Karoline karoline karoline tandlæge den bedste .. jeg har ikke været til tandlæge i måske 16-17 år .. jamen hun var så dygtig . ingen tandlægeskræk . og god behandling . lyttende . omsorgsfuld .. j... Se mere
Har gået ved Oris tandlægerne længe. Har nu fået den tredje nye tandplejer Sahar , som jeg var ved idag . Super faglig dygtig , følte mig tryg, informeret omkring behandlingen. Jeg gik derfra med en... Se mere
Slotsgade 21, 5000, Odense, Danmark

Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg havde prøvet 3 tandlæger opfordret af tandlæge Nana ? i Tarupcentrets Tandlæger, men ingen kunne løse problemet, og det kunne Jørgen Darling i Slotsgade, og derfor blev det "blot" en reperation, som jeg var meget tilfreds med

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Kompetent og behageligt besøg, på trods af jeg ikke holder af at være i stolen.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Det årlige eftersynet var helt i orden. Det vil jeg nok give 4 eller 5 stjerner. MEN:
Jeg skal have et tandeftersyn 1 gang om året, i 2024 fik jeg et eftersyn den 4/11, i 2025 blev jeg ikke indkaldt og så i 2026 blev jeg indkaldt til den 12/1 altså godt og vel 2 måneder senere end et år. Da det ikke er første gang der kommer en så sen indkaldelse er den ene stjerne pga. min utilfredshed med administrationen. Det behøver ikke at være på dagen, men det skal ikke være flere måneder over tiden, især ikke når jeg kun har krav på at komme 1 gang om året.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Tand plejer god til at fortælle hvad der skulle ske.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Det er altid en fin og tryg oplevelse at besøge jer!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Julie er sååå sød, og får mig altid til at føle mig tryg i stolen, trods min store tandlæge skræk

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg fik hjælp med det samme, bare ikke den tandlæge jeg plejer at gå hos

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Ved telefonisk henvendelse til ORIS tandlægerne i Odense fik jeg en tid samme dag. Undersøgelse hos Lars der på sin egen stille og rolige måde orienterede mig om problemet. Jeg modtog på skrift et overslag over de forventede udgifterne. Jeg har efterfølgende fået udført opgaven, inden for det i overslaget beskrevne beløb.
Jeg kan bestemt anbefale ORIS tandlægerne

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg skulle have en rod behandling og det var fuldstændig smertefrit og i roligt tempo

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Akut tandskade. Fik tid samme formiddag. Kompetent og venlig tandlæge og personale. Tak Sanela & Co
Mvh Ove Jacobsen

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Respekt for at jeg har tandlægeskræk og alt foregår i roligt tempo.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Jeg er som mange andre ikke altid videre begejstret for at komme til tandlæge men Furdal er så dygtig med hans rolige væsen og Altid obs på mig undervejs og inden..
Vi fandt frem til at jeg har gået hos ham i 18 år nu, det havde jeg egentlig ikke tænkt på men jeg er nået det længere fra den første gang nogensinde end hos en anden tandlæge hvor jeg var 1 gang da var fyldt 18, ordet operativ fjernelse af visdomstand skræmte mig væk og jeg gik ikke til tandlæge i 5 år.. da jeg ikke kunne vende retur til samme tandlæge fordi der var gået mange år fra jeg var kunde hos hende så anbefalede en i familien, hans tandlæge Furdal.. jeg var skrækslagen dengang men som årene er gået har jeg fået mere ro og stor tillid til ham..
Og så er der selvfølgelig altid en god modtagelse både af Furdal og dem ved skranken..
Absolut en anbefaling herfra

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Odense (Slotsgade 21)
Søde kompetente tandlæger, samt klinikassistenter. Har ro og tid til os der har lidt tandlægeskræk ;-)
Der er altid en god stemning i huset.

Har været trofast kunde i 40 år og er det stadig😁