Geeft een aangename warmte. Misschien wel beter het kleinere model gekocht om het makkelijker bij u te nemen.
Super uitleg !!!!! Heel heel vriendelijk ,mocht allerhande vragen stellen i .v.m.artikel ,niets was hen teveel . En de cuzy is zijn geld meer dan waard in vergelijke met veel andere verwarmende art... Se mere
Nooit gedacht dat ik zo aan het warmtekussentje van Opoggi zou gehecht zijn! Het effect is verbluffend! Het geeft me niet alleen een deugddoend relaxerend gevoel, maar ook een veilig gevoel, dankzi... Se mere
Opoggi® — Premium heating cushions, unlike any other. Tranform your own cushion into a heated cushion with the HeatPad or go for the all-in-one supersoft HeatCushion
Nelson Mandelaplein 2, 8500, Kortrijk, Belgien
- hello@opoggi.com
- opoggi.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Cuzy = warmte zowel letterlijk als figuurlijk
De gelijkmatig verdeelde zachte warmte is zo aangenaam. Onmisbaar bij een druilerige, natte of koude avond. Jou nestelen in de zetel met een cuzy staat gelijk voor gezelligheid.

Zeer tevreden!
Goede service, duidelijke communicatie en instructies, kwalitatief product

Absolute aanrader!
Super aankoop! Heel eenvoudig in gebruik, aangename warmte en zo handig om overal mee naartoe te nemen. Ideaal voor de zere rugjes en/of om gezellig op te warmen. Hier bestellen we ze alvast bij voor onder de kerstboom. Ideaal eindejaarsgeschenk!

Eenvoudig in gebruik
Eenvoudig in gebruik. Gezellige warmte. Ideaal voor eindejaars geschenk.

Persoonlijke touch. Tof product
Persoonlijke touch met een innovatief product. Ideaal kerstcadeau

Besvarelse fra Opoggi
Moeder ga stiff content zin met haar…
Moeder ga stiff content zin met haar kerstcadeau

Absolute aanrader!
Vlotte bestelling en vooral een heel duidelijke website met alle nodige informatie die je nodig hebt. Heel tevreden! Aangename warmte en ik kan heel eenvoudig switchen tussen verschillende type kussens. De batterij is ook zeer gemakkelijk qua gebruik en lijkt mij van uitstekende kwaliteit. Ik had nog een extra vraag gesteld over de ingeschatte levertermijn en ik kreeg quasi meteen een antwoord. Topproduct dat innoverend is voor een zeer democratische prijs.