Spam/phishing der kun er ude på at…
Spam/phishing der kun er ude på at snyde dig.
Hvordan de har fået adgang til at sende SMS igennem PostNords system er vildt nok.
Slet alt fra dem uden at deltage
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Spam/phishing der kun er ude på at snyde dig.
Slet alt fra dem uden at deltage
Det er ren SNYD
PostNord har slot ikke noget at gøre med hjemmesiden nede
postnord.dk.yourupdates.online
Meget professionel 'fishing' SMS fra PostNord :) hvor man bliver send først til undersøgelsesskema og så bliver man bedt om at angive kontooplysninger. Det burde meldes meldes til politiet.
FUP. Tak til alle jer som meldte advarsler til TrustPilot. SMSen om at jeg havde "vundet" og kunne købe en Samsung 9 for 13.99kr kom virkelig fra PostNord, de er blevet hacket. Jeg kom lige herhen for at tjekke, før jeg sendte mine oplysninger. Det er nemt at afvise når det er et ukendt nummer, men når det klart er et PostNord nummer er det nemmere at ryge i fælden. Close shave.
Jeg har også lige vundet en iPhone men undrede mig over at skulle oplyse mine kortoplysninger så jeg tjekkede lige onlinewin før jeg gik videre HELDIGVIS
Nu er jeg pludselig glad for min gamle telefon igen 😉
Pas på det er fup svindlere det hele står på BT de har taget Elgiganten navn og skriver at man. Har vundet en Samsung Galaxy S9 til 13.99 kr det er det rene fup de stjæler dine kontooplysninger...
Hold jer væk fra denne side, da de kun vil have dine kortoplysninger.
Ja, det er for godt til at være sandt.
Lige meget hvor ,mange gange man skraver så vinder man en telefon, har skrabt 20 gange nu, og har vundet alle gangene :) men mine oplysninger får de ikke
Så meget fake. De misbruger coop ved at lave skrabelod i deres navn. Vinder en iPhone og du bliver smækket ind på onlinewinclub som intet har med coop at gøre. Har snakket med dem. Disse to gode anmeldelser er sku for at få nogle til at hoppe i fælden efter en dårlig anmeldelse.
jeg vandt en iphone x til 13.99 og den kom til min adresse og jeg er mega glad for den :D:D:D:D:D:D:D
Virkelig god og oprigtig side. Kan klart anbefales, jeg modtog min iPhone Xs, selvom den dog sagde at det var en iPhone X da jeg kom ind på siden.
Kan klart anbefales.
Phishing service der er ude på at snyde folk. Hold jer langt væk.