Zoya El-Naggar er en fantastisk, dygtig og behagelig tandlæge (“hård”, men retfærdig) og resten af personalet deroppe, er helt fantastiske .. jeg har følt mig i trygge hænder fra dag 1 .. og nu med... Se mere
Overvandt min tandlægeskræk og fik langt om længe foretaget en større tandreparation Det var ikke lykkes uden Zoya El-naggar Blev fra første besøg i klinikken mødt af en meget professionel og o... Se mere
Jeg har simpelthen fået den absolut bedste behandling hos Oris Tandlægerne - Nakskov af søde Zoya. Ikke på et eneste tidspunkt følte jeg mig utilpas eller nervøs, trods min tandlægeskræk. Tak, for... Se mere
Har tandlæge skræk, og synes det er det mest grænseoverskridende at skulle lade nogen kigge mig i munden, osv. er glad for Zoya hos ORIS tandlægen i Nakskov. Hun er dygtig og gør hvad hun kan får... Se mere
Søndergade 42, 3., 4900, Nakskov, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Meget fin behandling og alle meget venlige og rare intet at klage over

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Tryghed på klinikken, hvor tandlægen var med til at skabe den ro og gode stemning ved behandlingen

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Ingen ventetid. Hyggelig atmosfære og god behandling.
Har benyttet klinikken i mere end 25 år.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Virkelig en dejlig oplevelse at komme til tandlægen her. Altid sødt og imødekommende personale, samtidig med at fagligheden er i orden og man bliver godt informeret.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Altid super god behandling hos Uffe Sørensen, Nakskov!

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Der er tid til dig, og fortæller altid hvad der laves, inden de går i gang

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Tak, for nogle varme og venlige oplevelser.
Spørg efter Zoya, hvis I skal forbi en tur.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Der er lidt for lang ventetid til skadebehandlinger uden tandpine, men de har også meget travlt.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Jeg er helt tilfreds med både min tandlæge og min tandplejer. Der er også god betjening i skranken.

Besvarelse fra ORIS Tandlægerne - Nakskov
Dejligt og trygt at komme ind til en tandlæge, som jeg har haft de sidste 15 år. Altid god behandling af både tandlæge og det øvrige personale