Opzeggenbij

Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig. In de mail zit een link verwerkt daar kun je binnen 12 uur opzeggen alleen na een paar uur werkt deze link al niet meer. Communicatie loo... Se mere

Opzeggen ging erg vlot maar ik vind het opzeggen wel erg duur. Dit had ik in eerste instantie niet gezien want anders had ik het waarschijnlijk niet via deze website gedaan.

Ik heb gister een brief gehad per post Dat ik 29,95 moet gaan betalen + 9,00 administratie kosten voor het opzeggen van een lidmaatschap en er staat nergens dat ik daar voor moest betalen Staa... Se mere

Smerige vieze gore oplichters. Bah bah, flink geld betalen om bij Google bovenaan te komen staan als je zoekt op “opzeggen bij” en dus komen alle mensen bij deze frauduleuze website uit. Een bedrijf w... Se mere

Ik ben er ook ingetrapt

Ik ben er ook ingetrapt, het is een heel geraffineerde aanpak die precies langs de rand van de wet loopt. Daarom moet je uitkijken dat jezelf geen misstap begaat.
Je krijgt geen enkel bewijs van opzeggen trouwens. Het lijkt mij misleiding. Hoop dat ze flink aangepakt worden door de rechter. Een misselijk makende manier van geld verdienen met het zetten van een valletje.

2. december 2022

Wat een oplichting..

Wat een oplichting... Uiteraard is het mijn eigen domme schuld niet goed te lezen! maar als je meerdere dingen moet opzeggen is google vaak je beste vriend. Deze keer helaas niet, via google op opzeggenbij.nl terecht gekomen en dat kost mu nu 30 euro... Zeg maar dag tegen je zuur verdiende centjes...

Update: opzeggenbij probeert deze review ook nog eens te verwijderen door telefoonnummers en referentienummer op te vragen. Ik vroeg me al af waarom ze gemiddeld nog z'n hoog cijfer kregen maar ook hier hebben ze dus mooie truckjes voor.. bewijst wederom wat voor oplichters het zijn

1. december 2022

Oplichters

Oplichters. Oude truc. Je denkt dat je de dienst op de normale manier opzegt, maar dan blijkt het via hun te gaan door Google ads en dan kost het 30 euro.. postadres is Amsterdam, maar hij woont in de rijp.. Te vinden op z'n kvk nummers.

1. december 2022

Ik wilde een abonnement bij DPG opzeggen

Ik wilde een abonnement bij DPG opzeggen. Wordt op internet direct doorgestuurd naar opzeggenbij.nl.
Daar proberen op te zeggen. Krijg kort daarop een rekening van € 29.95. Ruim een week later nog niets opgezegd en toen maar rechtstreeks via DPG gedaan wat overigens probleemloos ging. Een paar weken later krijg ik diezelfde rekening maar nu met admin kosten erbij van € 9. Ben er met open ogen ingetrapt. Heb Trustpilot gebruikt voor een review maar de verkeerde site gebruikt namelijk Opzeggen.nl. dat is wel wat anders dan opzeggenbij.nl. alleen de gelijkenis in de naam doet al blijken dat we hier met oplichters te maken hebben. Ik heb betaald maar ik probeer via een mogelijke rechtzaak mijn geld terug te krijgen. Meld ze ook aan bij Consuwijzer. Dit soort bedrijven moet snel uit de markt gehaald worden. Schandalig!

29. oktober 2022

Oplichters

1 ster omdat je niet kunt kiezen, voor 0 sterren.
Oplichters. Je hebt totaal niet in de gaten, dat ze 29,95 vragen voor hun service. Wat niemand zou betalen, als ze dat zouden weten. Want je kunt ook gratis opzeggen. Maar het is totaal niet duidelijk.
Niet doen dus!!!!
En als je er toch bent ingetrapt,, svp melden bij BOOS en\of radar.

30. november 2022

Het opzeggenbij wat zal ik er van maken.

Het opzeggenbij werkt bij hun zelf zeer omslachtig.

Communicatie loopt stroef en duurt lang.
Laat je niet van de wijs brengen betaal niet zo maar iets.

Uiteindelijk is de brief nooit gestuurd en heeft de eigenaar na 4 dagen aangegeven dat mijn aanvraag toch is geannuleerd.

Ergens vind ik het toch jammer, had dit graag willen voorleggen aan de rechter.
Er zit namelijk nergens een check, ik kan bij de buren hun KPN abonnement opzeggen.
Of van een ex.

26. november 2022