Se, hvad kunderne siger
De Visser en zijn team leveren goed werk. Het is een prachtige badkamer geworden. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, overlegd en uitgelegd hoe het wordt uitgevoerd. Ook goed advies hoe het ontwerp... Se mere
Vriendelijk bedrijf maar qua kunde op een aantal vlakken niet echt top. te veel slordig heden, kranen niet goed aan gesloten en niet goed gemonteerd.
Voor het plaatsen van een nieuwe keuken het leidingwerk laten verleggen door de firma De Visser Installatiebedrijf. Aan de hand van installatietekeningen een snelle en scherpe offerte ontvangen. De we... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Specialist in vloerverwarming. Betrouwbaar en erkend loodgieter en installateur.
Kontaktoplysninger
Achterdorpstraat 10, 3772 BV, Barneveld, Holland
- 033-4550336
- info@devisserinstallatiebedrijf.nl
- devisserinstallatiebedrijf.nl
Dakgoot renovatie
zinken dakgoten laten renoveren door de visser installatiebedrijf. Het zijn echte vakmensen, doen wat ze beloven. Het was niet alleen vervangen maar ook een upgrade van de oorspronkelijk constructie. Geen praatjes maar kwaliteit met nazorg. Vind maar eens goede betrouwbare vakmensen met plezier in hun vak. Aanrader!
Jean
Vriendelijk hardwerkend personeel
Vriendelijk hardwerkend personeel. Voelde me geholpen. Een afspraak maken was lastiger blijkbaar van doorlopende drukte.

Besvarelse fra De Visser Installatiebedrijf
Vriendelijk bedrijf maar qua kunde op…

Vriendelijk, vakkundig en snel
Het is tegenwoordig lastig om een betrouwbare loodgieter te vinden, maar De Visser Installatiebedrijf heeft mijn vertrouwen in de mensheid goed gedaan. Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen!

Besvarelse fra De Visser Installatiebedrijf
Uitstekend geholpen bij de wateroverlast
Uitstekend geholpen bij de wateroverlast alles is naar tevredenheid oplost

Topservice!
Al een tijdje waren we opzoek naar een bedrijf om vloerverwarming te installeren. Uiteindelijk kwamen we uit op de website van De Visser Installatiebedrijf.
Via de website hebben we een offerte opgevraagd en binnen 48h hadden we de offerte in onze email inbox. Na akkoord gegeven was de afspraak snel gemaakt.
Vooraf zagen we er tegenop, de overlast etc. Maar de duidelijke communicatie vooraf en de kundige medewerkers hebben ervoor gezorgd dat het achteraf erg meeviel en we nu heerlijk kunnen genieten van comfort.
Zeker een bedrijf om aan te raden!

Prachtige badkamer
Er wordt duidelijk gecommuniceerd, overlegd en uitgelegd hoe het wordt uitgevoerd. Ook goed advies hoe het ontwerp beter aangepast kon worden.
Een extra compliment voor de tegelzetter, hij heeft ook heel mooi werk geleverd. Top!
Vakkundig en top service
De mannen van De Visser leveren snel en vakkundig werk met een zeer goede service. Ik heb ze nu al meermaal geraadpleegd voor diverse installatietechnische problemen en het is nooit tegengevallen. Zeker aan te raden!
Super snel en levert goed werk!
Eindelijk iemand van niet kletsen maar…
Eindelijk iemand van niet kletsen maar aanpakken!!
Jaren lang problemen in de badkamer. Na de zoveelste eindelijk keurig opgelost. Problemen zijn nooit meer terug gekomen.
En de boel een stuk netter achtergelaten dan de voorgangers.
Vanuit mijn persoonlijke ervaring zeker een aanrader!! 👍🏼
Vakkundig!
Snel en vriendelijk, goed advies en werk zeer netjes opgeleverd. Complimenten!
Snel en vakkundig
Probleem met de afvoer in de badkamer, snel en vakkundig opgelost!
Goeie gasten
Goeie gasten - afspraak is afspraak. Werken netjes en laten de boel schoon achter
Snelle actie!
De visser installatie heeft bij ons de ketel vervangen, duidelijke communicatie en snel gerealiseerd!
Prettig contact en goed advies gekregen…
Prettig contact en goed advies gekregen en komen gemaakte afspraken na!
Læs mere om andre typer anmeldelser.