ORIS Tandlægerne - Nakskov Anmeldelser 61

4,7

Søndergade 42, 3., 4900 Nakskov, DK

Zoya El-Naggar er en fantastisk, dygtig og behagelig tandlæge (“hård”, men retfærdig) og resten af personalet deroppe, er helt fantastiske .. jeg har følt mig i trygge hænder fra dag 1 .. og nu med... Se mere

Overvandt min tandlægeskræk og fik langt om længe foretaget en større tandreparation Det var ikke lykkes uden Zoya El-naggar Blev fra første besøg i klinikken mødt af en meget professionel og o... Se mere

Jeg har simpelthen fået den absolut bedste behandling hos Oris Tandlægerne - Nakskov af søde Zoya. Ikke på et eneste tidspunkt følte jeg mig utilpas eller nervøs, trods min tandlægeskræk. Tak, for... Se mere

Har tandlæge skræk, og synes det er det mest grænseoverskridende at skulle lade nogen kigge mig i munden, osv. er glad for Zoya hos ORIS tandlægen i Nakskov. Hun er dygtig og gør hvad hun kan får... Se mere

1. nr. 3 af de 9 bedste virksomheder i Tandlæge
  2. nr. 3 af de 8 bedste virksomheder i Kosmetisk tandlæge
  3. nr. 3 af de 11 bedste virksomheder i Tandklinik
  4. nr. 3 af de 8 bedste virksomheder i Tandplejer
  5. nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. nr. 2 af de 9 bedste virksomheder i Tandblegning

Om ORIS Tandlægerne - Nakskov

Om ORIS Tandlægerne
ORIS Tandlægerne er en landsdækkende tandlægekæde med 17 klinikker, hvor kvalitet er omdrejningspunktet. ORIS Tandlægerne er ejet af tandlæger og fælles for ORIS-klinikkerne er ambitionen om at gøre det absolut bedste for patienterne. Vi uddanner ikke alle til at kunne alt, men til at kunne noget forskelligt, så vi sammen kan det hele. Vores værktøjer er høj faglighed og kvalitet, det mest moderne udstyr og et mål om at være Danmarks bedste dentale arbejdsplads.

Hvad betyder ORIS?
ORIS betyder "mundens" på latin. Derfor hedder vi ORIS Tandlægerne. Det er ikke tilfældigt, at der i O'et i vores logo er en taleboble. Det vigtigste er nemlig samarbejdet mellem dig og os. Det er tilliden, dialogen og samarbejdet, der skaber forudsætningerne for den bedste tandsundhed for netop dig.

Tandsundhed
Vi tror på, at tandsundhed er meget mere end blot at undgå huller i tænderne. Vi har derfor udarbejdet et patientmagasin "Tandsundhed" med ønsket om at højne sundheden. Ikke bare tændernes sundhed, men hele kroppens sundhed. Vi ved nemlig, at den almene tandsundhed er tæt forbundet med tandsundheden. Du kan få et eksemplar af magasinet med hjem, når du besøger en ORIS klinik næste gang - og ellers kan du også læse magasinet på vores hjemmeside: www.oris.dk

Vi hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk

Vi har mange års erfaringer med afprøvede metoder i forhold til at afhjælpe tandlægeskræk
Måske afholder din tandlægeskræk dig helt fra at gå til tandlægen, hvilket kan gå ud over din tandsundhed og ikke mindst generelle sundhed. Måske er det mere et spørgsmål om, at du føler ubehag, når du skal til tandlægen og ikke bryder dig om at være på en tandlægeklinik og derfor måske udsætter dine tandlægebesøg. Hos ORIS Tandlægerne tager vi dig seriøst, og vi gør alt hvad vi kan for at afhjælpe din skræk, så du kan komme regelmæssigt til tandlægen og passe godt på dine tænder og din sundhed. Alt vores personale på ORIS-klinikkerne har forståelse for, kendskab til og erfaring med tandlægeskræk.

• Søndergade 42, 3., 4900, Nakskov, Danmark

• 69896050
Promotion box for ORIS Tandlægerne - Nakskov

Tandretning med usynlige skinner?

Book tid til en gratis forundersøgelse og se om tandretning er for dig

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Venlige

Venlige, kompetente og kvikke

11. september 2023

Hej John,
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig godt tilpas hos os.

Mvh. Kathrine/ORIS Tandlægerne

Højtråbende og ubehøvlet

For mindre end 5 minutter siden ringede jeg for at få en forklaring på en regning. Inden jeg overhovedet nåede at forklare sagen, var den noget højttalende og yderst ubehagelige kvindeligt ansatte igang med at forklare en masse der intet havde med sagen at gøre. Hun nævnte flere gange at det havde hun intet med at gøre og jeg skulle snakke med nogle andre. Hun takkede hurtigt af for ligesom at sige at hun havde travlt med andre ting og mig kunne hun ikke hjælpe.
Hun var så meget i defensiven at det virkelig var svært at komme frem til det jeg egentlig gerne ville. Det lykkedes til sidst, men da virkelig ikke med hendes gode vilje. Føj for pokker for en oplevelse, at bare blive overfuset verbalt og højlydt uden at hun havde den mindste ide om, hvad det drejede sig om.
Utrolig ubehøvlig, nærmest råbende og på grænsen til det uvidende. Jeg håber meget for jeres faste kunder, at hun har mere almindelige dage for jeg kommer da aldrig nogensinde igen efter denne tur.

17. august 2023

Hej,
Vi er meget kede af at læse din anmeldelse, og vi genkender desværre ikke situationen hos os. Hvis det er os, du har været i kontakt med, så vil jeg naturligvis gerne følge op på din anmeldelse. Jeg håber derfor, du vil sende os dine kontaktoplysninger til oris@oris.dk, så vi kan få en dialog med dig om oplevelsen.

De bedste hilsner
Kathrine /ORIS Tandlægerne

Tandlægeskræk en saga blot.

Jeg havde siden børnetandplejen for Ca 40 år siden udviklet en afsindig tandlægeskræk, med et tandsæt som var ødelagt, i sådan grad jeg ikke smilede uden at dække min mund i de sidste ihvertfald 10 år. Endelig tog jeg tyren ved hornene og bestilte rid hos Oris i nakskov og fik en intet mindre end et fantastisk team bestående af tandlæge Zoya og klinikassistent Gitte. Med tålmodighed og en fast og sikker fremgangsmåde sidder jeg nu 5 mrd. Senere med delproteser i både over og undermunden, og med et stort smil på mit ansig5 uden at holde mig for munden, når jeg møder verden med et SMIL. Jeg er super taknemmelig for at jeg allerede efter 2 besøg ikke længere havde angst og panik bare ved at gå ind af døren til klinikken. Jeg anbefaler på det varmeste disse 2 skønne kvinder og deres omsorgsfulde faglighed. Tonen er fri og ligetil, og med humor som et stærkt våben, takker jeg for en god behandling.

14. marts 2023

Kære Lykke,
Din anmeldelse betyder meget for os. Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive om din oplevelse. Vi er meget glade for, at Zoya og Gitte har kunne hjælpe dig igennem dine tandlægebesøg trods din tidligere tandlægeskræk, og så betyder det enormt meget for os, at du nu har fået et smil, du stolt viser frem.

Jeg vil sørge for at videregive dine søde ord til teamet i Nakskov :-)

Endnu engang tusind tak og god dag til dig,

Personlig og professionel.

Glad og tilfreds med alle behandlingerne, som jeg har fået hos Zoya og assistent Gitte i Nakskov. Varm, nærværende, personlig og professionel behandling.

6. juni 2023

Kære Ann-Marie,
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er meget glade for, at du har haft gode oplevelser hos Zoya og Gitte og følt dig i trygge hænder hos dem.

Virkelig god oplevelse!

Efter 7 år uden tandlægebesøg pga økonomi var jeg meget spændt, også fordi det var en meget stor ting der skulle laves. Jeg blev behageligt overrasket af en virkelig sympatisk og meget dygtig tandlæge, Zoya! Hun er en stjerne! Zoya har med stor dygtighed ført mig igennem hele mit forløb, helt uden smerter og med megen opmuntring på vejen, og mit resultat er virkelig flot! Nu kan jeg smile til verden igen! TAK Zoya og de andre søde mennesker jeg har mødt i klinikken! Tak for hjælpen! Det gør virkelig en stor forskel!

30. maj 2023

Hej Mette,
Tusind tak fordi du deler din oplevelse. Vi er enormt glade for, at du havde en god oplevelse hos Zoya og resten af personalet, og at du følte dig i trygge hænder undervejs. Det betyder meget for os, at du igen kan smile til verden :-)

Rigtig god dag til dig,

Perfekt for nervøsitet

Fjernelse af visdomstand, med en smule tandlægeskræk - klarede de med bravour i Nakskov. Både behageligheden, snakken, og bevarelse af roen. Tak!

3. maj 2023

Hej Niklas,
Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse trods din tandlægeskræk.

Rigtig god weekend til dig,
Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Jeg var mega tandlæge skræk og havde…

Jeg var mega tandlæge skræk og havde utrolig dårlige tænder men må sige at zoya fra oris i nakskov er en sandmirakelmager med hendes rolige sind og utrolige dejlige væremåde og hendes store evne til hele tiden at forklare processen har jeg nu fået lavet hele min mund og tænder og det har været den bedste oplevelse i mit liv og jeg nu for første gang i 15 år kan smile og ikke være flov over mine tænder tusind tak zoya fordi du har været med til at opfylde en af mine størreste drømme du er virkelig bare den bedste tandlæge jeg har haft og vil altid beholde dig som tandlæge og kan kun på det stærkeste anbefale zoya til alle med dårlige tænder og tandlæge skræk hun er er helt igennem fantastisk

13. marts 2023

Hej Stefan,
Tusind tak for din meget positive anmeldelse til Zoya. Vi er meget glade for at læse om dit forløb og om den forskel, det har gjort for dig. Jeg vil straks give dine flotte ord videre til Zoya, så hun ved, hvilken forskel hun har gjort for dig.

Du må ud og smile til verden :-)
Igen tak fordi du delte din oplevelse.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Har været patient hos tandlæge Uffe Sørensen i Nakskov i over 10 år. Topprofessionel og sympatisk. Møder patienten i øjenhøjde, med overskud.
Det samme kan siges om samtlige klinikassistenter.
Fem stjerner.

1. marts 2023

Hej Dennis,
Tak for din anmeldelse både her og på Google. Det sætter vi meget stor pris på. Det betyder meget for os, at du er glad for at komme hos os.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

der blev lyttet til mig…

der blev lyttet til min oplevelse før og nu.
Jeg havde det godt efterfølgende, det meste af mit problem blev klaret for nu.

5. februar 2023

Hej Ellis,
Hvor er det dejligt at høre. Det glæder os, at du følte dig hørt og fik taget hånd om dit problem.

God og fin behandling

God og fin behandling, men kunne godt have ønsket mig lidt mere orientering, med hensyn til undersøgelsen af mine tænder.

2. februar 2023

Hej Erik,
Tak for dine fire stjerner, selvom vi selvfølgelig gerne ville have haft fem stjerner. Vi er er glade for, du havde en fin behandling, men vi er også meget glade for, at du nævner, at du gerne så lidt mere orientering undervejs. Det tager vi til os, og kun på den måde kan vi blive bedre.

Tak, og god aften til dig.

Godt præcist arbejde

Godt præcist arbejde
God vejledning om bedøvelse

6. februar 2023

Hej Agnete,
Tak for dine fem stjerner til teamet i Nakskov. Det glæder os, at du følte dig velinformeret og oplevede en god behandling.

kan anbefales

ingen ventetid, venligt og kompetent personale

6. december 2022

Hej Mai,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at læse, at du havde en god oplevelse på klinikken.

Rigtig god dag til dig,

God og venlig behandling

God og venlig behandling, har tillid til deres arbejde.

20. december 2022

Hej Mads,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du føler dig i trygge hænder hos os.

Vi ønsker dig et rigtig godt nytår.

Rigtig god tandlægepraksis

Jeg har haft den samme tandlæge gennem 15 år. Alle ansatte på klinikken er altid søde, hjælpsomme og forstående. F.eks. ved tidsbestilling hvor de forsøger at matche tider, også uden at lyde irriterede ,0). Jeg havde virkelig svært ved at gå til tandlæge da jeg startede hos Uffe i tidernes morgen. I dag er det ok, også selv om jeg bliver ramt af ubehag ved at skulle til tandlæge. Der bliver aldrig stillet spørgsmål ved det der er vigtigt for mig som patient, bedøvelse, øjenkontakt, at der tales om behandlingen, alternativer osv. Jeg har senest lært at være ved andre af tandlægerne i klinikken. Jeg ønsker på ingen måde at skifte praksis, for jeg føler mig tryg og passet på hos Oris tandlægerne i Nakskov

20. december 2022

Kære Monika,
Først og fremmest tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse og pæne ord om personalet i Nakaskov. Det glæder os at læse, at du føler dig godt taget imod, lyttet til og ikke mindst i trygge hænder.

Vi ønsker dig et rigtig godt nytår.

God modtagelse

God modtagelse. Høflige tandlæger og plejer, som optræder professionelle og kompeten. Kommer der gerne igen da jeg føler mig tryg og i gode hænder👍

21. december 2022

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at skrive om dit besøg på klinikken. Vi er meget glade for at du føler dig i gode hænder hos os.

Vi glæder os til at se dig på klinikken igen og ønsker dig et godt nytår.

Mvh. Kathrine /ORIS Tandlægerne

Vis anmeldelser på alle sprog. (61 anmeldelser)