Opruimcoach - Rotterdam I OpruimcoachGeske Anmeldelser 5

1. Professionel organisator
  2. Life coach
  3. Psykiatrisk behandling

Skrevet af virksomheden

OpruimcoachGeske ondersteunt particulieren en gezinnen naar een overzichtelijk en praktisch huishouden van A tot Z. Tevens Begeleidt Geske mensen met stress of een (dreigende) burn-out, die grip willen krijgen op hun taken, tijd, planning en energie. Ook biedt zij begeleiding bij het organiseren en structuren van uw financiën en administratie! Heeft u hulp in uw gezin nodig bij opvoeding, autisme of ADHD? Geske helpt u met liefde en passie om orde, structuur en overzicht te verkrijgen, zodat u weer kan genieten van het leven en van elkaar natuurlijk! Het kan echt! LIFESTYLE Eén van de specialismen van Geske is het adviseren bij woning inrichting en kleding style op een goedkope duurzame manier. Daarbij kun je denken aan een kleur-& styleadvies op maat, de ruimtes in huis optimaal benutten en leren combineren met kleding uit je eigen kledingkast.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Toppertje

Ik vindt het prettig een steuntje in de rug te hebben en een persoonlijk praatje..het is echt een topper als het gaat om het doen vanuit jouw oogpunt , super leuke ervaring..vr gr Suzanne

21. april 2023

Dankjewel Suzanne!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geske is een echte topper!

Zoals wij niet vaak genoeg kunnen zeggen, is Geske voor ons een echte zegening in ons leven. De manier waarop zij voor je klaarstaat, haarzelf inzet en een luisterend oor bied, daar kunnen veel mensen binnen haar vakgebied nog eens wat van leren. Geen vraag is te veel... Geske luistert, geeft advies en pakt het direct met beide handen aan.

Geske verricht haar werk met zoveel passie en toont alle interesse.
Wij hoeven nooit zelf ergens achteraan te gaan, voordat zij ons al op de hoogte heeft gesteld van de gang van zaken.

Wij zijn meer als tevreden met Geske en willen haar zeker niet kwijt.
Sinds haar komst hebben wij als gezin zoveel sprongen vooruit gemaakt, en kijken vol goede moed naar de toekomst met onze samenwerking.

Geske je bent een TOPPER! <3 Het gevoel voor je werk zit er!

25. februar 2022

Besvarelse fra Opruimcoach - Rotterdam I OpruimcoachGeske

Dankjewel Daniëlle, met plezier!

Overzicht

Ik heb Geske ingehuurd om samen met haar mijn financiën op orde te brengen. Ik hield namelijk altijd een stukje maand over aan het einde van mijn geld 😉. Geske heeft mij het "potjes" systeem geleerd. Er is nu overzicht en rust op dit vlak. Ik weet beter wat er in komt en nog beter wat er uitgaat. Dit geeft zo'n rust. Naar aanleiding hiervan heb ik Geske gevraagd mij te helpen ook orde te stellen in huis. Niet dat het nou zo'n bende was, maar ik wilde graag leren hoe ik zaken efficiënter kon inrichten en aanpakken. Geske is geduldig en oordeelt niet. Zij stelt vooral de juiste vragen waardoor je aan het denken gezet wordt. Het resultaat: een minder vol en beter ingericht huis (ontspullen werkt bevrijdend!) en meer overzicht in administratie e.d. Ik kan Geske aan iedereen aanbevelen die graag meer orde en overzicht in huis en leven wil.

14. februar 2022

Besvarelse fra Opruimcoach - Rotterdam I OpruimcoachGeske

Dankjewel Madelon, wat lief en heel graag gedaan!

Opruimcoach

Sinds een half jaar helpt Geske ons met opruimen. Ivm het autisme van mijn man is het voor hem erg lastig om zich te focussen en door te pakken. Via een PGB kan Geske ingezet worden. Geske weet op een ontspannen, gezellige maar ook doortastende manier met deze problematiek om te gaan. Ze heeft een natuurlijk talent om op een secure manier te werken en is een prettige persoonlijkheid.

3. februar 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.