Opladershoppen Anmeldelser 291

2,0

Et fup firma med mange selskaber. Badebassin.dk Pyntys.dk Opladershoppen Coolio.dk Julemandskostyme.dk Måske flere....... Alle selskaber ender det samme sted med dårlige anmelder

Bestilte en Macbook Pro oplader hos opladershoppen til billigere penge og det hele så godt ud, men da jeg havde lavet min bestilling, gik jeg ind og læste anmeldelser og det så skidt ud, frygtede at... Se mere

Jeg plejer at være mere opmærksom på firmaer ved handel på nettet, men desværre ikke denne gang. Firmaet leverer ikke varen på 1-2 dage som de lover, selvom pengene er trukket og svarer heller ikke... Se mere

Jeg købte en magsafe 1 fra Opladershoppen som var defekt. De svarer nu ikke på mine henvendelser om produktets fejl, selvom jeg gentagne gange har forsøgt at at kontakte dem om en ombytning/refunderi... Se mere

2,0

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

KØB IKKE HER

Hvis det er vigtigt at produktet virker, når du modtager det
eller
du ønsker hurtig og kompetent kundeservice,
så køb et andet sted....

Det kostede mig 80 kr at returnere en lader der var defekt ved modtagelsen og så fik jeg bare at vide jeg havde bestilt den forkerte.

De sælger kinakopier, der lever fint op til fordommene ;-(

27. januar 2017

Gennemfører bestilling trods annullering - svarer ikke på henvendelse

Bestilte batteri. Skulle ikke bruge det alligevel. Annullerede ordren 30 minutter senere pr. mail til kundeservice, som angivet.

Modtog ikke noget svar, men er blevet opkrævet betaling og har fået tilsendt vare. Har skrevet til kundeservice om dette, men heller ikke noget svar på det. Har heller ikke modtaget nogen faktura på købet, til trods for at det fremgår på den konto, som jeg oprettede ifm. med bestillingen.

Mere end mystisk, men alligevel ikke bedømt på andre lignende oplevelser.

27. januar 2017

Elendig kvalitet - mistænksom forretningsmodel

ligesom mange andre fik jeg min oplader til tiden, alt spiller - kvalitet er tydeligt ringere end orginal, men hva faen hvad hvis den virker fint?

Det gør den bare ikke, min første oplader stoppede med at virke når den havde ladet i en times tid og blev for varm. Fik som mange andre her, fluks sendt en ny - den holdt ca. 14 dage og så sagde den "puff".

Fik af vide af den ellers flinke kundeservice dame at jeg måtte få pengene tilbage fordi det havde de godt nok ALDRIG oplevet før. Det meget irriterende udmelding, når jeg kan se at stort set alle der har taget sig tid til at skrive her har været ud for det samme. Lad vær med at køb, i risikere at ødelægge jeres computere.

21. januar 2017

Flot Kundeservice

Jeg bestilte en oplader til min søns Lenovo PC i december 2016. Medio januar 2017 går laderen i stykker.
Noget træt af at skulle igennem en masse "bøvl" skriver jeg til opladershoppen en sen aften. Meget kort til efter får jeg en mail, hvor jeg får besked om, at der er lagt en ny ordre til pakning, og de beklager samtidigt at jeg har haft problemer med deres produkt.
Den ny oplader kommer så hurtigt som postvæsenet nu kan levere den, og den gamle oplader kan jeg blot kassere.
Det kan man da kalde for Kunderservice!

21. januar 2017

God service, hurtig levering!

Drøn hurtig levering og god kunde service. Jeg købte en oplader via opladershoppen.dk, da jeg synes 200kr er billigt sluppet! Jeg får dog ikke en bekræftelses email. Hvis dette sker for dig skal du ikke gå i panik (hvilket jeg næsten gjorde), min oplader var på posthuset næste morgen. Det er altså en leveringstids på under 24 timer, hvilket er lidt en sjældenhed efterhånden (i øvrigt fantastisk når computeren er vigtig for hverdagen og udenstrøm!).
Opladeren holder dog op med at virke allerede 2 måneder. senere. Jeg skriver en email til dem, og voila, allerede næste morgen er der er en ny oplader klar til afhentning, da det vurderes at være en fabrikations fejl. Glad kunde her!

19. januar 2017

Grotesk ringe!

Varen gik i stykker efter en uges brug, og jeg har nu brugt den sidste måneds tid på at forsøge at få mine penge tilbage :-(
Kundeservicen er katastrofalt ringe! Man kan kun kontakte dem pr. mail, og der går adskillige dage før man (måske) får svar.
Opladershoppen.dk har tilsyneladende ikke styr på, hvilken oplader der passer til ens computer og giver forkerte oplysninger.
Efter 3 uger venter jeg stadig på at få tilsendt en retur-pakke-label, så jeg kan sende den defekte vare tilbage og få mine penge retur!
ØV ØV ØV!

Tilføjet d. 3/2 2017: Opladershoppen lovede mine penge retur d. 17/1, men de er stadig ikke kommet retur på min konto! Jeg er fanme vred!

17. januar 2017
Opladershoppen-logo

Besvarelse fra Opladershoppen

Hej Helle
Vi beklager mange gange din oplevelse med os
Jeg kan se vores sag har været meget uheldig
da vores samtale med dig desværre har varet alt for lang tid
Over 10 mails har vi sendt til hinanden hver vej. Det er selvfølgelig noget vi bør have lagt mærke til og undret os over.

Nu har vi dog refunderet dig - der går 5 til 10 dage til pengene er på din konto.
Opladeren kan du smide ud så du ikke behøver bruge al den tid på returen efter så meget tid.
mvh Karina

700 kr for et Batteriet der var mere dødt end det 7 år gamle i min mac

Super latterligt firma uden Moral eller service .

KØB IKKE!!!!!!!!!! noget hos dem.

da de slet ikke svare på henvendelser vedrørende deres egen produkter.

og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem da de jo ikke findes og du kan jo starte med at ringe til dem nååååå NEJ der er jo ikke noget nummer.

spar dine penge køb et andet sted.

eller køb mit sprit nye mac batteri som aldrig har kan eller vil kunne bruges til andet end brevvægt.

3. januar 2017

Vil ikke anbefale at købe der

Bestilte en oplader til min pc. Min model stod på listen over dem den passer til, så alt burde være fint.
Modtager en oplader der ikke passer. Skulle så selv sørge for egen regning at sende den retur, og modtager så en ny oplader der er billigere. Efter at have skrevet til dem et par gange uden svar tilbage, skriver Karina derinde fra til sidst at de har tilbageført prisforskellen, hvilket ikke er sket.
Virkelig ringe kundeservice

30. december 2016

Piv ringe kundeservice

Jeg modtog en pakke som ikke stemte overens med det jeg havde bestilt. Jeg skrev en mail til kundeservice, og de har stadig ikke svaret tilbage. Første gang at jeg oplever sådan en oplevelse ved onlinekøb. Fejllevering og total dårlig kunderservice. Jeg vil råde folk til at holde sig væk fra denne side. De lover ikke hvad de skriver, og totalt misvisende billeder på opladerne. Super dårlig kvalitet, halvbrugt oplader... Føj.

27. december 2016

Fin service

Købte en oplader, som dog ikke var den rette model til min computer. ..men det var udelukkende min egen fejl.

Hurtig levering og varen var i fin stand. Dog skulle jeg hente pakken i en pakkeshop istedet for på mit arbejde, som jeg havde betalt ekstra for. Men det var så de forbandede klamme møgsvin hos post Danmark's skyld. Handler normalt aldrig med webshops der bruger post danmark/post nord til at sende pakker. Synd for opladershoppen. ville anbefale de skulle se om de kunne få en aftale med GLS eller lign.

Men overordnet god oplevelse med Opladershoppen.dk. Hurtig ekspedition osv. :-)

19. december 2016

Langsom kommunikation

Vi fik tilsendt den forkerte oplader, som først kom en uge efter bestillingen, hvilket er for langsomt. Kommunikationsformen er meget dårlig og langsom, fordi den er offline. Det har taget over en uge at få dem til at tilkendegive at de vil sende den korrekte oplader. Og vi venter stadig på at modtage den. Det er for langsom service.

17. december 2016

Elendig kundeservice!!

I SKAL ALDRIG KØBE NOGET HOS OPLADERSHOPPEN.DK!!
Det er rent svindel og humbug!
Da jeg skulle bestille min oplader søgte jeg kontakt til dem, og de svarede inden for få minutter og vi havde en fin korrespondence. Da opladeren så gik i stykker kontaktede jeg dem flere gange, og jeg fik kun svar 1 gang, og så stoppede de bare med at besvare mine mails.

15. december 2016

skulle til colombia

skulle med et fly til colombia indenfor 3 dage, og derfor var det vigtigt at finde en virksomhed der kunne leverer en oplader til min MacBook indenfor 1-2 dage.. opladershoppen leverede allerede min ordre dagen efter, så jeg har kun positivt at sige... tak for en god oplevelse.. kan helt klart anbefales

15. december 2016

Svarer ikke på reklamation

Opladeren virker ikke særlig godt og jeg har kontaktet butikken flere gange uden at få den mindste respons.

Tydeligvis ikke styr på kundeservice eller blot klar over dårlige produkter, som de ikke gider gøre noget ved.

12. december 2016

Virkelig imponerende!

Jeg bestilte igår torsdag d. 8/12 en oplader til min pc, da min gamle brændte sammen. Jeg forventede at undvære min pc hele weekenden, men næh nej - opladeren lå klar til afhentning på posthuset i dag fredag d. 9/12 og den fungere suverænt! Hvor er det dejligt med hurtig ekspedition og levering. Ikke mindst her i juletiden :-) Og så var det endda det billigste sted at få fat i en ny oplader! Dejligt :-)

9. december 2016

Er dette din virksomhed?