Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van OOQE naar aanleiding van een defect aan mijn Smartwatch welke ik bij ze gekocht heb. Binnen 2 dagen probleem opgelost. Top behandeling van hun kant.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Onlangs heb ik 2 speakers van Ooqe type Pro S9 gekocht. Twee hele mooie draadloze speakers met een geweldig geluid. Volgens de beschrijving zouden de speakers eenvoudig te koppelen zijn maar dat lukte... Se mere
Het bandje van mijn Pro 8 was kapot. Ik informeerde via mail hoe en waar ik een nieuw kon kopen en tot mijn verrassing kreeg ik , na het doorsturen van mijn aankoopfactuur, gratis een nieuw bandje toe... Se mere
Nadat mijn linker oordopje niet meer functioneerde heb ik contact gezocht met OOQE om te vragen hoe dit probleem opgelost kan worden. De door OOQE aangeleverde suggesties heb ik uitgevoerd, alle zonde... Se mere
Har besvaret 28 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede klantenservice van Alex en fijne oortjes
Goede klantenservice van Alex! Helaas was een van mijn oortjes binnen 2 maanden kapot, maar na contact op te hebben genomen met de klantenservice, kreeg ik supersnel nieuwe oortjes thuisgestuurd. De oortjes zijn fijn en werken goed! De besturing van de oortjes is erg gevoelig, dus daar moest ik even aan wennen.
Goede watch, professionele service
Na een klein defect aan de behuizing de klantendienst gecontacteerd en deze hebben me snel geholpen en ze sturen een nieuwe smartwatch op. Over de smartwatch zelf ben ik heel tevreden, de functies die geadverteerd worden, functioneren ook effectief.
Ik heb een probleem met mijn smart…
Ik heb een probleem met mijn smart watch. Contact opgenomen met de firma, nog dezelfde dag een reactie. Dezelfde dag nog alles via email aangekregen om de smart watch kosteloos terug te sturen met duidelijke instructies. Dit is een firma, die zeer snel handelt en waarvan de medewerker Alex zeer attent, behulpzaam en vriendelijk is. Een firma waarmee het aangenaam is om te handelen.
Watch cs pro fijne horloge welke ik…
Watch cs pro fijne horloge welke ik zelfs snachts niet af hoef te doen, wat voor mij al heel wat is. Voel hem nauwelijks. Ook functies precies wat ik wilde.
Klanten contact is super, had een vraag en deze werd binnen 1 dag beantwoord. Fantastisch geholpen
Keurige service!
Nadat mijn product door omstandigheden buiten OOQE, niet was geleverd, ben ik ontzettend goed geholpen door Alex van de klantenservice. Hij stond mij per mail keurig te woord en reageerde altijd binnen maximaal een dag. Stelde meteen gerust dat het probleem zou worden opgelost en binnen 5 dagen had ik het product alsnog binnen. Keurige service!!
Ik had een probleempje met de knop van…
Ik had een probleempje met de knop van mijn smartwatch 8 pro, gemaild een snelle reactie terug gehad en een nieuwe toegestuurd gekregen. Zo hoort service en ook zeer tevreden met de horloge met een lange accu duur.
Had een foute kleur bandje voor mijn …
Had een foute kleur bandje voor mijn watch 8 besteld. Hiervan melding gemaakt en na kontakt gratis de goede kleur opgestuurd. Foute bandje mocht ik houden. Super opgelost.
Snelle oplossing bij defect aan laadkabel.
Had een probleem met het opladen van mijn watch. Na contact met Alex te hebben genomen werd mij 2 dagen later een nieuwe oplaadkabel opgestuurd want het probleem lag duidelijk daar. Zeer vlotte en snelle afhandeling. Bedankt
Snelle klantenservice, matige telefoon
De weersweergave van mijn 8 pro deed het plotseling niet meer. Klantenservice heeft mij de goede kant uitgestuurd. Niet helemaal, de oplossing bleek eenvoudiger dan voorgesteld (zoals ik zelf heb uitgevonden). Wel een snelle reactie op mijn vraag. Maar er is weer een ander probleem... Mijn bloeddruk van het homescreen geeft aan: 392. M.a.w.: ik ben dood. Okay, € 50,- dan kun je niet de hoogste eisen stellen. Na jaren van meting van mijn huisarts geven juist aan dat ik een hele lage bloeddruk heb. Wat heb je hieraan? Nieuwe update (6 uur later): nog steeds dood. Mijn bloeddruk is nu: 2.
Super snel antwoord op garantie vraag
Smartwatch Pro 7 – OOQE Zeer snel antwoord op de gestelde vragen. Onmiddellijk positieve actie om het euvel (smartwatch kon niet meer opgeladen worden) te herstellen door de levering van een nieuwe oplaadkabel.
De zending was in eerste instantie…
De zending was in eerste instantie bezorgd volgens post.nl maar nooit aangekomen, daardoor contact gezocht meteen reactie gekregen en vervolgens probleem keurig netjes opgelost
De bestelling van een powerbank
De bestelling van een powerbank verliep heel vlot alleen hij werkte niet goed.
Het probleem terug gekoppeld naar Alex van ooqe.
Die heeft mij daarbij enorm goed geholpen wat resulteerde dat er een nieuw apparaat is toegestuurd.
Het heeft een paar weekjes geduurd maar het is mooi dat als er een probleem is het keurig wordt opgelost.
Groeten Ruud
UITSTEKEND PRODUCTEN EN KLANTENSERVICE
Ik had nooit van OOQE gehoord en las er bij toeval over.
Ook vanwege de goede recensies ben ik het eens gaan uitproberen.
Ik heb er inmiddels al verschillende producten gekocht, zoals een koptelefoon en verschillende smartwatches.
Die vond ik zo goed dat ik verschillende keren de nieuwe versie aanschafte.
De oude gaf ik dan weg aan vrienden of bekenden, die nog geen smartwatch hadden.
Ik maakte hen er blij mee en het is natuurlijk ook een goede reclame.
Over de klantenservice kan ik alleen maar lovend zijn.
Je krijgt supersnel antwoord en zelfs op zondag.
Daarom is OOQE een uitzondering dat ze ook ‘s-avonds laat en in het weekend service geven.
Ik heb regelmatig vragen gesteld over de producten omdat de handleiding niet altijd duidelijk was voor mij.
De antwoorden kwamen altijd heel snel, waren heel vriendelijk en speciaal dank ik Alex, die de indruk wekte alsof hij als excellente serviceprovider altijd aan het werk was; overdag, ’s-avonds laat en op zondag ☺️
Voor mij is OOQE ook een toonvoorbeeld van hoe de klantenservice van bedrijven zou moeten opereren.
Vriendelijk
Ik kon de soundbar van OOQE niet koppelen aan de tv. Onze mail daarover werd snel beantwoord. We kregen waardevolle tips van Alex. Helaas bleek dat de aansluitingen op onze tv kapot zijn. Daarom heb ik de soundbar retour gestuurd. Ook dat proces werd snel en klantvriendelijk opgepakt. Complimenten daarvoor.
Heel snelle respons
Heel snelle respons , vriendelijk, en behulpzaam.
Bedankt Alex top kerel
Wij wonnen via vakantie veilimgen een horloge. Helaas raakte deze bij de post verloren, en kwam deze dus nooit aan.
Na contact te hebben gehad met ooqe stuurde zij een nieuw horloge op. Het horloge was een kerst kadotje voor mijn jongere broertje. We hebben het horloge nog niet gebruikt daar hij gister aan gekomen is, en mijn broertje helaas niet dichtbij woont, maar aan de service van ooqe ligt het sowieso niet. Wij zijn enorm blij met deze service.
Nogmaals enorm bedankt!
Had problemen met het scherm van mijn…
Had problemen met het scherm van mijn OOQE Watch CS Pro. Viel net buiten de garantie, maar er word mij een nieuwe toegestuurd. De mailtjes worden ook snel en netjes afgehandeld.
Snelle respons
Een smart Watch voor een zeer lage prijs aangeschaft. Een probleem met een functie gemeld en tot mij verbazing de volgende dag een uitgebreide mail van Alex met de informatie om het probleem op te lossen.
Uitstekende klantenservice
Hele leuke producten voor een heel redelijke prijs en een uitstekende klantenservice. Mijn bestelling (horloge voor mijn zwager) stond in de post.nl app als zijnde bezorgd maar wij hadden niets ontvangen. Niet een hele vreemde melding van post.nl (ga er maar niet vanuit dat die meldingen kloppen) maar in de periode voor de kerst best lastig als je zwager niet in Nederland woont en wij een week later wel zijn kant opgingen. Probleem uitgelegd aan Alex en hij stuurde heel snel een nieuw horloge op dat we gelukkig op tijd ontvingen. Wij blij en mijn zwager ook met zijn nieuwe horloge! Nogmaals mijn dank voor de goede service, Alex!
Zeer goede ervaring met OOQE
Zeer goede ervaring met OOQE. Van mijn oordopjes die ik net een jaar in mijn bezit had, was het rechteroortje stuk, er kwam nog maar voor 10% volume uit t.a.v. het linkeroortje. Na defect te hebben gemeld, werd er in zeer korte tijd (zelfs in periode tussen kerst en nieuwjaar) gereageerd. Via medewerker Alex kreeg ik diverse tips / oplossingen aangedragen om euvel te verhelpen. Helaas werkten deze niet. Daar mijn oortjes in 2024 net voor kerst gekochte waren en in 2025 het tussen kerst en nieuwjaar begaven en de garantieperiode net verstreken was, heeft OOQE uit coulance toch een set nieuwe toegestuurd.
Kort samengevat zeer tevreden met de afwikkeling van de klacht. Vriendelijk en snel te woord gestaan door medewerker Alex, dit verdient een pluim. Chapeau, ga zo door in 22026.
P.s. kwaliteit en sound/ geluid van de oordopjes OOQE FIT PRO is overigens uitstekend en zeker aan te bevelen en dat voor een goede prijs.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.