Opladershoppen Anmeldelser 291

2,0

Et fup firma med mange selskaber. Badebassin.dk Pyntys.dk Opladershoppen Coolio.dk Julemandskostyme.dk Måske flere....... Alle selskaber ender det samme sted med dårlige anmelder

Bestilte en Macbook Pro oplader hos opladershoppen til billigere penge og det hele så godt ud, men da jeg havde lavet min bestilling, gik jeg ind og læste anmeldelser og det så skidt ud, frygtede at... Se mere

Jeg plejer at være mere opmærksom på firmaer ved handel på nettet, men desværre ikke denne gang. Firmaet leverer ikke varen på 1-2 dage som de lover, selvom pengene er trukket og svarer heller ikke... Se mere

Jeg købte en magsafe 1 fra Opladershoppen som var defekt. De svarer nu ikke på mine henvendelser om produktets fejl, selvom jeg gentagne gange har forsøgt at at kontakte dem om en ombytning/refunderi... Se mere

2,0

Under middel

Svindelfirma

Bestilte et batteri på hjemmesiden for en uge siden. Beløbet blev hævet på min konto 3 dage senere. Varen er ikke afsendt, så firmaet har overtrådt regler for E-handel. De svarer ikke på henvendelser.
Desværre havde jeg ikke anmelderserne af firmaet forinden.
Jeg kan kun råde alle til at holde sig langt væk

18. marts 2017

Uacceptabelt

Fuldstændig dårlig service. Jeg har nu i en måned prøvet af få dem til at sende et Returlabel jeg har købt, så jeg kan sende mit produkt tilbage. Det er endnu ikke lykkes endnu, trods jeg har betalt for det og dagligt minder dem om det! Man kan ikke ringe til dem, man kan ingenting. De har gjort alt for at gøre der besværligt at få pengene igen!!

16. marts 2017

Svindelfirma???

Købte en oplader som ikke er blevet sendt, ikke modtaget en faktura, men 288 kr. er trukket på min konto. De svarer ikke på henvendelser på mail og de oplyser jo ikke noget telefon nummer. Er det måden at tjene penge på i Danmark i dag, sådan et firma burde lukkes. Hold jer langt væk!!!!

12. marts 2017

Hold jer langt væk fra dem!

Jeg kan tilslutte mig mange andre: Lad være med at handle hos Opladershoppen! De er flinke nok, så længe man har tænkt sig at købe en vare. Men i tilfælde af en defekt vare, som jeg nu også har oplevet på en oplader til Mac, så lukker de fuldstændig af og svarer ikke på ens henvendelser. Jeg sendte min første af flere mails for over en måned siden og har endnu ikke hørt fra dem. Og de har omhyggeligt sørget for ikke at oplyse noget telefonnummer. Et fuskerfirma, må man vist konkludere.

10. marts 2017

Dårligeste kundeservice jeg har oplevet

Bestiller en Mac oplader, Modtager den forkerte. Sender en mail om hvorfor jeg har modtaget den forkerte. De forklarer de ikke havde flere på lager, så de sendte en som i realiteten er lavet til en 15-17' mac....
Spørger ind til dette via adskillige mails, har stadig ikke fået noget svar. Nu sender jeg den retur.

6. marts 2017

Ingen kontakt muligheder samt defekt produkt

Som så mange andre her inde har jeg været inde og købe en af de billige oplader.
Der gik ikke lang tid før jeg fandt nogle nye og spændende funktioner som jeg i min vildeste fantasi regnede med at en oplader skulle kunne.
Når jeg har min oplader i, virker HDMI/VGA ikke, så min skærm står bare og flimre, samt når jeg har opladeren i, virker min mousepad ikke. Jeg kan ikke høre musik mens den sidder i, da opladeren går ind og forstyrre så meget at det giver tinnitus.
Den holdte præcist i 3 måneder før dagen hvor jeg sad på mit studie og brugte min oplader, som så ud af det blå pludselig springer og den slår gnister overalt! Der var kaos, men der skete ikke andet end at opladeren smeltede. Jeg skriver selvfølgeligt til Opladershoppens kundeservice men får intet svar. Jeg sendte en mail omkring forestående d. 20/02/2017 men har stadig ikke fået svar omkring min bytning til en ikke defekt vare.

HOLD JER VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE OG ISÆR DERES IKKE HOLDBARE PRODUKTER !!!!!

6. marts 2017

Snyltere og bedragere.

Vil ikke anbefale nogen at bestille gennem denne side.
Jeg købte en oplader, som ikke passede til min model. De trak pengene for 3 istedet, og sendte mig 3 stk.
Efter at jeg kontakter dem og siger at jeg vil levere dem tilbage og have mine penge igen, så dropper de ALT kontakt. Lad jer ikke snyde af "Karina" ellers venlige service så længe man køber af dem, de er kun venlige så længe de kan lugte penge.

Jeg vil anbefale alle at gøre som mig, og lave en insigelse hos deres bank. Jeg har fået mine penge tilbage af banken, og de kører sagen videre. Jo flere der får meldt det, jo større en sag bliver det, og forhåbentligt bliver dette firma lukket ned, og får den straf de fortjener.

3. marts 2017

Skøn service og kommunikation

Jeg var i den uheldige situation at jeg, i første omgang, fik tilsendt en oplader der var defekt. Ærgerligt - men det kan ske for enhver.
Det meldte jeg til deres kundesupport, der kiggede på sagen og nu har sørget for at jeg får en ny oplader tilsendt.
Jeg er glad og tilfreds!

28. februar 2017

Elendig kvalitet

Varerne ankommer til tiden.
Dog er deres varer helt i bunden. Macopladeren er falsk og holder ikke længere end 6 måneder. Derfor vil jeg råde folk til ikke, at købe mac opladere på deres hjemmeside.

22. februar 2017

Hjemmesiden er fup og kundeservicen er ikke eksisterende

Jeg bestilte en oplader hos virksomheden den 25. januar, og fik samme dag en mail om at den snart blev pakket og afsendt. På hjemmesiden stod der også, at opladeren var på lager, så der burde ikke være nogen problemer.

Mailen om pak og forsendelse viste sig at være komplet løgn, da jeg kunne se på trackingnummeret at der ikke var aktivitet omkring forsendelsen i lang tid efter (hvilket der stadig ikke er).

Den 30. januar - dvs. fem dage efter bestilling, hvor jeg blev lovet levering inden for 1-2 dage, modtager jeg en mail om, at varen er forsinket med mindst en uge, og at jeg kan vælge imellem et beskedent afslag i prisen eller at få pengene retur. Jeg spørger hvor længe varen forventes at være forsinket, men modtager intet svar.

På grund af de fortsat udeblevne svar, svarer jeg den 8. februar igen virksomheden på dens mail med tilbud om pengene tilbage, og beder dem tilbageføre beløbet.

Der er nu gået 14 dage siden jeg sidst hørte fra firmaet, 6 dage siden min tidligere mail, og i morgen tre uger siden jeg bestilte en vare, der var angivet som "på lager" på deres hjemmeside.

Det er den i øvrigt stadig.

14. februar 2017

Deres opladere stopper med at virke - og svarer ikke på mails.

I oktober skrev jeg en mail til Opladershoppen, hvor jeg ville reklamere over en oplader, jeg havde købt året inden. Jeg får besked om, at jeg skal indsende en masse ubrugelige oplysninger om min computer (selvom jeg oplyser ordrenummer og indsender den oplader som ikke virker - sikkert bare for at få mig til at opgive klagen). Jeg bliver ved med at skrive og halvanden måneds tid efter skriver de, at de endelig har fået oplysninger nok og vil sende opladeren. De lover den sendt flere gange efter mine utallige henvendelser, og undskylder med der er sket fejl i systemet hver gang... Vi skriver nu 7. februar 2017, og jeg har stadig ikke modtaget nogen ny oplader. Køber der aldrig igen.

7. februar 2017

Fik ikke alle varer og ingen svar på support

Update til understående.

Efter at have skrevet review, blev jeg kontaktet.
Jeg fik så at vide, at den anden lader er på vej.
Har stadig en smule dårlig oplevelse da:
1. Der ikke er en kontakt formular, men godt gemt i en lang tekst, en email i tekst, ikke en gang som mailto href.
2. Der var ingen information i forløbet om at den anden var på vej.

Jeg bestilte 2 ladere, men fik kun den ene leveret selv om jeg har betalt for begge.
Jeg skriver til dem for at høre hvad status er på den anden lader men har ikke fået svar flere dage senere.
Er med al sansynlighed blevet snydt for den anden :-(

Jeg vil gerne anbefale andre IKKE at handle der.

2. februar 2017

Produkter der ikke virker. Spild af tid.

Jeg købte en magsafe2 85w oplader d. 12 nov - levering loves i løbet af én til to dage.
Jeg modtager opladeren d. 23 november. Den 30. december stopper min oplader med at virke. D. 7 januar modtager jeg uden problemer en ny oplader - den stopper med at virke efter fem minutters brug. 11 januar lover de mig at sende en returlabels så jeg kan sende dem tilbage. 20 januar har jeg ikke modtaget returlabels og jeg loves at jeg får mine penge retur. idag er det den 31 januar og jeg ikke fået mine penge retur og de er stoppet med at svare på mine mails.

31. januar 2017

Kundeservicen er katastrofalt ringe!

Jeg står og akut skal bruge en oplader under min SRP skive periode...
Da jeg får tilsendt den forkerte oplader (som ikke passer til min mac zZz) Forklarer jeg dem over Mail, vigtigheden i en hurtig ombytning... Men da man kun kan kontakte dem pr. mail, og der går adskillige dage før man (måske) får svar, har jeg været nødt til at låne opladere af forskellige bekendte...
Opladershoppen.dk har tilsyneladende ikke styr på, hvilken oplader der passer til ens computer og giver forkerte oplysninger.
Efter 2 uger har jeg stadig ikke fået svar.
Derudover var returomkostningerne også på min regning...

28. januar 2017

Er dette din virksomhed?