte ved skranken. Min tandplejer Sahar er bare super sød og særdeles veloplagt, og gør samtidig et godt stykke håndværk, også selvom hun syntes at ultralyd... Se mere

MIN tandlæge Anne Stenteberg er verden bedste tandlæge, meget fagligt kompetent og så kan hun takle min hysteri/ tandlægeskræk. Har haft hende i mange mange år og hun svigter aldrig. Så der bliver jeg... Se mere

1. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 6 af de 10 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 4 af de 7 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 4 af de 5 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 5 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 19 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Slotsgade 21, 5000, Odense, Danmark

• 66114433
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.231)

1.550 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flink personale

Flink personale, både ved skranken og tandlægen

10. december 2025

Hej Poul,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores venlige personale. Tak for din positive feedback.

Super god behandling

Super god behandling. Karoline som ikke er min faste tandlæge skal roses til skyerne. Hun tog virkelig hånd om mig og min angst for rodbehandling. Har en dårlig oplevelse som er mange år tilbage. Karoline var meget dygtig, omsorgsfuld og sød. Mærkede intet og min skræk er væk!!! Den allerbedste anbefaling herfra.

16. december 2025

Hej Lisbeth,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med Karoline, og at hun kunne imødekomme din angst med så god en behandling. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet. Tak for din anbefaling og fem stjerner til hende!

Venlig og professionel

Venlig og professionelt arbejde

Hej Viggo,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores arbejde. Tak for din positive feedback!

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling - dygtige tandlæger.

Hej Tom,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med behandlingen og personalet. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Fantastisk behandling

Hej Kenneth,

Det er vi glade for, at du synes. Tak for anmeldelsen!

Plejer at være godt

Plejer at være godt
MEN
Med tandlægeskræk er det vigtigt at stole på sin tandlæge.
Men desværre fik jeg en ny ved sidste besøg - uden at det blev fortalt på forhånd.
Derudover var hun meget hårdhændet og jeg var øm i munden flere dage efter. Dårlig oplevelse.

Hej Lasse,
Vi er kede af at læse din anmeldelse. Vi bestræber os altid på, at du skal møde velkendt personale. Vi er kede af, hvis du havde en oplevelse af, at det var hårdhændet. Du er altid meget velkommen til at give os et kald i dagene efter, hvis du oplever gener ved behandlingen. Det er bestemt ikke hensigten.

Vi tager din feedback til os.
God weekend.
Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Tandplejer besøg

Altid en dejlig stemning fra man træder ind på klinikken til man går igen. Behagelige omgivelser og venlig personale.
Trods tandlæge skræk formår de at give patienten en god oplevelse.

5. december 2025

Hej Rikke,

Vi er glade for at høre, at du altid oplever en dejlig stemning hos os. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg, selv med tandlægeskræk. Tak for din positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

God service i receptionen ,og meget sød…

God service i receptionen ,og meget sød og informerende tandplejer

Hej Sussi,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med receptionen og tandplejeren. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Service som altid

Service som altid

Hej Birgit,

Vi er glade for, at du oplevede god service. Mange tak for den fine anmeldelse!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Jeg fik en god snak med tandlægen og en…

Jeg fik en god snak med tandlægen og en grundig undersøgelse.

Hej Jørgen,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med en grundig undersøgelse og en god samtale med tandlægen. Tak for din positive feedback!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Blev behandlet af en dygtig og…

Blev behandlet af en dygtig og behagelig medarbejder, en god oplevelse.

Hej Erik,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder. Mange tak for din positive anmeldelse!

Super sød tandplejer

Super sød tandplejer . Rigtig fin behandling

5. december 2025

Hej Lis,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores tandplejer og behandling. Tak for din positive tilbagemelding!

Hej Mikkel,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores kompetente og venlige betjening. Mange tak for din tilbagemelding.

God og professionel behandling

God og professionel behandling

25. november 2025

Hej Lars,

Vi er glade for, at du havde en god og professionel oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding!

Godt tilfreds

Absolut ikke noget at klage over

22. november 2025

Hej Ulla,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Super søde tandlæger

Super søde tandlæger
dygtige og føler mig altid godt behandlet.

28. november 2025

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og er tilfreds med vores dygtige tandlæger. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Mvh. Mollie/ORIS Tandlægerne

Jeg er meget tilfreds med min søde…

Jeg er meget tilfreds med min søde venlige og meget dygtige tandlæge Anne som jeg har haft i rigtig mange år. Det er også et dejligt sted hun er flyttet til hvor man altid bliver modtaget venlig når man ankommer.

24. november 2025

Hej Jonna,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den behandling, du har fået hos Anne gennem mange år, og at du oplever en venlig modtagelse. Tusind tak for den fine anmeldelse!

Behandling atmosfære professionelt…

Behandling atmosfære professionelt arbejde

Hej Poul,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores behandling og atmosfæren. Mange tak for din positive tilbagemelding.

28. november 2025

Hej Annette,

Det er vi glade for, at du synes.
Mange tak for den fine anmeldelse!

Altid en god oplevelse

Altid personlig og god behandling af Steen Bjergegaard.

24. november 2025

Hej Philip,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse hos Steen. Tusind tak for rosen til ham og for de fem stjerner!