Op oudejaarsavond heeft hij ondanks een overvolle agenda de verstopping vakkundig opgelost. Dikke pluim! Doet wat hij beloofd, een aanrader.
Heb zelf gelukkig niet dagelijks loodgieters over de vloer maar denk dat deze man niet duur is, vond de kosten in elk geval reuze meevallen.
Had last van een verstopte afvoer. Formulier ingevuld en werd kort erna gebeld. Afspraak gemaakt voor de middag en alles werd meteen opgelost.
Betrouwbare loodgieter! Zijn hier geweest voor het verhelpen ven een afvoer die flink verstopt zat, toch had hij zo opgelost. Netjes gedaan :)
Ontstoppingsbedrijf Eindhoven is uw betrouwbare partner voor alle ontstoppings- en loodgieterswerkzaamheden in en rondom Eindhoven. Met jarenlange ervaring in de branche staan wij garant voor snelle, efficiënte en duurzame oplossingen voor uw problemen met afvoeren, rioleringen, lekkages en meer. Ons team van vakkundige loodgieters is 24/7 beschikbaar om u te voorzien van de beste service, of het nu gaat om een spoedgeval of regulier onderhoud. Wij begrijpen hoe hinderlijk en potentieel schadelijk verstoppingen kunnen zijn voor uw woning of bedrijfspand. Daarom zetten we altijd een stap extra om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, met minimale overlast. Onze geavanceerde technieken en moderne apparatuur stellen ons in staat om elk probleem doeltreffend aan te pakken, van eenvoudige verstoppingen tot complexe rioleringsproblemen. Bij Ontstoppingsbedrijf Eindhoven streven we naar 100% klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en bieden transparante, eerlijke prijzen zonder verborgen kosten. Onze professionals zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar zijn ook vriendelijk en behulpzaam, zodat u zich op uw gemak voelt tijdens het gehele proces. Kies voor Ontstoppingsbedrijf Eindhoven voor een snelle, betrouwbare en professionele loodgieterservice. Laat ons uw problemen oplossen zodat u zich weer kunt richten op de dingen die er echt toe doen.
Flight Forum 40, 5657 DB , Eindhoven, Noord Brabant, Holland
- +31403690457
- contact@ontstoppingsbedrijfeindhoven.net
- ontstoppingsbedrijfeindhoven.net
Vriendelijke service
was netjes en vriendelijk tegelijk professioneel gedaan dus tevreden met resultaat
ze legde rustig uit wat er in water zit
afgelopen week nog bericht gehad of…
afgelopen week nog bericht gehad of alles goed was echt fijne service achteraf
De planning werd aangepast zodat het…
De planning werd aangepast zodat het dutje niet werd verstoof.
Hij nam de tijd om alle standen door te…
Hij nam de tijd om alle standen door te lopen en legde uit wat belangrijk is voor ons watergebruik.
De Ketel Liep Eerst
De ketel liep eerst raar maar na zijn aanpassing van de druk was dat meten opgelost
savonds geen gebonk meer in de muur wat…
savonds geen gebonk meer in de muur wat een rust
Een fijne oudejaarsavond
opa stond bij achterdeur en zei vroeger…
opa stond bij achterdeur en zei vroeger deed ik dat zelf maar nooit zo goed als hij nu deed
ze liet schema achter met pijlen enzo …
ze liet schema achter met pijlen enzo beetje chaotisch maar ik snapte t
ik dacht dat het van de douche kwam…
ik dacht dat het van de douche kwam maar ze wezen direct het lek onder de vloer aan
bij ons in de keuken klonk steeds een…
bij ons in de keuken klonk steeds een knal in de leiding, nu stil na z'n bezoek
m'n dochter werd ziek dus ik moest…
m'n dochter werd ziek dus ik moest annuleren, hij snapte het en we planden direct een nieuwe afspraak in voor de week erop
uit eigen dorp
uit eigen dorp, was er binnen no time, geen gedoe met reiskosten of vertraging
nette afwerking ook op plekken waar je…
nette afwerking ook op plekken waar je amper bij kunt, echt vakwerk
super goedkoop en me verstopping was zo…
super goedkoop en me verstopping was zo opgelost nadat ik ze toevallig vond online