Opdatering af sagen med Original Sound Fik en mail for 3 uger siden, at jeg kunne få et par nye på garantien. Intet er sket, intet efterfølgende svar. Har været i direkte kontakt med Jaybird so... Se mere
Opdateret anmeldelse; Da jeg endelig fik svar fra Original Sound var det super fin service, dog ærgerligt det var svært at komme igennem til dem. Måtte desværre annullere min ordre, da den ikke kom f... Se mere
Fantastisk produkt og hurtig levering! Da de var de eneste der solgte mine hovedtelefoner, havde jeg ikke noget valg, men efter købet (og levering 3 dage senere), kan jeg på ingen måde klage over... Se mere
Originalsound distribuerer markedets bedste høretelefoner med fokus på design, høj funktionalitet og fantastisk lyd! Læs mere på www.originalsound.dk
Bredgade 35.A, 1260, København, Danmark
Opdatering af sagen med Original Sound
Fik en mail for 3 uger siden, at jeg kunne få et par nye på garantien. Intet er sket, intet efterfølgende svar. Har været i direkte kontakt med Jaybird som skriver, at det er firmaet der videre sælger deres produkt, det er ansvarlig for garantien. Venter nu på svar fra forbruger rådet, og håber på at de tager sagen op.
Opdatering 12.02-2018
Ingen kontakt fra Original Sound, usselt utroværdigt firma. Kan intet stille op, lad være med at køb fra dette firma. Garantien er ikke eksisterende.
14.02-2018
Det passer jo ikke. I svarer ikke når man skriver eller ringer, og det er der som jeg kan se flere der har oplevet. Så få sendt en retur label, i har jo min adresse.

Besvarelse fra Originalsound
Vare bestilt 12/12 .. Penge trukket 2 dage efter..
Vare er endnu ikke sendt. Ingen svar på Mail og forsøg på telefonisk kontakt går på telefon svarer.
Ser ud til dette er typisk for dette firma...
Handle derfor KKE med dem !!!
Kim
Varen kom 3 uger efter betaling, og ikke de lovede 1-3 hverdage. De svarede ikke på beskeder, og sendte på intet tidspunkt mail om hvorvidt varen var sendt, som de ellers lovede, og dermed intet track and trace nr. Anbefaler folk at købe andetsteds fra.
Trist oplevelse. Bestilte i sidste uge et par høretelefoner, som var på lager. Levering 1-3 hverdage ifølge hjemmesiden. Jeg sidder nu her 9 dage senere og har fortsat ikke modtaget min vare. Sendte en mail for 4 dage siden, hvor jeg rykkede for varen (ifølge hjemmesiden kan man forvente svar inden fro 2 timer) Fik intet svar. Sendte en mail igen for 2 dage siden. Intet svar. Ringede til dem i dag og fik fat i en venlig medarbejder, der sagde, at der måtte være sket en fejl, da varen stod som leveret i deres system. Jeg spurgte efter et track and trace nummer. Dette kunne han ikke finde. Ej heller svare på om varen var sendt med Post Nord eller GLS. Han ville lige finde en kollega at spørge og lovede så at vende tilbage. Det gjorde han IKKE. Pengene er trukket for en uge siden og jeg har ingen vare. MEGET ALARMERENDE! Uanset hvad der er sket her, er det ikke godt nok !
OPDATERING 7/11 - Jeg hørte aldrig fra kundeservice igen og kunne ikke komme igennem til dem i de efterfølgende dage. Men jeg har nu modtaget varen, 12 dage efter bestilling fra en afsender, som jeg ikke kendte. Hvis man bruger dropshipping som webshop er det som sådan fint nok. Men sørg da lige for at informer kunderne om dette. Det må da også redde jer selv fra nogle triste kundeoplevelser. Jeg er jo tydeligvis ikke den eneste kunde, der har oplevet leveringsproblemer hos jer. Jeg vælger at bibeholde min 2 stjernede anmeldelse fordi Originalsound simpelthen ikke informerer deres kunder ordenligt og ikke vendte tilbage som lovet, da jeg henvendte mig med mit problem. Jeg troede i mange dage, at jeg var blevet snydt. Dette var heldigvis ikke tilfældet, og derfor får i 2 og ikke 1 stjerne.

Besvarelse fra Originalsound
Mine høreøtelefoner kom omkring en uge efter modtaget ordrebekræftelses, hvilket var langt senere end forventet. Derudover var pakken kvast i hjørnerne, så glæden ved modtagelsen var ikke stor. Men Grado-høretelefonerne er vildt gode!
Der gik lidt tid inden jeg fik min vare, men service var i orden og jeg er glad for kvaliteten af den bestilte vare.
Opdateret anmeldelse;
Da jeg endelig fik svar fra Original Sound var det super fin service, dog ærgerligt det var svært at komme igennem til dem. Måtte desværre annullere min ordre, da den ikke kom frem i tide, hvilket selvfølgelig er ærgerligt. Hvis der bliver rettet lidt op på systemet, således man får besked når ordren er sendt ud og man kan tracke den, så kunne jeg godt finde på at bestille hos dem igen. Derudover ville det være behjælpeligt med længere telefontider og besked på hjemmesiden, når der er problemer med telefonen. Deres endelige service trækker super meget op på oplevelsen. Tak!
det har virkelig været en dårlig oplevelse at bestille et par jaybird x3 fra deres hjemmeside - Jeg bestilte dem den 02/08/2017 - modtog ingenting inden for de første 10 dage - blev så informeret om at mit første par var blevet væk hos GLS og de ville sende et nyt par - som jeg så ventede 10 dage på igen, blev til sidst nød til at true med forbrugerklagenævnet - da jeg hverken havde modtaget tracking ID fra hverken nr 1 par eller nr 2.
OG FØRST DER skrev de at de ville refundere mine penge. hvilket jeg nu afventer.
Kalder i dette at "oplyste vi den nye leveringsdato"
"Vi tager os af sagen med GLS, men får i mellemtiden sendt et nyt par afsted til dig. Skulle det første par mod alle forventninger nå frem, bedes du oplyse os om dette og sende det første par tilbage.
Vi sender blot et nyt par for at fremskynde processen for dig, så du ikke skal vente på GLS’ afgørelse.
Vi beklager meget forsinkelsen, men har gjort vores bedste for at løse problemet.
Din nye pakke vil være på vej idag.
Fortsat god dag."

Besvarelse fra Originalsound
Bestilte høretelefoner fra Originalsound d. 9. august. Fik at vide, at jeg ville modtage en e-mail, når pakken bliver sendt. Hørte ikke noget i tre dage og forsøgte at ringe igen og igen, men der var aldrig nogen, der gad tage telefonen. Der skulle gå 8 dage før jeg fik besked fra PostNord om, at jeg skulle hente en pakke - stadig ingen besked fra Originalsound. Ærlig talt synes jeg 8 dage er en meget, meget lang leveringstid uden overhovedet at give besked.
Det hele virkede meget fishy, og jeg følte mig ikke særlig tryg. Er bare glad for ikke at skulle ud i noget retur, for med den kommunikation Originalsound kan præstere, ville de næppe gøre det nemt.
Jeg har købt et par J-Bird X3 på Originalsound. Bestilling forløb smertefri, og varen blev fremsendt inden for den angivne frist. Med andre ord: Et perfekt køb. Tak.
Fantastisk produkt og hurtig levering!
Da de var de eneste der solgte mine hovedtelefoner, havde jeg ikke noget valg, men efter købet (og levering 3 dage senere), kan jeg på ingen måde klage over noget. Kom forsvarligt indpakket med GLS, og ingen problemer. Lækkert udvalg!
Jeg havde købt er par trådløse høretelefoner gennem Original Sound, som desværre gik i stykker. Jeg skrev til dem, og de var lynhurtigt i kontakt med producenten. Jeg fik kort efter besked om at mine høretelefoner ikke blev lavet længere, så jeg kunne i stedet få en nyere version.
På siden står der mindst 3 steder, at fragten er fri - endda står der, at fragten ALTID er fri.
Men det er så løgn!!! - I deres handelsesbetingelser står der pludselig, at man skal købe for min. 450 kr. for at få gratis fragt!!!
Det er ikke i orden, når der står, at der altid er gratis fragt.
Da jeg konfronterede firmaet via mail, svarede de første gang og henviste blot til handelsbetingelser. Da jeg efterfølgende sendte dem 3 screenshots af, at de reklamerer med "altid gratis fragt", så har jeg ikke hørt fra dem mere..!
Ydermere modtog jeg min ordre efter 5 hverdage, selvom der stod 1-3 hverdage! - dette betød noget, da mit køb skulle bruges til en fødselsdag. Og der var ingen årsag til forsinkelsen!!!
Da jeg modtog brevet, var der kun produktet i, ingen fakture, ordreseddel eller lign. - det har jeg aldrig oplevet før, når jeg har handlet på nettet.
Det ENESTE gode var, at jeg trods alt modtog det rette produkt, men det er da absolut SIDSTE gang, at jeg handler der, og jeg vil gøre mit for at forhindre andre i at skulle opleve den dårlige service.
Jeg kan desværre ikke anbefalet dette firma.
Alt gik fint, og de svarede hurtigt på min forespørgsel.
Mine høretelefoner kom desværre ikke frem til tiden inden jul. Måske pga. postvæsenet. Men jeg blev informeret undervejs og har fået et godt produkt.
OPDATERING! (19.12.16):
Jeg har nu modtaget min vare, men noget senere end den forventede leveringsdato og jeg har på intet tidspunkt hørt tilbage fra dem undervejs, på trods af e-mails og telefonopkald. Dette synes jeg er langt mere frustrerende end den længere leveringstid. Jeg ville derfor ikke anbefale andre at benytte Originalsound og jeg kommer aldrig selv til at købe hos dem igen.
(17.12.16):
Jeg bestilte en vare d. 10. december, hvor der burde være 2-3 dages leveringstid, ifølge hjemmesiden. D. 12. december modtog jeg en e-mail om at nu var pakken afsendt. Men på trods af, at der var et felt til et track&trace nummer, var dette ikke påført.
Siden da har jeg, på trods af e-mails og telefonopkald, hvor jeg har spurgt om et t&t nummer eller blot en e.t.a., INTET hørt tilbage.
Det er simpelthen SÅ frustrerende, ikke mindst fordi det er en julegave jeg har bestilt.
Men måske en dårlig anmeldelse fremtvinger en form for reaktion. Jeg er ihvertfald alt andet end imponeret over dette firma og ville på det kraftigste anbefale andre at afholde sig fra at handle her.